ve ayrıldım sonunda..

nerden biliyorsun nasıl bu kadar eminsin? senin ailenden dolayı gidecemeyeceğini bildiği halde neden gece kalmalı bir tatile gitmek istiyor seninle. çıksanız bir gün hava güzelken günübirlik gezip akşam gelseniz olmuyor mu mesela, onun açısından? ayrı odada kalınca adamın masum duracağını mı düşündün? akşam kapını çalıp biraz oturalım mı yalnız sıkıldım seni özledim vs diyerek odaya gelmesi , zor değil yani.
Bence orda yalniz kalip ten uyumuna bakacakti.Acaba cinselliktesorun olur mu diye.Hani ici tam isinmamis ya.Orda ya isinacakti yada iyice soguyacakti.Gitmedigin cok iyi olmus.Tabi tam birsey yasayarak degil bakacakti yani genel olarak.

boşver hiç üzülme ya hayırlı olan budur bence
düzgün akıllı bir kıza benziyorsun
gerçekten boşver üzülme hiç
inşallah çok iyi birisi ve seni seven senin de seveceğin birisi çıkar karşına
oyun değil ki bu yok ısındım yok ısınamadım
inşallah canım benim.. çok teşekkürler güzel sözlerin için.. zaten bana yaklaşma sebebi buydu, düzgün ahlaklı kız, kaçırmayayım.. ama sevemedi işte.. acaba bende mi anormallik var ben mi elektrik veremiyorum karşı tarafa?

inşallah canım benim.. çok teşekkürler güzel sözlerin için.. zaten bana yaklaşma sebebi buydu, düzgün ahlaklı kız, kaçırmayayım.. ama sevemedi işte.. acaba bende mi anormallik var ben mi elektrik veremiyorum karşı tarafa?
Hayir her insanin alicisi farkli farklidir.Yani cok bir sebep yok.Guzelligin nasil?O yakisikli mi?
Gerci guzellikle olsaydi...

alakası yok bence
bunlar kısmet
sen kendine bak kendinle ilgilen sen kendni değerli görmeye başladığın an bir erkek kapında bitiyor beni kimse beğenmiyordu neden şöyle böyle derdim (25 e dek kimse olmadı düşün gelip senden hoşlanıyorum vs diyen) sonra amaan dedim sadece ben varım ben kendimi değerli yapcam dedim o sene bir dolu kısmetim çıktı
bu çekiyor sadece bence erkekleri o içten gelen özgüven dalgası sanırım

alakası yok bence
bunlar kısmet
sen kendine bak kendinle ilgilen sen kendni değerli görmeye başladığın an bir erkek kapında bitiyor beni kimse beğenmiyordu neden şöyle böyle derdim (25 e dek kimse olmadı düşün gelip senden hoşlanıyorum vs diyen) sonra amaan dedim sadece ben varım ben kendimi değerli yapcam dedim o sene bir dolu kısmetim çıktı
bu çekiyor sadece bence erkekleri o içten gelen özgüven dalgası sanırım
ben de öyleydim güya bununla başlarken ama yerle bir oldu..

Meslegi iyi olan erkekler eli yuzu de itici degilse daha guzelini istiyorlar daha vs
Buyuzden onlari pek sevmem.

kızlar neden onu özlüyorum? neden geri dönmesini istiyorum? ben onu sevmişim meğer.. nasıl gececek bu acı? ilk kez bu kadar ciddi yaklaşan biri olmuştu bana.. nasıl atlatıcam?

kızlar neden onu özlüyorum? neden geri dönmesini istiyorum? ben onu sevmişim meğer.. nasıl gececek bu acı? ilk kez bu kadar ciddi yaklaşan biri olmuştu bana.. nasıl atlatıcam?
Egonun incinmisliginin kurbani olma .Ne yapacaksin seni sevmeyen isinamayan adami.Birak istedigi kizi alsin madem.Ayni yollarin insani degilsiniz baksana.Onun yolu baska.Ozguvenin kirilmasin hemen.
Zor duygu simdi sana ama mantikli dusun

Soguman lazim sevmedinigini gordukce..Anladikca...
Zaman ilac..Gormemek ilac..

İstemediği için bahaneler yapmış, sonra olurda bir gün geri dönmek isterim diye sana da suç atmış ki sen kendini suçlu hissedip onu bekle. Kısaca, Allah kurtarmış.

benim pişman olmam için mi yapmış yani? yoksa ona geri dönmem için beni yoklamış mı?

Üzgünüm ama dürüst olacağım.
Kesin boşta kaldı seni yokladı.
Senin manevi duygularından vurmaya çalışmış.
Yok ben inançlıyım yok ben yapmam bilmem ne diye.
Amacı vakit gfeçirmek ciddi bir niyeti yok.
Bunu bil adımlarını ona göre at.

Üzgünüm ama dürüst olacağım.
Kesin boşta kaldı seni yokladı.
Senin manevi duygularından vurmaya çalışmış.
Yok ben inançlıyım yok ben yapmam bilmem ne diye.
Amacı vakit gfeçirmek ciddi bir niyeti yok.
Bunu bil adımlarını ona göre at.
boşta kalmasına fırsat kalmadı ki zaten 1 gün önce ayrılmıştım, aradan bi zaman gecmemişti yani..

boşta kalmasına fırsat kalmadı ki zaten 1 gün önce ayrılmıştım, aradan bi zaman gecmemişti yani..

Anladığım kadarıyla siz geri dönmek için bahaneler arıyorsunuz.
Bu konuda size söyleyebileceğim tek şey her şey gönlünüzce olsun.
Çünkü son mesajlarınızda geri dönmek için acabalar aradığınızı sezdim.

merhaba
yasadıklarına yakın şeyler yasadım
sana dıyebılecegım gecıyor yakıp gecıyo ezıp gecıyor geciyor
öncelikle ne yapman gerekenı soylımmı bunu bana cok sevdıgım arkadasım söylemıstı işe yaradı
öncelikle kendıne süre ver 1 ay mesela üzül ağla yasını tut sonuna kadar kendıne kız acı okadar üzülcenki en sonunda yeter artık diyosun üzülmekten sıkılıyosun çünkü içindeki zehir bitiyo tasıma sonra kendı ıcınde affet onu
neden kızıyosun bılıyomusun cunku kımse onun gıbı yaklasmadı yakınlık kurmadı unutmaki hayatındakı hıc kımsede onun kadar üzmedi ama en önemlisi ney bılıyomusun kımse egonu bu kadar incitmedi bunu zaman geçtıgınde cok ıyı anlıcaksın senı üzülme sebebın sevgınden degıl egondan bunuda sen zamanla goreceksın ve tamir edeceksın bi bakmıssın aaa yeter diceksın giyinip renkli renkli etrafa gülücükler saçacaksın
unutma sen sevgilinden ayrıldın ve çok iyi oldu herseyı net gördüğünde iyiki olmamıs diceksin senın içinde yasadıgın sevgıyı huzuru verecegın cok daha kıymetlı bırı dısarda senı beklıyo sadece sabır
yapacagın teksey iç huzurunu sağlamak ve kafanda onunla kavga edıp kendı kendıne soru sorum gene kendı kendıne cevaplama sonu yok
artık duam hayırlı huzurlu ve uyumlu biriyle alahım herkesı karsılastırsın

merhaba
yasadıklarına yakın şeyler yasadım
sana dıyebılecegım gecıyor yakıp gecıyo ezıp gecıyor geciyor
öncelikle ne yapman gerekenı soylımmı bunu bana cok sevdıgım arkadasım söylemıstı işe yaradı
öncelikle kendıne süre ver 1 ay mesela üzül ağla yasını tut sonuna kadar kendıne kız acı okadar üzülcenki en sonunda yeter artık diyosun üzülmekten sıkılıyosun çünkü içindeki zehir bitiyo tasıma sonra kendı ıcınde affet onu
neden kızıyosun bılıyomusun cunku kımse onun gıbı yaklasmadı yakınlık kurmadı unutmaki hayatındakı hıc kımsede onun kadar üzmedi ama en önemlisi ney bılıyomusun kımse egonu bu kadar incitmedi bunu zaman geçtıgınde cok ıyı anlıcaksın senı üzülme sebebın sevgınden degıl egondan bunuda sen zamanla goreceksın ve tamir edeceksın bi bakmıssın aaa yeter diceksın giyinip renkli renkli etrafa gülücükler saçacaksın
unutma sen sevgilinden ayrıldın ve çok iyi oldu herseyı net gördüğünde iyiki olmamıs diceksin senın içinde yasadıgın sevgıyı huzuru verecegın cok daha kıymetlı bırı dısarda senı beklıyo sadece sabır
yapacagın teksey iç huzurunu sağlamak ve kafanda onunla kavga edıp kendı kendıne soru sorum gene kendı kendıne cevaplama sonu yok
artık duam hayırlı huzurlu ve uyumlu biriyle alahım herkesı karsılastırsın
çok teşekkürler canım benim.. evet nedense kendimi suçluyorum, giderayak öyle hissettirdi çünkü.. daha çok yüzyüze zaman gecirseydik belki ısınırdık dedi, benim hala umudum vardı ama sen o mesajı atınca heryerden silince o da kalmadı dedi.. ve o kadar sakindi ki bitirirken şaştım kaldım.. allahım nolur gecsin biranonce bu günler..

Anladığım kadarıyla siz geri dönmek için bahaneler arıyorsunuz.
Bu konuda size söyleyebileceğim tek şey her şey gönlünüzce olsun.
Çünkü son mesajlarınızda geri dönmek için acabalar aradığınızı sezdim.
geri dönmek için değil, benim suçum da varmıydı diye kendimi yokluyodum.. acaba elimden gelen herşeyi yaptım mı diye.. çünkü giderken çok suçlu hissettirdi beni..

Back
X