Ekli deil. Etiket yapmıyor .... komutanım iyiki varsınız falan yaziyo kendi fotoğraflarının ustuneEşin onda ekli değilse etiketleyemez
Eklemesin eşin, her işyerinden olanı sosyal paylaşım sitelerinde eklemek anlamsız.
Ekli deil. Etiket yapmıyor .... komutanım iyiki varsınız falan yaziyo kendi fotoğraflarının ustune
Hayir canim sen baskasini suclamiyorsundur ama elalemin delisi manyagi yuzunden kocanin cok ustune gidiyorsun demek istemistimDünkü yaptığı şeyler yüzünden kızın bende çok sinirlendim. Bilerek yapiyo resmen. Başkasını suçlamak olarak düşünmeyin bunu. Sürekli evli kadınla uğraşılmaz ki. Amaç ne bi bilsem.
Kızlarda az değil sakin sakin anlatırsan anlar eminim kızdırırsan sen zararlı çıkarsın üzülürsün.Ben kızı suçladım ana eşim onu sucluyom sandı.
eşime ben gösterdim ne saçmalamış bu böle dedi. Kızın dogumgunuymus pasta kesilmiş ama eşim o gün orda bile deildi. Bide hediye almışlar oradaki elemanlar. Ama bu mal hepsine teşekkür etmiş. Sona eşimle başka evli bi komutanın adını yazıp komutanım sizi çok seviyorum iyiki varsınız hediyeniz için teşekkürler yazmış. Eşim yemin etti hediyeye katılmadım ben diye. Diğer adam da arkadaşımın eşi o duysa daha büyük olay çıkar ona da diyemedim. Amaç evli emri huzursuz etmek.Bazı şeyler oturmadı gibi nedense
Biri bana durduk yere teşekkürler etse, kendi fotosu eşliğinde
Fena kızarım, evli barklı insanım aynı işyerinde çalıştık diye bi adam iki de bir beni malzeme yapamaz yani
Ne alaka
Dünkü üstüne gitmedim ben. O kız ne hakla bizi heryerden huzursuz ediyo yeter dedim. O da kendini sucluyoRum diye sinirlendi benim onlarla isim olmaz. DiyeHayir canim sen baskasini suclamiyorsundur ama elalemin delisi manyagi yuzunden kocanin cok ustune gidiyorsun demek istemistim
Her fotosunda eşime teşekkür ediyo yazınca bişey var sandımEsime bn
eşime ben gösterdim ne saçmalamış bu böle dedi. Kızın dogumgunuymus pasta kesilmiş ama eşim o gün orda bile deildi. Bide hediye almışlar oradaki elemanlar. Ama bu mal hepsine teşekkür etmiş. Sona eşimle başka evli bi komutanın adını yazıp komutanım sizi çok seviyorum iyiki varsınız hediyeniz için teşekkürler yazmış. Eşim yemin etti hediyeye katılmadım ben diye. Diğer adam da arkadaşımın eşi o duysa daha büyük olay çıkar ona da diyemedim. Amaç evli emri huzursuz etmek.
Bende iş arkadaşlarımla dogumgunu kutluyorum. Ama eşim orda değilken ve hediye almamıs sorun. Biliyorum yolu yordamı olayı sadece bukadara indirip dogumgunu için teşekkür etmiş demeyin. Olmayan birine teşekkür edilmez. Ve çok seviyorum iyiki varsınız denmezHer fotosunda eşime teşekkür ediyo yazınca bişey var sandım
Doğum günlerinde her personelin doğum günü kutlanabilir, doğum günü olan kişi de iş arkadaşlarına teşekkür edebilir
Yok yani bilmiyosanız anlatayım dedim, normal bunlar
Bende iş arkadaşlarımla dogumgunu kutluyorum. Ama eşim orda değilken ve hediye almamız kendi yazılması sorun. Biliyorum yolu yordamı olayı sadece bukadara indirip dogumgunu için teşekkür etmiş demeyin. Olmayan birine teşekkür edilmez. Ve çok seviyorum iyiki varsınız denmez
5 tane foto ve bir sürü durum güncellemesi. Sadece bukadar deil tabi. Okusanız siz bile evli birine bu kadar alenen yavsanilmaz dersiniz. Çok net yani yazdığı kişi. Dün söyledim bunları bende. Hediye alsa söyler saklamaz. Başkalarına alınca söylüyor kızmam buna. Ama orda bile olmayan biri özellikle vurgulanmazBelki eşinde 3-5 hediye parası ekledi, her çalışanın yaptığı gibi. ama sen kızarsın diye söylemiyor. Ne bileyim ya da iyi kötü her çalışma arkadaşına teşekkür etmiştir kendince kadın. Tek bu mu yani ? Her foto diyordun en başta..
Şuan çok üzgünüm zatenKızlarda az değil sakin sakin anlatırsan anlar eminim kızdırırsan sen zararlı çıkarsın üzülürsün.
5 tane foto ve bir sürü durum güncellemesi. Sadece bukadar deil tabi. Okusanız siz bile evli birine bu kadar alenen yavsanilmaz dersiniz. Çok net yani yazdığı kişi. Dün söyledim bunları bende. Hediye alsa söyler saklamaz. Başkalarına alınca söylüyor kızmam buna. Ama orda bile olmayan biri özellikle vurgulanmaz
kız eşimin facebook inde engelli. Ben dün gördüm ben sordum zaten diğer personel var hep fotoğrafta olsa onu özellikle koyardı eminimEşin yeterince net olmayabilir bence ?
Ben rahatsız edilsem ayar veririm
Yapmışlar etmişler ama ben yoktum, sen gösterince haberim oldular bana çok inandırıcı gelmiyo. Haberi olunca ne yapıyo sanki olur olmadık niye her fotona adımı yazıyosun demesi gerekmez miydi
Diğer arkadaşlar etiketliyse, onlar dolayısyla göremiyor mu aynı fotoyu. Tam da bilmiyorum ondan soruyorumKız eşimin facebook i
kız eşimin facebook inde engelli. Ben dün gördüm ben sordum zaten diğer personel var hep fotoğrafta olsa onu özellikle koyardı eminim
Kişiyi engellediği için ondan gelen hiçbir şeyi göremiyor diye biliyorum başkalarının etiketlenmelerini de.Diğer arkadaşlar etiketliyse, onlar dolayısyla göremiyor mu aynı fotoyu. Tam da bilmiyorum ondan soruyorum
Yok goremiyo engelli oluncaDiğer arkadaşlar etiketliyse, onlar dolayısyla göremiyor mu aynı fotoyu. Tam da bilmiyorum ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?