canım bir de işin şu tarafından bakmaya çalış.
oldu da boşanmadınız,birleştiniz.
sonuçta adam gözünde artık sabıkalı oldu değil mi.ortada geçerli nedenler yokken dahi sevgisi bitebildi yani.
peki her gün acaba sevgisi tekrar bitecek mi diye yaşayabilecek misin,işinde sorun olup suratsız eve geldiğinde acaba yine konu biz miyiz diye düşünmeyecek misin?
anlattıklarından çok etkilendim,sarılıp ağlamalarınız falan,cidden film gibi.ama canım emin ol kararlı olmasaydı o ortamda mutlaka gururunu bir kenara bırakıp bir şeyler söylerdi.
Şu anda şöyle düşünüyor,aileler ayrılacağımızı duydu,matahari de ikna oldu bir daha bu süreçten geçemem.olacaksa şimdi olsun bitsin.
Aslında benimde kafam karıştı,ne ayrılın istiyorum ne de senin seni sevmiyorum artık diyen adamla devam etmene gönlüm razı gelmiyor.
Sorma Paradoks, bu dediklerinin hepsi teker teker benim de aklımdan geçiyor. Resmen araftayım.
merak etme matahari,işler öyle bir yoluna girecek ki.hangi kararı alırsan al sonu çok güzel olacak buna inan..olumunekankayizsmile
ayy, ne kadar ilerlemişsiniz ...hepsini okuyamadım fakat arayım mı aramayımmı diye sormuşsun..
ASLAAAA!!!
arama tabiki...bence senin yapman gereken şudur diye düşünüyorum...lütfen arama bırak ne istiyorsa onu yapsın...bekle... o arasın o merak etsin o özlesin..o seni kazanmaya çalışsın..eğer gerçekten efor harcıyormu seni kazanmak için çabalıyormu? aklı başına gelmiş mi? zaten bunun sonucunda bütün sorularının cevabını alacaksın... bu arada sen lütfen evde oturma lütfen artık kendin için bişeyler yap...hem o yaralar biraz kurur iyileşir sende kendini tedavi edeceksin bu sırada baktın ses seda yok...o zaman yapacak başka bişeyde yok...sana bişey diyeyimmi çok beklemezsin..bir erkeğin pişman olup olmadığı ilk bir ay içinde belli olur...
sana bişey sorucam....dikkatimi çekti..
eşim çok üzgündü ağladı fakat artık ayrılmak zorundayız mecburuz gibi bişeyler dedi demişsin...
hiç sordunmu neden ayrılmak zorundaymışsınız..neden mecbursunuz keşke bunu bi sorsaydın canım benim üzülme kuzum..inşallah herşey yoluna girer..
Sordum; mecburmuşuz çünkü evliliğimiz süresince yaşadığımız sorunlar tartışmalar karakter farklılıklarımız ilişkiyi yıpratmış, onun sevgisini artık ilişkiyi yürütemeyecek kadar azaltmış. Ve artık tekrar eskisi gibi olmamızın bu evliliğin bu şartlarda yürümesinin imkansız olduğunu düşünüyormuş.
sanki senin bilmediğin bişeyler varmış gibi geldi bana...
Bir de şöyle düşünün, eşiniz size karşı en ufak birşey hissediyor olsa,
elini kolunu bağlayan yok ki,
karşısında herşeye çözüm bulmak için uğraşacak bir kadın var.
Ama eşinizin birşeyi yürütmeye ve çözmeye niyeti yok.
İki göz yaşı dökmesi de bu gerçekleri değiştirmiyor.
Ayrılık kolay mesele değil, bir erkeği de pekala etkiler.
Ama ayrılmak kişiyi çok zorluyor olsa ayrılmaz,
biz buna mecburuz mantığı çok saçma açıkçası.
Evliliğini devam ettirmek isteyen insan, iki gözyaşı ardına sığınmaz, zaten devam ettirir.
Eşinizi arayıp sormanız, barışma çabanız olarak algılanmaktan başka birşeye yaramaz bence.
Yine olayı kabullenmek en doğrusu diyorum ben.
anladım canım...tabiii yaş olarak senden hayli büyüğüm yaşadığım gördüğüm duyduğum tanık olduğum çok şey oldu...insan bunları bilince çok kuşkucu ve sorgulayıcı oluyor...bence sizin ilişkiniz henüz bitmemiş seninde dediğin gibi bazı etkenlerden dolayı sarsıntıya uğramış..bu tip sıkıntılar her ailede oluyor...ama kimse hemen boşanmıyor...bırak biraz yanlız kalsın...ama sakın arama o zaten neyi istiyorsa neye hazırsa karşına o şekilde çıkacaktır...bence sizin zamana ihtiyacınız var...bance ona tek edeceğin söz biraz zamana bırakalım...sonra oturup bu konuyu konuşalım demek olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?