mutlulukla ağız tadıyla oturun bişi sorcam mutfak kapınızı cıkartınızmı?benımde mutfak kapım arkasında dolabım var.aslında kapıyı cıkartalım dıyolarda ben cıkartmıyorum.kullanımıda nasıl olur acaba.yemek yaptımmı ses falan olur koku falan aslında balkomda var ama cıkarmtıyorum sadece dolabımdan bısı alcam zaman kapı örtup alıyorum tekrardan iyi günlerde oturun sevdiğinizle evinizde
Teşekkür ederim cnm benima.s.
canım kiracıyız biz kapısı hiç yoktu..
bence kapısız mutfak mantıklı olmuş..zırt pırt giriyorum..zaten kaydirigubbakcemile2
kokumu yok be canım astprotör var mutfakta bişey olmaz bence sende öyle yap şık oluyor böyleyerimseniben
anladım canım aslında bayanın encok vakır gecırdıgı yerdır mutfak kapısızda mantıklıkaydirigubbakcemile3 bakalım ben az kullanıyım böle sonra senınkı gıbıde olabılır canım.kapındakı susde olmus zaten ohoh misgibi iyigunlerde yemek yapıver mutfagındaopuyorumnanaktan
canım banyodakı o dolabı sen mı yaptırdın?bende düsünüyorumda öyle birşey.. nereye yaptırsam ya da hazırmı alsam acaba diyorum..
teşekkür ederim canım benim sagol....aşk kadınıyım tanıtım onu yüz metreden kaydirigubbakcemile3...... aşk tabe öyle bi aşkı...uzun uzun...boshayallersmile lise aşkım benim...Şenizyatak odan süper cnmm tam aşk rengi
agız tadınla oturmayı nasıp etsın allahım :) ufak bı not mutfak dolaplarımız aynı :) sende benım gıbı koymusun fıncanlarını
çok güzel cnm herşeyin Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
haa geriside gelmiş resimlerinn ğüle ğüle otur canım begendimmm
Güle güle mutluluk ve huzurla oturmak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?