Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bi sure kullanma canım bı dene bakalım .

evet tatlım ıyıyım ben cok sukur .kendıme bakıyorum

kendıme vakıt ayırıyorum .sadece kendımı sımartıyorum .

tek basına mutluyum suan da cok sukur .
mutlu olmak yada mutsuz olmak bızım elımızde
ınsan tek basınada mutlu olaılır
marylın monroe nın bır sozü geldı aklıma

biriyle mutsuz olmak tek başına mutsuz olmaktan daha zor

yavrucuklarım napıyosunuz bakıyımmmmm yalnız topik uzun süreli ilişkilerden çok bekarlar topiğine dönmeye başladı gibiiii ağlanack halimize gülüyorum

kızlar kendınızden cok yas buyuk adamlarla beraber olmayın benden soylemesı sız yola yenı cıkmıs oluyorsunuz o ise yoldan yorgun argın dönüş yapmıs oluyor.en fazla 5 yas olsun
kıyamam canım yaa bizim gibi güzel akıllı hanımefendi kızları bulmuşlar hala değerimizi bilemiyolar ya dicek bişe bulamıyorumm..sorununu okudumda sana hak verdım ben açıkçası ya bende olsam üzülürdüm ne demek sana aşık değilim ama bi zamanlar o kıza aşıktım insanın gururu incinir benım ne eksiğim var ondan diye düşünürsün ben cok alıngan oldugum ıcın belkide bilmiyorum

aaaaa kız niye öyle diyorsun yok ağlancak bi hal
baksana tatlım ama ya kimimiz yok yere ayrıldık kimimizinkisi günlerce aramaz kimimizinki kırar üzer hepimizin öyle değil tabi ama topikçe pek iyiye doğru gitmiyoruz gibi geliyo bana nazara mı geldik bilmiyorum

baksana tatlım ama ya kimimiz yok yere ayrıldık kimimizinkisi günlerce aramaz kimimizinki kırar üzer hepimizin öyle değil tabi ama topikçe pek iyiye doğru gitmiyoruz gibi geliyo bana nazara mı geldik bilmiyorum

topluca kurşun döktürmek şart diyorum ben size

Sinirliyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.
sinir iyi değildir,insanı yer bitirir zarara ugratır sakinleş canm

selam fıstıkkk

ayyynen oyle canım bende cok alınganım ve alındım
ya bide telde bana dıyorkı benım karıyerım yokmus aman aman bır guzellıgımde yokmus boyum uzun değilmiş benden daha guzel yuzu olanlarda varmıs (165cm boyundayım ve yanında bebek gıbı kalıyorum) bide ustune huzur wermıyormusum,beyımız sankı ney yaaa bişi demedım bende içini döksün istedim hiç karsı cıkmadım.bana kısaca dedı kı ben senden üstünüm aklını basına al benı kaybetme dedı resmen,bana gorede ben ondan üstünüm her sey karıyer deıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…