- 7 Temmuz 2019
- 76
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Şu sıkıntılı donemi atlatsam bana yeter hayirlsiylaişte belki de ilk saçma sapan kıskançlıklarında susup alttan aldıkça adam iyice üste çıkmış
taviz tavizi doğuruyor, bir yerden sonra adam bakmış ne yapsam sesi çıkmıyor o iyice azıtmış dengesiz ruh hastası
kesinlikle ailenizin evine gelmekle ve herşeyi onlara anlatmakla en güzelini yapmışsınız
Otur evinde kimseye birsey demeden yaşa yanisi bu
Herifteki özgüvene bak.. Sebep neymis peki? Ne diye katlanacakmışsın bu zulme?Otur evinde kimseye birsey demeden yaşa yanisi bu
Ona gore zulum veya orata birsey yok. Ufak tefek sorunlar. Dediklerimi yapsan ne olur yani diyorHerifteki özgüvene bak.. Sebep neymis peki? Ne diye katlanacakmışsın bu zulme?
olur bende bu dünyaya sana köle olarak gönderildim çünkü deseydinOna gore zulum veya orata birsey yok. Ufak tefek sorunlar. Dediklerimi yapsan ne olur yani diyor
Ciddi manada kompleksli o zaman.. Bir de, ailesi eninde sonunda onun tarafina gececek gibi geliyor bana.. Yani suçlu sen olacaksın sanki onlarin gozunde de..Ona gore zulum veya orata birsey yok. Ufak tefek sorunlar. Dediklerimi yapsan ne olur yani diyor
Çalışma ortamının güzel olmasından sebep sizi çalıştırmıyor.Karisinin parası tatlı geliyor.Ben eminimki sizin maaşınızada , aldiklariniza da fazlasıyla mudahale ediyordu diye tahmin ediyorum.Normal de isi oyle insanlarla konusup ilesim kurdugu bir is yani ama elinde telefon surekli pesimde. Bunu sahiplenmek sevmek saniyor.
Aynen dediginiz gibi hic birseye izin vermez . Calisma ortamin guzel calis diyo
Niye? Sen onun kölesi miymissin? Dedim ya kucuklukten beri suçu başkalarına atarak büyütülmüş. O hariç herkes haksız herkes suçlu. Tedavi olması lazım. Hiç normal değil.Kimsenin uzulecegi birsey yok bizim aramizda ona gore. Gerekte o yuzden birisinin duymasina. Benim dedilerimi yap evinde mutlu ol diyor yapmadigin icin yasayacaksin bunlari diyor
Cektiklerim yetti ben sadece boyle bir araya gelme fikrinden dolayi strese giriyorum. Babam da cok sinirlidir. Bir anlik ofke ile kotu seyler olmasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?