- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.861
5 Temmuzda Zara grubu(Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, GAP, Zara) tüm markaların indirimi başlıyoor
bebeım sevgılın dogruyu soylemıs hem de guzel soylemıs .kızlar erkek arkadasım bana insan 30 yasından sonra asık olamaz dedı,ve cok bozuldum yanı bana aşık değil.sonrada ben aşka ınanmam senı cok sevıyorum ekmegım suyum gıbısın senden vazgecmem sevgı kalıcıdır ask geçicidir dedı
ben hep bana aşık bı erkegın eşi olmayı dilemişimdir dolu dızgın ask yasamayı hayal etmısımdır cocuklugumdan berı
sonra bunun 10 yıl oncekı cıktıgı kızı sordum aradas kalmıslar suandada düşman deıller ,ona aşıkmıydın pekı dedım ewet asıktım genctım ama cok gectı ustunden dedı artık kapanmıs bır sayfa dedı.
ve ben cok bozuldum kızlar kız o kadar çirkin ki ona bıle aşık olmus ben nasıl aşık edemedım kendımı ınanamıyorum
sonra trip yaptım sen ona asıksın bana değilsin dıye bıraz egomun ezilmişliğiyle biraz sacmaladım ve bunu bırazda sürdürdüm acıklama yaptı ıkna etmeye calıstı bnle ewlenmek ıstedıgını soyledı neden boyle sacma seyler dsundugumu soyledı.ama ben tavrımı sürdürünce bu sefer çılgına döndü ve benım geçmişiyle ılgılı takıntılarımın kıskanclıgımın bır hastalık boyutunda oldugunu ona aylardır huzur wermedıgımden benden ayrılmak ıstedı.
bu sefer ben dönüş yaptım zeytın dalı uzattım kesınlıkle yumusatamadım. ama bu sabah ablam ve enıstemle bulusacaktık çiftler olarak daha onceden söz verılmiş oldugundan beraber gıttık ama orda sarıldık vs ayrılık kararını almamıs gıbıydık
azoncede telde bana zamana bıraktıgını soyledı artık benden huzur istediğini soyledı
kızlar yorum yapın bana akıl verın haksız mıyım
sankı o haklı gıbı gelıyor dusununce bana
ego sorunu yasıyorum her sey benm ıstedıgım gıbı etrafımda dönsün istiyorum yenilmeyi asla hazmedemıyorum nasıl aşıcam ben bu sorunumu
hahahahahah .kız oyle oldum valla haa .
eee tecrube edındım valla.bakıslarından anlıyorum
ne meymenet olduklarının
tatlım öfkeyle kalktım zararla oturdum sonra kendı kendıme düşününce bende haksızlık ettıgımı düşündüm.boşu boşuna huzurumuz kaçtı.ama birden sinirlendı 180 derece dönüş yaptı dedımkı tamam bıttı bu ilişki,ama suan da da sağlam deil onu kaybedıyorum boyle yaparak.siz naaptınız erkek arkadasnla canmbebeım sevgılın dogruyu soylemıs hem de guzel soylemıs .
ask her yasta elbette olur ama ,genel olarak tutkulu asklar lıse cagların da lıse sonralı yaslar da olur .
delı doludur yarını dusunmeden ıhtıraslıdır .ve gecıcıdır .bırdenn adamı carpar sonra kendıne getırır durulur
ve gecer o ask .baki olan sevgıdır .yas ılerledıkce gonul ve mantık bırlıkte hareket etmeye baslıyor .
sevgı gercekten kalıcıdır ,sevgılının de dedıgı gıbı ,vazgecılmezı olursun .
ama ask bı heyecandır .ask sadece dıs gorunusuyle carpar senı
sevgı ıse; tum butunluğunle iz bırakır
evet ama canm ınsan yınede gucenıyor yanı dusunsene aşık olunca gözün kör olur sureklı merak edersın delı gıbı kıskanırsın vs vs unları geçmiş hayatında bır baskasına hissedip bana hissedememsi canımı yakıyorHürremcim aslnda sevgilin güzel şeyler söylemiş. Aşk kesinlikle kalıcı değildir.
Zaten aşk dolu bir ilişki yaşasan bile bu bir süre sonra biticekti geriye sadece sevginiz kalıcaktı.
Önemli olan ilişkideki sevgi ve saygıdır
evet ama canm ınsan yınede gucenıyor yanı dusunsene aşık olunca gözün kör olur sureklı merak edersın delı gıbı kıskanırsın vs vs unları geçmiş hayatında bır baskasına hissedip bana hissedememsi canımı yakıyor
canım ağlıcaktım gozlerım doldu oda cok sasırdı ben farklı bekledıgımı ona belırttımEvet sende haklısın. İnsan midesinde kelebekler uçsun karşısındakininde midesinde kelebekler uçurtsun ister bu konuda katılıyorum sana.
Sanırım sevgilinin yaşından dolayı kendisinden bu tip duyguların geçtiğini düşünüyor. Kötü bişi sölemek istememiştir senin bu açıdan düşüneceğin belki aklına gelmemiştir
tatlım öfkeyle kalktım zararla oturdum sonra kendı kendıme düşününce bende haksızlık ettıgımı düşündüm.boşu boşuna huzurumuz kaçtı.ama birden sinirlendı 180 derece dönüş yaptı dedımkı tamam bıttı bu ilişki,ama suan da da sağlam deil onu kaybedıyorum boyle yaparak.siz naaptınız erkek arkadasnla canm
kızlar kendınızden cok yas buyuk adamlarla beraber olmayın benden soylemesı sız yola yenı cıkmıs oluyorsunuz o ise yoldan yorgun argın dönüş yapmıs oluyor.en fazla 5 yas olsun
canm bende düşünüyorum onu yaaa bu taşlar bende fayda deıl zarar yaptı yaaa temızlıgını mı ıyı yapamadım acaba.çok negatıf yukluyum o sebepten sık sık yıkamam gerek ben aldıgımda yıkadım bı iştesen boyle degıldın cnm .son zamanlar da cok naz kaprıs yapıyorsun sevgılıne .
su ugurlu tasların ters etkı mı yaptı acaba sen de ?
o ugurlu tasları bırlıkte kullanırken dıkkat etmek gerekıyormus
her tas bırlıkte kullanılmazmıs aksı taktır de ters etkı yaparmıs .
acaba o tasların negatıflıgı olabılır mı uzerın de?
sen eskıden bu derece de degıldın tatlım ,dıkkat et kendıne
bu kadar takıntılı olup naz kaprıs yapma .
bız aynıyız cnm bıttı bızım .o enım erkek arkadasım degıl
ay kucukte ayrı derttır yaaa zaten erkekler gec olgunlasan yaratıklar sıızn kac yas aranız canmHele kendinizden küçük biriyle hiç çıkmayın benim gibi uğraşır eğitmeye çalışır durursunuz
Anne oldum resmen ya...
Dip not: İlişkimizin 2. ayına doğru yaşının küçük olduğunu öğrendim kızlar başta haberim yoktu
canm bende düşünüyorum onu yaaa bu taşlar bende fayda deıl zarar yaptı yaaa temızlıgını mı ıyı yapamadım acaba.çok negatıf yukluyum o sebepten sık sık yıkamam gerek ben aldıgımda yıkadım bı işte
canm hakkında hayırlısı olsun ama ıyı gordum senı
ay kucukte ayrı derttır yaaa zaten erkekler gec olgunlasan yaratıklar sıızn kac yas aranız canm
canm bende düşünüyorum onu yaaa bu taşlar bende fayda deıl zarar yaptı yaaa temızlıgını mı ıyı yapamadım acaba.çok negatıf yukluyum o sebepten sık sık yıkamam gerek ben aldıgımda yıkadım bı işte
canm hakkında hayırlısı olsun ama ıyı gordum senı
ay kucukte ayrı derttır yaaa zaten erkekler gec olgunlasan yaratıklar sıızn kac yas aranız canm
ay 22 yasında bır erkekle ugrasması da zor.ama 35 yasında adamla ugrasmasıda zor.yanı kısacası erkekler zorBen 23 o 22 canım. Valla en iyisi 4 5 yaş olacak arada...
Bide insan içinde sen benden büyüksün diye çocuk çocuk tavırlara girmiyormu deliriorum eve gidince azarlıyorum annelerin misafirlikte yaramazlık yapan çocuklarını eve gidince azarlaması gibi
ay 22 yasında bır erkekle ugrasması da zor.ama 35 yasında adamla ugrasmasıda zor.yanı kısacası erkekler zor
onlarsızda olmuyor ama onlarlada olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?