Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inanamıyorum ya aman aman güzelliğin yokmuş öylemi ah bu erkeklerr benımkide benım işimi küçümsüyodu fabrikada çalışıyodum ya benım en iyi yapabileceğim iş buymuş anca sen fabrikada çalışırsın işte böyle falan diyodu..kız kardeşi satış danışmanıydı elektronik aletler üzerine sen yapamazsın o işi diyodu bende gerekirse yaparım tabiki demiştim aşağılamak olsunda neolursa olsun

afedersin ama sözde senden büyük olacak
akıl yaşta değil diye boşuna demiyorlar
kimse kimseden üstün değil önce bunu anlaması lazım bu adamın.
herkesin kendine özgü özellikleri vardır. hem ne diye kıyaslama yapar ki ? o zaman dünyada ondan yakışıklıları da vardır

ay sormayın bacılar bıde benı begenmıyor,kafa yapısı farklı işte.
okadar yıl yasamısta ınsanları ayırmaması gerektıgını öğrenememiş.

Ailem sürekli arasın,halini hatrını sorsun istiyor.

Ve biz sadece tanıştırdık ailelerimizi,söz-nişan yapılmadı.

Yani çok da tanımıyorlar birbirlerini.

Ama benimki kanka modu istiyor biraz.

e canım o da çok şey istiyor madem söz nişan yapın bol bol araşsın ailenle

kızlaaarr ne haber?
hürrem seninki neler demiş sana öyle yahu
bugu msj atarak iyi yapmışsın nereye kadar sürecekti öyle sus pus

kızlaaarr ne haber?
hürrem seninki neler demiş sana öyle yahu
bugu msj atarak iyi yapmışsın nereye kadar sürecekti öyle sus pus
canım ne düşünüosun benımkı hakkında sence kompleks mı yapmıs cunku bır gece once ona eskıden kız arkadaslarımın ondan hiç hoşlanmadıgını neden cekıyorsun fıstık gıbı kızsın dıyorlardı bana dedım (ilk zamanlar cok cektırdıde butun kız arkadaslarım gıcık kapardı ona)

ayyyyy hurrem kendini brad pittmi sandı o sen onun yanında kat ve kat iyisin cnm ya hatta acıkca soylemek gerekirse o sana gitmiyor bide gelmis senden daha guzelleri var cart curt ey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…