Vay be, buraya evimin resmini de eklemek nasipmiş..Buyrun kızlar...

ay ayyy yatakodan çok şeker oturma masandaa çok begendim bebegim..ğüle ğüle oturr
mutfak yokmuu:))

mutlulukla otur evinde canım.. Allah mutlu etsin inş..
diger fotoları da bekliyoruz.. değişik açıdan birkaç foto çekersen çok iyi olur :)

tamam eklerim kıslar telefonda bunlar vardı kıslar merak edince aniden ekledim bunları ..

yatak örtün tam oturmamış sanırım yatağa büyük gelmiş ,ayrıca salon tüllerini keşke uzun yaptırsaydın ,perdeler uzun tüller kısa kalmış ,yemek grubunda da sadece tül kullanmışsın perde olsa daha iyi olurdu ,mobilyaların güzel ,halın da güzel ,güle güle otur..

salon perdelerimi bilerek öyle yaptırdık canım..petekler var çünkü...o yüzden kısa yaptırdık...

yemek odasının da perdelerini aynı şekilde yaptırcaktım..ama o oda çok büyük degil...
balkon kapısı var orda o yüzden aynı perdeden kullanılamadı....:sm_confused:

teşekkürler kıslar..a.s.

allah mutluluğunuzu bozmasın küçük bi meleklede tamamlasın inşallah . evin çok güzel banyoya bayıldım siyah beyaz favorim banyolarda

allah mutluluğunuzu bozmasın küçük bi meleklede tamamlasın inşallah . evin çok güzel banyoya bayıldım siyah beyaz favorim banyolarda
teşekkürler canım ama banyom mavi...nedense koyu çıktı resimde:sm_confused:
supercim Allah sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin

sagol canmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…