Ve aileler herseyi ogrendi

Şu sıkıntılı donemi atlatsam bana yeter hayirlsiyla

Eski konu neydi ? Bulamadım ben olayı tam anlamadım
Ama ortada şiddet var tabii ki rezil olsun yalnız ben sanmıyorum annesinin oğluna kıyacağını ama yine de rezil olsun

Allah ın izniyle bişey olmaz
annenizle babanız barıştıralım kafasında insanlar mıdır?
eşinizin duygu sömürülerine kanmayın
ve gelişmeleri muhakkak bize yazın
Allah yardımcınız olsun

Ailen yanında farkında mısın? Çok daha güzel bir şey var erkek tarafı da yanında olacak gibi.

Öncesinde baskıdan dolayı biliyordu babam demissiniz.bu durumda babaniz eşine karşı bir şey yaptı mi konuştu mu.? Erkek ailesinin kadının arkasında durduğunu kesinlikle bilmeli.bence iyi olmuş.inceldigi yerden kopsun.o elleri kırılsın eşinizin de.benim esimde çok sınırlıdır.hele kavgamızda deliye döner.kendinden geçtiği dönemleri bilirim.ama bana hiç el kaldırmadı.karisina el kaldıran erkek s.fsizdir

Normal de isi oyle insanlarla konusup ilesim kurdugu bir is yani ama elinde telefon surekli pesimde. Bunu sahiplenmek sevmek saniyor.
Aynen dediginiz gibi hic birseye izin vermez . Calisma ortamin guzel calis diyo
Çalışma ortamının güzel olmasından sebep sizi çalıştırmıyor.Karisinin parası tatlı geliyor.Ben eminimki sizin maaşınızada , aldiklariniza da fazlasıyla mudahale ediyordu diye tahmin ediyorum.

Kimsenin uzulecegi birsey yok bizim aramizda ona gore. Gerekte o yuzden birisinin duymasina. Benim dedilerimi yap evinde mutlu ol diyor yapmadigin icin yasayacaksin bunlari diyor
Niye? Sen onun kölesi miymissin? Dedim ya kucuklukten beri suçu başkalarına atarak büyütülmüş. O hariç herkes haksız herkes suçlu. Tedavi olması lazım. Hiç normal değil.

Benim eski eşim de öyleydi annesi üzülmesin diye hep beni üzerdi. Dayak yemedim ama itip kaktı hem de anasının yanında. Anadaki mutluluğu görünce bastım gittim hem valizle değil küçük bir sırt çantası ile. Hergün ölmektense 2 yıl acımı çektim oh şimdi mutluyum. Kendimle daha huzurluyum. Hayallerim, umudum, mutluluğum var. O zaman sadece kocaman bir belirsizlik ve umutsuzluk vardı.
Herkes yapamaz ve yapmamalı da acaba varsa devam et kafada ve duyguda bitmezse bitmez. Ben gücünü bana gösterip herkese ezik olan adamı da sevmeye devam edemedim. Sevene de saygı duymuyorum. Herkes önce kendini sevmeli.

Koy dötüne rahvan gitsin yav. Belki de tertemiz ve güzel bir hayata başlangıç olacaktır. Ailenlesin sonuçta.

Gorusmeyin hersey bitti nasilsa. Arayin kayunvalidenizi madem biliyor artik durumu kurtarilacak bir durum yok gelmeyin deyin. Geri donmeyin siddete lutfen.

Cektiklerim yetti ben sadece boyle bir araya gelme fikrinden dolayi strese giriyorum. Babam da cok sinirlidir. Bir anlik ofke ile kotu seyler olmasindan korkuyorum

olsun birak- o seni nasil patir patir dövüyordu? hic korkusu varmiydi?
seni döverken babandan tirsmayan adam simdide tirsmaz.
siddete genel anlamda karsiyim ama kadina kiyan adam esek sudan gelene kadar dayak yiyince nedense icim soguyor. sen hic karisma. gec kenara otur. annen ve baban konusur.

sımdı bu aılelerın gorusmesı nıcın yapılacak gereksız gergınlık yuzlesme gıbı bırsey buyuk ıhtımal bırlesın dıye
ben sızın yerınızde olsam karsılarına bıle cıkmam kıyamet koparsa kopsun

benım abım esını vuracak olsa babam elıne alır abımı bır guzel doverdı kesın zira bosandılar abımın sorumsuzlugu yuzunden babam abime küstü 1 yıl yuzune bakmadı senden adam olmaz esını uzdun yuvanın kıymetını bılmedın dıyerek

aılesı ogluna ters cıkmamıs bızım yogurdumuz ekşi oglum hatalı senden oglum adına ozur dılerız dememıs aılenız cok sıkı arkanızda durmuyor o aıleyı gorusmeye kabul etmemelerı gerektı

bence tavrınızı koyun sıddet affedılmez cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…