Canım çok doğru bir yoldasın, zaten senin yapacağın bir şey yok. Ama ikide bir arama eşini, davayı açıyorum falan deme. Hiç ummadığı bir zamanda alsın mahkeme celbini.
Ailesi de ne kadar vurdumduymaz, sana destek olmuyorlar tamam eşin onlar için vazgeçecek değil ama insan ilgilenir biraz.
Neyse boşver insanlar böyle işte. O insanlar için üzülme sakın.
Baska biri olmadigina eminim diyorsun hala. Ya Allah askina, HIC BIR ERKEK eger ortada baska bir kadin yoksa bosanmayi istemez. Onun hayatinda 100% baska biri var. Aksi takdirde sana olan sevgisi bitmis olsada, senden SIKILSADA yine böyle kolayca bosanmayi düsünmez, sürdürür. Ne zaman ki bi erkek kendini baska bir kadina endekslemis, baska bir kadini seviyor ve istiyorsa ancak o zaman bosanmak ister. Kendinizi kandirmayin, olay ortada. Adam elbetteki bunun belli olmamasi icin elinden gelen cabayi gösteriyordur, eger ortaya ciksa cok suclu olucak cünkü belki aile vs üstüne yüklenicek, sevgim bitti diyerek isin icinden kolayca siyrilmak istiyor.
Siz de böyle biri icin kendinizi üzmeyin. Degmez.
adam niyetini belli etmiş....boşanmakta kararlı yani...ben olsam onları kabul edipte hiç canımı sıkmam...dediğin gibi ne konuşacaklarsa?...onlarla görüşmektense eşinle görüş bence..sonucuda onlara bildirin..çünki bu işe aile de karışırsa iyice zıvanadan çıkar...adam zaten kararlı ne işe yarar ki...şimdilik onlarla görüşmeni ertele boşanma davasını aç, o zaman 1-0 galip karşılarına çıkarsın, ama şunu vurgula şiddetle boşanmak isteyen o, uygulamaya koyan sen...
Sakin kalmaya çalışıyorum ben de. Az önce eşimin ailesi babamı aradı, yarın akşam gelip konuşmak istiyorlarmış. Artık ne konuşacaklarsa. Eşim gelecek mi onlarla bilmiyorum ama durum bu. Bu kadar üzüntünün üstüne bir de onun ailesiyle konuşmak zorundayım şimdi de. Bir işe yarayacağı da yok, onlar barışmamızı istese de eşimin niyeti yok ki. Konuşacak ne kalmış yani?
senle konuşacaklarına oğullarınla konuşsunlar.problem o.senle niye konuşuyolar ki?inan bana o eşin olacak adam öyle pişman olacakki o kafasını duvardan duvara vuracak ama ne fayda.geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?