aradin kotu birsey dememis degilmi...neden oisman oluyorsun...sansini denedin görumcende yapici olmaya calissa iyi olur...ama kari koca anlasamayinca kimse birsey yapamiyor bence...yinede kaynana kaynata devreye girip ogullarina kizabilirler...karina sahp cik falan diye yapici rol oynayabilirler...kizlarla eve geliyor yazmissin sizin evinizemi cok kotu birsey bu yaa insanda sevgi kalmazki...fisfisfis
canım ben seni anlıyorum ve arayacağını zatende biliyordum,karşı taraftan bekle... ama lütfen arama sen aramayınca bu sefer o merak edecek...merak edince o arayacak, tatmin olmazsa bi daha arayacak belki kıskançlık yapacak...biraz lütfen gizemli ol...gizem herzaman merak uyandırır ilgi çeker...arasa kısa ve çok net cümleler kur hatta vaktinin olmadığını sonra görüşmek istediğini felan söyle...mutlaka bu işe yarar..
Sana katılıyorum, kesinlikle aramayacağım, arayınca da dediğin gibi davranacağım. Gizem her zaman işe yarar. Zaten eşim çok meraklı bir insan. Mesela hiç kıskanmazdı beni, arkadaşlarımla bir yere gitsem hiç arayıp da nerede olduğumu sormazdı, çünkü ben hep anlatırdım ona. Ama ne zaman anlatmasam hemen sorardı en ince detayına kadar. Sanırım biraz onun merakını cezbetmem gerek. Şu an sessizliğe büründüm, bakalım merakı uyanacak mı...
Görümcenizle görüştünüz diye, bir suçluluk psikolojisine girmenize gerek yok ki, olan olmuş.
Çok ta yanlış bir durum yok ortada.
Dediğiniz gibi ailelerin baskısı ile bir evlilik yürümez.
Eşinizden bir ışık görmediğiniz sürece , herhangi bir adım atmamanız iyi olur.
Tek taraflı istemekle malesef olmuyor, hatta karşı taraf daha da havalara girmeye başlayabiliyor, uzaklaşabiliyor, çok istiyorsa kendi adım atmalı artık.
Bilmiyorum aldattı mı, sordum çok alındı öyle bir şey olmadığını söyledi, tabi ki "aldattım" demez onu biliyorum ama sanmıyorum. Biraz da dindar bir insandır. Ben barışmayı düşünmüyorum. Barışmak istiyorum ama şu an bu isteğime gem vurup ayrılmaya kararlıyım. Barışıp barışmamam biraz da bundan sonra eşimin yapacaklarına bağlı. Ciddi bir çaba gösterdiğini görsem barışırım zaten ama nerdeee.
bütün sayfaları okudum ve çok üzüldüm,kesinlikle seni haketmiyo evliliği bitirmek çok zordur eminim ama yıllarını heba etme seni hakeden biryle ol,çok aklı başına bi inansın keşke bunu görebilse ama nerdeeeeeee
Kötü bir şey söylemedi ama yapıcı da davranmıyor. Oysa ki daha önce ben hep yanınızdayım, yardımcı olmak istiyorum demişti. Eşimin anne babasının devreye gireceğini biliyorum. Zaten görümcem "Valla siz ayrılmak isteseniz de annem bu işin peşini bırakmaz o barışmanızı istiyor" demişti. Ama ben ailenin devreye girmesiyle olacak bir barışmayı istemiyorum. Bazı şeyler eşimin kafasına kendiliğinden dank etsin istiyorum. Ama yine de ailesi onun bazı hatalarını eşime anlatırsa iyi olur belki o zaman kendisi de hatalarını görmeye başlar.
Evimize kızlarla gelmedi canım, ayrıldığımız dönemde en yakın erkek arkadaşıyla buluşmuş, erkek arkadaşı yanında iki liseli kızla gelmiş. Bir tanesi eşimin erkek arkadaşının yeni sevgilisiymiş. (Bu arada eşimin arkadaşı 26 yaşında ve o yaşta kızlarla gezip tozması zaten kabul edilemez birşey ya neyse) Diğeri de kızın arkadaşıymış. Eşimin arkadaşı gün boyu gezdikleri yerlerde fotoğraflar çekip facebook'a koymuştu. Eşim de bir-iki fotoğrafta vardı. Eşimle konuştum, sonuçta ayrılsak da hala evliyiz ve hesap sormaya da hakkım var. Eşim de hatalı olduğunu anladı ve özür diledi. O kızlarla arasında bir şey olduğunu sanmıyorum. Ha arada başka birileriyle birlikte olduysa bilemem ama gerçekten sanmıyorum.
Sizlere ben de hak veriyorum. Şu noktadan sonra aldatıp aldatmadığı da önemli değil. Dediğiniz gibi bir aldatma durumu belki söz konusu olabilir. Ama aldatmadığını varsaysak bile zaten bana söylediği şeyler; sevgisinin bittiğini söylemesi, evliliği kafasında bitirmeyi söylemesi ve evliliğimiz boyunca gösterdiği sorumsuz davranışlar zaten benim bu evliliği bitirmem için yeter de artar. Bundan sonra ben bu evliliği kurtarmak için çaba harcamayacağım, zaten yapabileceğimi yaptığıma inanıyorum. Onun çabasıyla kurtulur bu durum, ama onun da çaba göstermeye hiç niyeti yok zaten. Bu hafta hayatımı düzene koymaya çalışacağım. Önümüzdeki hafta itibariyle de bir avukatla görüşüp davayı açacağım. Baronun ücretsiz avukat tayin edeceğini biliyorum, konuyu ben de araştırdım. Bakalım evine mahkeme celbi gitsin de görelim. Artık onun beni güçsüz görmesine izin vermeyeceğim. Eşim evliliğin sorumluluğunu taşıyamadığı ayrılığı da taşıyamıyor. Evden çekip gitmesini biliyor ama iş ayrılığı konuşmaya gelince bunu yapmaya gücü yok, burada da anlattığım gibi oturup ağlıyor ve kaçıyor, işi sürümcemede bırakıyor. O yüzden kararımı verdim, gelecek hafta avukatla ben görüşüp ben başlatacağım boşanma işlemlerini. Yine iş başta düştü kısacası. O da benim ayrılmaya ne kadar hazır ve kararlı olduğumu görsün böylece.
Sakın bunu yapıp onu rahatlatma!!! Tüm sorumluluğu sana bırakamaz.Evlenirken tek başına mı evlendin? Şimdi de karar verilecekse kendisi de elini taşın altına sokacak.Sakın ona bu fırsatı verme.o tam da bunu yapmanı istiyor zaten. Hatta başka biri olduğundan emin olursan ki telefonunda falan mesajlardan anlaşılır elbet bir açığı vardır bir yerlerde...Mahkemede ben eşimi seviyorum boşanmıyorum de. Bakalım diğer kadın 3-4 yıl bekleyebilecek mi eşini?
Ben de celbi aldığında veya avukatla görüşüp dilekçe verdiğimi öğrendiğinde yüzünün halini çok merak ediyorum a.s Bu adamın ne ayrılmak, ne barışmak için yaptığı hiçbir şey yok, bari ben bir şeyler yapayım aklı başına gelsin. Ondan sonra eğer ayrılmak istemiyorsa da çooook uğraşması gerek zaten. Ona şunun dank etmesini istiyorum: Ben bu ilişkiden vazgeçtim. Bunu öğrensin, ona göre davransın.
inşallah hayırlısı olur bu kararın matahari_. eşin seni uzun süre belirsizlikte bıraktı. ayrılılık kararını veren ve bunda kararlı olan taraf o olmasına rağmen senin için işleri hiç de kolaylaştırmaya çalışmadı. senin karşında ağlayıp yok efendim seni uzaktan takip ettim yok ne güzel matahari_ hayatına devam ediyor dedim demekle destek olunmaz. ailesiyle de görümcen aracılığıyla irtibat kurup ayrılığın eşinin isteği olduğunu söylemişsin ve 2 haftadır ondan olumlu adım beklemişsin artık için de rahat olsun. bundan sonra eşin düşünsün ne yapacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?