Ve biz de bosaniyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Engelledi hem telefondan hem WhatsApp tan ama kız oradan ısrarcı ki başka yollar denedi dün o yüzden tartıştık. Yoksa konu kapanmisti

Bence size iyi bir ders olmuş, eşiniz onlara yüz vermiyordu sonuçta. Durduk yere bu kadar ısrara iyi bile dayanmış. Toplarlayın kendinizi gönlünü almaya çalışın.

hiç kusura bakmayın ama,
o kızlar dağıtmadı sizi.
siz kendiniz dağıttınız.

belki hamilelikten sonra sakin kafayla düşünüce anlarsınız hatanızı.
ama umarım geç olmaz..

Malesef anlatılmıyor bizde arastirmiyoruz başımıza gelmeden. Bu durumda hülle mi gerekiyor allahım olmaz inşallah öle bisey

Canim hamileymissin bak seni uzmek istemem ama senin virvirin dirdirin yuzunden adamin canina tak etti bence ondan kavga ettiniz,adami bu hale getirene kadar neden ugrasiyorsun ki?al iste bak sonuc sana zarar uzuluyorsun yok yere
Bu arada imam nikahiniz olayina girmek istemiyorum canim istedi bosadim seni vs sacma geliyor bana,resmi nikahiniz yok mu?resmi nikah durdugu surece kusura bakmasin da kimse kimseyi bosayamiyor canim yok oyle bir dunya 2015yilindayiz 1300lerde degil

Facebook den . Eşimin hiç olmadığı fotoğraflarda onun adını yazıp teşekkür etmeler. Durum guncellemesinde evli bi adama göndermeler yapmalar birkaç şey daha var. Kardeşlerinin telefonundan WhatsApp gönderimi yapmaya calismak

Eşin onda ekli değilse etiketleyemez
Eklemesin eşin, her işyerinden olanı sosyal paylaşım sitelerinde eklemek anlamsız.

Sinir anında söylenmiş bir sözle boşanma olmaz.
Öyle bir defa da 3 kez demekle olmaz o ayrıca farklı zamanlarda dile getirmesi gerekir.
Bu işin dini yönü, resmi hukukta zaten geçerli değil bunlar, nikah nasıl kıyıldıysa boşanma da öyle olur.

Bu yaptıkları resmen sizi gaza getirmek için.Hiç normal değil. Terbiyesiz.
Birinin gönderisini beğenirken bile kırk kez düşünüyor insan
Kızın ailesi yok mu ben olsam onlara haber verirdim,kızınıza sahip çıkın evli adamlara sardı diye.
Mesajlarını aramalarını da delil gösterirdirm.

Dünkü yaptığı şeyler yüzünden kızın bende çok sinirlendim. Bilerek yapiyo resmen. Başkasını suçlamak olarak düşünmeyin bunu. Sürekli evli kadınla uğraşılmaz ki. Amaç ne bi bilsem.

Hamilelikte insanın psikolojisi altüst olabiliyor. İyice düşünüp taşının derim. Öfkeyle oturup zararla kalmayın. Hayırlısı olsun

İşte malesef böyle. Ailesi ne bişey diyemem çünkü daha önceki konumda anlattığım gibi ailece normal karşılıyorlar böyle seyleri

Hamilelikte insanın psikolojisi altüst olabiliyor. İyice düşünüp taşının derim. Öfkeyle oturup zararla kalmayın. Hayırlısı olsun
Ben demedimki bosanalim diye. Ben bu kız ne hakla bize buna yapar dedim eşim onu sucluyosun diye bağırdı olay bu hale geldi

Açıkçası çok uzatmışsınız konuyu ve bu duruma gelmiş.
Ben eşinizin siniri geçince söylediğine pişman olacağını düşünüyorum.
Umarım her şey yoluna girer
İnşallah. Sinirden söylediğini düşünüyorum. Geceki konudan sonra kapatmistik bu meseleyi ama dün çok damarıma bastilar

Siz neden araştırıyorsunuz eşiniz araştırsın boşayan o değil mi .Sıkmayın canınızı eşiniz hatasını anlayacaktır . Ama çokta abartıyordunuz . Eşiniz bir daha bunu yapmamalı . Çocuk oyuncağı değil .

Ben kızı suçladım ana eşim onu sucluyom sandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…