- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.881
mutlu olmak yada mutsuz olmak bızım elımızdebi sure kullanma canım bı dene bakalım .
evet tatlım ıyıyım ben cok sukur .kendıme bakıyorum
kendıme vakıt ayırıyorum .sadece kendımı sımartıyorum .
tek basına mutluyum suan da cok sukur .
niye canım????????Babaanneme sinir oluyorum.
Selam fıstık,naber ?
iyiyim tatlım
sen nasılsın
bi gelişme var mı ?
kıyamam canım yaa bizim gibi güzel akıllı hanımefendi kızları bulmuşlar hala değerimizi bilemiyolar ya dicek bişe bulamıyorumm..sorununu okudumda sana hak verdım ben açıkçası ya bende olsam üzülürdüm ne demek sana aşık değilim ama bi zamanlar o kıza aşıktım insanın gururu incinir benım ne eksiğim var ondan diye düşünürsün ben cok alıngan oldugum ıcın belkide bilmiyorumkızlar kendınızden cok yas buyuk adamlarla beraber olmayın benden soylemesı sız yola yenı cıkmıs oluyorsunuz o ise yoldan yorgun argın dönüş yapmıs oluyor.en fazla 5 yas olsun
He mesajlaşıyok şimdi canım.
iyi hadi sorunlarınızın bi kısmını halledin konuşarak
Bakalım.Ben attım yine ilk mesajı.
Bakalım.Ben attım yine ilk mesajı. [/QUOTE
olsun canım iyi yapmıssın amacı neyse söylesin sende ona göre davran bundan sonra hayatta en nefret ettiğim şeydir benim bekletilmek ben olsam senın yerinde bukadar dayanamazdım helal olsun sen gene sustun bekledin inşallah hayırlısı olur
yavrucuklarım napıyosunuz bakıyımmmmm yalnız topik uzun süreli ilişkilerden çok bekarlar topiğine dönmeye başladı gibiiii ağlanack halimize gülüyorum
baksana tatlım ama ya kimimiz yok yere ayrıldık kimimizinkisi günlerce aramaz kimimizinki kırar üzer hepimizin öyle değil tabi ama topikçe pek iyiye doğru gitmiyoruz gibi geliyo bana nazara mı geldik bilmiyorumaaaaa kız niye öyle diyorsun yok ağlancak bi hal
baksana tatlım ama ya kimimiz yok yere ayrıldık kimimizinkisi günlerce aramaz kimimizinki kırar üzer hepimizin öyle değil tabi ama topikçe pek iyiye doğru gitmiyoruz gibi geliyo bana nazara mı geldik bilmiyorum
sinir iyi değildir,insanı yer bitirir zarara ugratır sakinleş canmSinirliyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.
selam fıstıkkkselam kızlar
ayyynen oyle canım bende cok alınganım ve alındımkıyamam canım yaa bizim gibi güzel akıllı hanımefendi kızları bulmuşlar hala değerimizi bilemiyolar ya dicek bişe bulamıyorumm..sorununu okudumda sana hak verdım ben açıkçası ya bende olsam üzülürdüm ne demek sana aşık değilim ama bi zamanlar o kıza aşıktım insanın gururu incinir benım ne eksiğim var ondan diye düşünürsün ben cok alıngan oldugum ıcın belkide bilmiyorum
evet ya bi gün toplanalımda kurşun dökünelim bari olmayacak böyleetopluca kurşun döktürmek şart diyorum ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?