Beklemedeyim yazmıyorum aramıyorum hayırlısı artikEşin bir anlık sinirle söyledi. Düzelir aranız. Ben seni haksız bulmadım ama . Rahatsızlığını eşine söylemişsin. Zaten hassas bir dönemindesin. Oda ona göre davranmalı ve seni üzmemeli. Zaten seni arayacak ve özür dileyecek. O yüzden alttan almanı aramanı gerektirecek bir durum yok.
Aynen. Zaten bi anda sinirlenir normalde de bende üstüne gidince. Gerçi onu suclamadim ama o öyle sandı. Aramadan bekliyorum hayirlisiArkadaşım belli ki bunlar eşine sarmış buraya kadar tamam.ama eşin net bir şekilde tavrını koyuyor diye düşünüyorum. Belki siz fazla üstüne geldiniz oda delirdi yani doğal olarak. Ama abartmış tabi. Gözünüzde o kızları nekadar küçültüp olayı dalgaya alırsanız ve relax olursanız eşinizle okadar iyi çözeceksiniz bence. Sakince son bir kez sıkıntılarınızı,duygularınızı,hamilelik etkilerini anlatın. Boş ol kısmını nasıl çözeceksiniz bilmiyorum onuda söylemeden dusunecekti. Ha bu şekilde bitirecekse şok olurum gerçekten. Ama sizde biraz sakin kalın adamı didiklemeyin. Didiklenen adam çocuk gibi oluyor ve baskı altında tepkileri büyük oluyor.
Olayi abartmadim ama kızdığım insanlar başka eşim kendini aldatmaktan sucluyom sanıyorSanırım siz olayı abartıp eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz.
Bu konuları tam bilmiyorum. Ama sizin yazdiginiza göre bizimki tam boşanma deil henüz. İnşallah aynı hatayı bi daha yapmayız. Tabi tekrar bi araya gelebilirsek. İnadı çok fenadır. Pişman bile olsa zor arar. Hayırlısı artık. Zaten hamileligim beraber geçti o kızlar yüzünden. Her günümü zehir ettiler. Daha hamile olduğumu bilmiyolar. Karnım hiç yok. 5 aylık şuan. Farkedince aramaktan vazgecerlermi yoksa daha mı çok uğraşırlar bilmiyorumCahil cuhelaya kanal. Nikah o kadar ucuz değil. Sinirle söylenen bir kere geçerli değil. Kaldı ki sinirle soylememis olsaydı bile sadece bir talaktan düşmüş olacaktı. Diğer bur konu da evlenirken şahit isteyen Allah bosanirken de ister diyen alimler de var. Nikah dediğin iki kelimeyle bitmez. Hani şahidi hâkimi . Kim karar verdi. Iyi valla
Aldatiliyormuyum. Bu şüphe beni öldürecek ti sanırım baslikÖnceki olayın başlığı neydi
Ben çoka rastirmistim cnm hatta devlet sistemine geçildiğinde Hz Ömer dini nikahı kaldırıyor resmi nikahı kabul ediyor sadece. Öncesinde devlet sistemi olmadığından nikah böyle oluyorduBu konuları tam bilmiyorum. Ama sizin yazdiginiza göre bizimki tam boşanma deil henüz. İnşallah aynı hatayı bi daha yapmayız. Tabi tekrar bi araya gelebilirsek. İnadı çok fenadır. Pişman bile olsa zor arar. Hayırlısı artık. Zaten hamileligim beraber geçti o kızlar yüzünden. Her günümü zehir ettiler. Daha hamile olduğumu bilmiyolar. Karnım hiç yok. 5 aylık şuan. Farkedince aramaktan vazgecerlermi yoksa daha mı çok uğraşırlar bilmiyorum
Bu rahatlattı beni. Tabi önce eşimin sınırının geçip beni araması lazım. Ben aramiycam.Ben
Ben çoka rastirmistim cnm hatta devlet sistemine geçildiğinde Hz Ömer dini nikahı kaldırıyor resmi nikahı kabul ediyor sadece. Öncesinde devlet sistemi olmadığından nikah böyle oluyordu
Bu konuları tam bilmiyorum. Ama sizin yazdiginiza göre bizimki tam boşanma deil henüz. İnşallah aynı hatayı bi daha yapmayız. Tabi tekrar bi araya gelebilirsek. İnadı çok fenadır. Pişman bile olsa zor arar. Hayırlısı artık. Zaten hamileligim beraber geçti o kızlar yüzünden. Her günümü zehir ettiler. Daha hamile olduğumu bilmiyolar. Karnım hiç yok. 5 aylık şuan. Farkedince aramaktan vazgecerlermi yoksa daha mı çok uğraşırlar bilmiyorum
Ben
Ben çoka rastirmistim cnm hatta devlet sistemine geçildiğinde Hz Ömer dini nikahı kaldırıyor resmi nikahı kabul ediyor sadece. Öncesinde devlet sistemi olmadığından nikah böyle oluyordu
aynen bu arkadaşın deidği gıbı,saçmalamayın,şeriatle değil,tc.kanunları ile yonetılıyoruz,ne boş olması????
Savcılık hiç aklıma gelmemişti. Aslında doğru bi görüşmek lazım. Gözdağı bile verilse yeterli olur sanki. O lafı duyduğum andan beri annemler farketmesin diye rol yapıyorum. Birkaç gün karismiycam. Bide ihalesi varmış pazartesi onunda etkisi var mı acabaBu kadar bariz taciz varsa gidin savcılığa bir dilekçe verin olsun bitsin
Ama eşinizi gereksiz sıkıştırdığınızı defaaten anlattık size zaten
Ona bir iki gün verin, biraz sakinleşsin ortalık
Boş ol lafı hoş değil tabi, ne olursa olsun insan biraz diline hakim olmalı
Yalniz vallahi guldum. Simdi size islam tarihinin neresinden baslayip neresinden cikayim? devlet yoktu. Islam topluluğu Hz Ömer zamanında devletlesti. Kur an in hukumleri hakkinda da bir arastirma yapsaniz iyi olur Arastirirsaniz göreceksiniz. Allahın nikahını bu kadar basite dusurmeyin. Evlenmek bosanmaktan hayirliyken Allah evlenirken iki şahit bir hakem istiyor da bosanirken iki kelimeye bi bırakıyor yani.Allahın kanununu hz ömer mi kaldırmış. o zaman kadar devlet yokmuymuş , islam gelince mi devletler ortaya çıktı . katılmıyorum size. Allahın kanunları kati dir.
senin dediğin kadar taciz varsa neden eşin susuyor. eğer eşin gerçekten bir taciz görse sence kızlara tepki veremicek kadar aciz mi. eğer öyleyse sadece o kızlardan değil diğer kızlardan da kork. sen bence bunu düşün kızları değil..Savcılık hiç aklıma gelmemişti. Aslında doğru bi görüşmek lazım. Gözdağı bile verilse yeterli olur sanki. O lafı duyduğum andan beri annemler farketmesin diye rol yapıyorum. Birkaç gün karismiycam. Bide ihalesi varmış pazartesi onunda etkisi var mı acaba
Ne kadar acımasız bi yorum bu böyle sinirle insanlar birbirini bile öldürüyor gerçekten istediğinden mi öldürüyor acabaDini fetva veremeyeceğim ama geçerli veya değil adam seni boşamak istemiş işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?