Ve biz de bosaniyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beklemedeyim yazmıyorum aramıyorum hayırlısı artik

Aynen. Zaten bi anda sinirlenir normalde de bende üstüne gidince. Gerçi onu suclamadim ama o öyle sandı. Aramadan bekliyorum hayirlisi

Sanırım siz olayı abartıp eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz.

Cahil cuhelaya kanal. Nikah o kadar ucuz değil. Sinirle söylenen bir kere geçerli değil. Kaldı ki sinirle soylememis olsaydı bile sadece bir talaktan düşmüş olacaktı. Diğer bur konu da evlenirken şahit isteyen Allah bosanirken de ister diyen alimler de var. Nikah dediğin iki kelimeyle bitmez. Hani şahidi hâkimi . Kim karar verdi. Iyi valla

Bu konuları tam bilmiyorum. Ama sizin yazdiginiza göre bizimki tam boşanma deil henüz. İnşallah aynı hatayı bi daha yapmayız. Tabi tekrar bi araya gelebilirsek. İnadı çok fenadır. Pişman bile olsa zor arar. Hayırlısı artık. Zaten hamileligim beraber geçti o kızlar yüzünden. Her günümü zehir ettiler. Daha hamile olduğumu bilmiyolar. Karnım hiç yok. 5 aylık şuan. Farkedince aramaktan vazgecerlermi yoksa daha mı çok uğraşırlar bilmiyorum

Ben
Ben çoka rastirmistim cnm hatta devlet sistemine geçildiğinde Hz Ömer dini nikahı kaldırıyor resmi nikahı kabul ediyor sadece. Öncesinde devlet sistemi olmadığından nikah böyle oluyordu

Ben

Ben çoka rastirmistim cnm hatta devlet sistemine geçildiğinde Hz Ömer dini nikahı kaldırıyor resmi nikahı kabul ediyor sadece. Öncesinde devlet sistemi olmadığından nikah böyle oluyordu
Bu rahatlattı beni. Tabi önce eşimin sınırının geçip beni araması lazım. Ben aramiycam.

Bu kadar bariz taciz varsa gidin savcılığa bir dilekçe verin olsun bitsin
Ama eşinizi gereksiz sıkıştırdığınızı defaaten anlattık size zaten
Ona bir iki gün verin, biraz sakinleşsin ortalık
Boş ol lafı hoş değil tabi, ne olursa olsun insan biraz diline hakim olmalı

Ben

Allahın kanununu hz ömer mi kaldırmış. o zaman kadar devlet yokmuymuş , islam gelince mi devletler ortaya çıktı . katılmıyorum size. Allahın kanunları kati dir.

Bu fingirdeklerin kimi kilsesi ailesi yokmu ya?nasil olurda evli adamlara sarkarlar yani esinden bi ilgi alaka gormeden bir kac dener sonra vazgecerler.Kocana ulasmaya calisiyorsa kocanin yerine sen cevap ver buyur ben esiyim de.Cok moral bozucu bir durum.
Birde oyle resmi nikahin varken oyle kolay degil bosanmak.Asil olan resmi nikahtir.Kocana guveniyorsan o asifteler icin yuvani yikma

Dini fetva veremeyeceğim ama geçerli veya değil adam seni boşamak istemiş işte..

bizim imam nikahımız kıyıldığı zaman boşal kelimesinin 2sini bana 1ni eşime verdi imam erkekler sinirle söylerler diye bende bunu bekarken nihat hatipoğlunu dinlerken duymuştum dikkat etsin kız babaları imamı bu konuda uyarsın demişti biz uyarmadık ama imam kendisi yaptı kadınlar yuvalarına daha sıkı bağlı olurlar diye Allah yardımcınız olsun kusura bakmayın ama eşinizi bence bunalttınız hiç mi güveniniz yok Allah aşkına o da hep tedirgin olarak geçirmek ister mi gününü

Savcılık hiç aklıma gelmemişti. Aslında doğru bi görüşmek lazım. Gözdağı bile verilse yeterli olur sanki. O lafı duyduğum andan beri annemler farketmesin diye rol yapıyorum. Birkaç gün karismiycam. Bide ihalesi varmış pazartesi onunda etkisi var mı acaba

Allahın kanununu hz ömer mi kaldırmış. o zaman kadar devlet yokmuymuş , islam gelince mi devletler ortaya çıktı . katılmıyorum size. Allahın kanunları kati dir.
Yalniz vallahi guldum. Simdi size islam tarihinin neresinden baslayip neresinden cikayim? devlet yoktu. Islam topluluğu Hz Ömer zamanında devletlesti. Kur an in hukumleri hakkinda da bir arastirma yapsaniz iyi olur Arastirirsaniz göreceksiniz. Allahın nikahını bu kadar basite dusurmeyin. Evlenmek bosanmaktan hayirliyken Allah evlenirken iki şahit bir hakem istiyor da bosanirken iki kelimeye bi bırakıyor yani.

senin dediğin kadar taciz varsa neden eşin susuyor. eğer eşin gerçekten bir taciz görse sence kızlara tepki veremicek kadar aciz mi. eğer öyleyse sadece o kızlardan değil diğer kızlardan da kork. sen bence bunu düşün kızları değil..

Dini fetva veremeyeceğim ama geçerli veya değil adam seni boşamak istemiş işte..
Ne kadar acımasız bi yorum bu böyle sinirle insanlar birbirini bile öldürüyor gerçekten istediğinden mi öldürüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…