Engelledi hem telefondan hem WhatsApp tan ama kız oradan ısrarcı ki başka yollar denedi dün o yüzden tartıştık. Yoksa konu kapanmistiBiliyomuşum konunu, şimdi baktım da
Evet sen lastik gibi uzatmışsın ama yine de ha denince boş ol dememeliydi eşin
Bu soruna bi çözüm bulun ( işten mi ayrılır, kızların nosunu mu engeller artık her neyse ), yoksa şimdi değilse de devamında boşanacaksınız gibi
20 gün kadar önce konu açmıştım suphelerimle ilgili. Sizin deediklerinizle hatalarımı görmüştüm. Gerçekten eşimin hiç bi hatası çıkmadı o olaylarda.
Ama o kızlar hala ısrarla uğraşıyorlar. Ben şehir dışına geldim bi haftalığına ve kızların ısrarla devam ettiği hareketler yüzünden dün gece ve az önce telefonda çok ciddi kavga ettik. Çok sinirlendi. Hatta onu hiç öyle bağırırken görmedim desem yeridir. Ben ailemin yanındayım sessiz sessiz konuşmaya çalıştım. Ama iyice karıştı olay.
Ve az önce kavga ederken bana 3 defa boş ol benden dedi. Sonrada mesaj attı sonunda bunu yaptırdın bana artık karı koca değiliz dedi.
Fetvadan araştırdım 3 adet dönemi geçecek ve her adet döneminden sonra söylenmesi gerekiyormuş ki sinir anında söylenen her lafla nikah bitmesin diye.
Çok kötüyüm şuan. Biliyosunuz hamileyim bide oğlum var. Ağlayamıyorum kimse anlamasın diye.
Çok sinirlendi ve böyle oldu olay sonunda.
Napcami bilmiyorum. Sınırı ve inadı çok fenadır.
Ben yazdığımda geçen konuda her bekar kız esinemi sarkiyo diye dalga geçenler olmuştu
Bende ısrarla 2 si demiştim. Ve sonunda dağıttılar bizi.
Ne gibi yollarEngelledi hem telefondan hem WhatsApp tan ama kız oradan ısrarcı ki başka yollar denedi dün o yüzden tartıştık. Yoksa konu kapanmisti
Malesef anlatılmıyor bizde arastirmiyoruz başımıza gelmeden. Bu durumda hülle mi gerekiyor allahım olmaz inşallah öle biseyİddet dönemi, hamile olmadığından emin olmak içindir. Yani, testler tahlillerle bu kadar kesin sonuç alınamadığı dönemlerde bu dönem beklenirmiş, şimdi de tahil yaptırma imkanı yoksa (dağ başında yaşanıyorsa) uygulanır. Kadın zaten hamileyken iddet dönemi diye birşey olmaz
Hamile kadını 3 talakla boşarken aklı nerdeymiş ? Sonuçlarına katlanabilecek mi ? Dini nikah yaparken niye boşanma durumu detaylıca anlatılmaz ki? 3 talakla boşadım, oldu, OLMUYOR CANIM
Facebook den . Eşimin hiç olmadığı fotoğraflarda onun adını yazıp teşekkür etmeler. Durum guncellemesinde evli bi adama göndermeler yapmalar birkaç şey daha var. Kardeşlerinin telefonundan WhatsApp gönderimi yapmaya calismakNe gibi yollar
aynen bu arkadaşın deidği gıbı,saçmalamayın,şeriatle değil,tc.kanunları ile yonetılıyoruz,ne boş olması????Yalnız imam nikahlı olmadığınıza göre , nasıl boşanmış oluyorsunuz? Kütükte kapı gibi evli yazarken.
Eşin onda ekli değilse etiketleyemezFacebook den . Eşimin hiç olmadığı fotoğraflarda onun adını yazıp teşekkür etmeler. Durum guncellemesinde evli bi adama göndermeler yapmalar birkaç şey daha var. Kardeşlerinin telefonundan WhatsApp gönderimi yapmaya calismak
Facebook den . Eşimin hiç olmadığı fotoğraflarda onun adını yazıp teşekkür etmeler. Durum guncellemesinde evli bi adama göndermeler yapmalar birkaç şey daha var. Kardeşlerinin telefonundan WhatsApp gönderimi yapmaya calismak
Dünkü yaptığı şeyler yüzünden kızın bende çok sinirlendim. Bilerek yapiyo resmen. Başkasını suçlamak olarak düşünmeyin bunu. Sürekli evli kadınla uğraşılmaz ki. Amaç ne bi bilsem.Canim hamileymissin bak seni uzmek istemem ama senin virvirin dirdirin yuzunden adamin canina tak etti bence ondan kavga ettiniz,adami bu hale getirene kadar neden ugrasiyorsun ki?al iste bak sonuc sana zarar uzuluyorsun yok yere
Bu arada imam nikahiniz olayina girmek istemiyorum canim istedi bosadim seni vs sacma geliyor bana,resmi nikahiniz yok mu?resmi nikah durdugu surece kusura bakmasin da kimse kimseyi bosayamiyor canim yok oyle bir dunya 2015yilindayiz 1300lerde degil
İşte malesef böyle. Ailesi ne bişey diyemem çünkü daha önceki konumda anlattığım gibi ailece normal karşılıyorlar böyle seyleriBu yaptıkları resmen sizi gaza getirmek için.Hiç normal değil. Terbiyesiz.
Birinin gönderisini beğenirken bile kırk kez düşünüyor insan
Kızın ailesi yok mu ben olsam onlara haber verirdim,kızınıza sahip çıkın evli adamlara sardı diye.
Mesajlarını aramalarını da delil gösterirdirm.
Ben demedimki bosanalim diye. Ben bu kız ne hakla bize buna yapar dedim eşim onu sucluyosun diye bağırdı olay bu hale geldiHamilelikte insanın psikolojisi altüst olabiliyor. İyice düşünüp taşının derim. Öfkeyle oturup zararla kalmayın. Hayırlısı olsun
İnşallah. Sinirden söylediğini düşünüyorum. Geceki konudan sonra kapatmistik bu meseleyi ama dün çok damarıma bastilarAçıkçası çok uzatmışsınız konuyu ve bu duruma gelmiş.
Ben eşinizin siniri geçince söylediğine pişman olacağını düşünüyorum.
Umarım her şey yoluna girer
Ben kızı suçladım ana eşim onu sucluyom sandı.Hamilesin diye çok bişey demek istemiyorum ama sıkıntı sende. Madem yuvanı dağıtmak istemiyorsun suçu başkalarında arama. Hem kendin söylemişsin hata bende eşimin suçu yok diye. En iyisi hamilelikten böyle oldum de aranızı düzeltmeye çalış. Eşinde sen bu kadar takıyorsan iş değiştirsin yoksa evde huzur kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?