Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

bütün sayfaları okudum matahari ve çok üzüldüm sana bence biraz daha ayrı kalın sen onu hç arama o aradıgındada açma bakalım özlicekmi aslında çözülebilir olaylar bunlar evliliğinizi bitirmeyin ama saygı ve sevgi bitti diyosan dicek bir sözüm yok

Matahari benim de sıkıntılarım var ancak ben yarın için sana dua ediyorum umarım herşey gönlünce olur. Erkekler maalesef tam kaybetmeden anlamıyorlar eşlerinin değerini, şöyle bir kafalarını toslamaları gerekiyor keşke yapmasaydım demeleri için. Kendine iyi bak, yarın yüz yüze görüşürseniz çok güçlü çık karşısına.

Biliyorum canım, senin konunun da tamamını okudum. Teşekkür ederim duaların için, ben de senin için dua edeceğim. Yarın çok güçlü olacağım onun karşısında, zaten hayat planımı da az çok yaptım, yani ayrılırsam ne yaparım ne ederim bunları düşündüm belirledim. Artık bir noktadan sonra ben de çok soğumaya başladım eşimden. Yarın akşam görüşeceğiz. Eğer olumlu bir tavır görmezsem ondan ya da bir pişmanlık belirtisi hissetmezsem, karşımda yine pişkin davranır konuşursa ben onu istemediğimi söyleyeceğim. Eğer yine aynı düşüncesiz davranışları gösterirse hiç gelmesin eve, zaten bu kadar ayrılıktan, onun ve ailesinin yanlış davranışlarından dolayı artık eve gelmek istese bile ben onunla birlikte yaşamak istediğimden emin değilim.

Tekrar başlamanız için pişman olması, seni gerçekten istemesi ve bunu sana ifade etmesi gerekli. Lütfen kendini ezdirme seni istemiyorsa sakın bozuntuya verme başını dik tut. İnan bana bi süre sonra anlayacak hatasını anlayacak ama çok geç olacak. Bu arada bir hayat planının olması çok güzel inan bana hergün acı ile geçeceğine bu adam bana niye böyle davranıyor ben bunları haketmiyorum diyeceğine yalnız yaşa daha iyi. Ama eğer olumlu yaklaşırsa sende olumlu ol. Hakkında hayırlısı olsun.

Katılıyorum canım, eğer o olumsuzsa ben de olumsuz düşünürüm, o bir adım atmak ister ve olumlu davranırsa ben de olumlu olurum. Zaten dedim ya, gerçekten ben onu istediğimden emin değilim artık. Eşimin bana yaptıkları, ailesinin bizim eve durumu konuşmaya geldiğinde gösterdikleri davranışlar, eşimin densiz arkadaşları. Hepsini düşününce eşimle bir hayat çok zor olur gibi geliyor.

Arasıra babam gelip gidiyor. Şu an babamlayım, yarın dışarıda görüşeceğiz. Babam evde olduğundan rahat konuşamayız, evin oradan alacakmış beni, bir yerde oturup konuşuruz herhalde. Gerçi babam "kızım istersen ben dışarı çıkayım, gelsin eve konuşun" dedi ama ben dışarıda görüşmek istiyorum zaten.

İnşallah güzel geçer görüşmeniz, naçizane önerim abdest alın bu gece Allahtan en hayırlısını isteyin kendiniz için, dua çok iyi hissettiriyor. Ne güzel babanız yanınızda benim burada kimsem yok.

iskender83,matahari ve ben yelizze benzer süreçlerden geçiyoruz şu an yazmak istedim nedensiz yazdıklarınızı okuyunca iskender83 yalnız olduğunu söylemişsin çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun

Evet, görüştük. Oldukça sonuçsuz bir konuşmaydı. Karşıma çok bunalımlı ve dağılmış bir halde geldi. Bense çok güçlüydüm, oturduk karşılıklı yaptığımız hataları konuştuk. Sonra bana aslında çok inatçı olduğunu, bir karar verdiğinde ondan dönmediğini ama hayatında ilk defa böyle bir ikilemle karşılaştığını söyledi. Bir yanı kal diyormuş, herşeyin düzelmesini birlikte olmamızı istiyormuş; diğer yanı yaşadığımız sorunlardan çok yıprandığını tekrar aynı şeyleri yaşamayı kaldıramayacağını söylüyormuş. Falan filan... Ben dedim ki, düzelecek, düzeltiriz beraber... Dedi ki, "sana inanmayı çok istiyorum, keşke geleceği görebilsem biri gelse dese ki herşey düzelecek mutlu olacaksınız, eğer bunu bilebilsem dört elle sarılırım, elimden gelen çabayı gösteririm.Geleceği bilmek istiyorum. Ama bilemiyorum, çok ikilemdeyim." Bu tarz konuştu, çok kararsız ve kafası karışmış olduğunu söyledi. Birkaç gün daha düşünecekmiş beyefendi...

Ben de ona bugün de birkaç gün sonra da aylarca da düşünse birşey değişmeyeceğini, belirsizliği sürdürmesinin her ikimizi de yıprattığını söyledim. Çünkü artık gerçekten çok sıkıldım bu durumdan arkadaşlarım. Neyse, cevap verdi "Seni oyaladığımı düşünüyorsun belki ama inan öyle değil, ben çok kararsızım, çok kötü hissediyorum, sonuçta bütün duygular bitmedi. İçimde sana karşı hala hisler var, ya ileride ayrılırsak çok pişman olursam diye korkuyorum. Bir yandan da kalırsam ne değişecek yine mutsuz olacağım diye düşünüyorum. Kafamı toplayamıyorum, ne yapacağımı bilemiyorum. Arkadaşlarım soruyor bana hiç özledin mi diye, açıkçası özlemedim ama yine de karar veremiyorum, benim bazı hislerim sana karşı hala yerinde, sen konuştukça düzeleceğini söyledikçe inanasım geliyor ama ikilemdeyim işin içinden çıkamıyorum."

Baktım, çok kötü olmuştu, sanki nefes bile alamıyordu, daha fazla üstüne gitmedim, tamam dedim, "Otur düşün bakalım. Ben de senin mutluluğunu isterim ama kendi mutluluğumu da düşünmem gerek. Ben bu dönemi aşacağımıza, ikimizin de değişeceğine ve düzeleceğine inanıyorum ama seni de zorlayamam. Kararına da saygı duyarım. Bu önemli bir karar, tabi ki iyice düşünmelisin. Zaten hala bu kadar kararsızsan ortada bir terslik var demektir, ayrılmak istiyorsan net karar ver kafan karışık olmasın öyle bitirelim. Beraber olmamızı istiyorsan da net olmalısın. Ayrı kaldığımız dönemde açıkçası ben de seni fazla özlemedim kendimi topladım hemen, sana karşı ben de eskisi gibi hissedemiyorum, ama hisler bitmedi diyorsun, bende de hepsi bitmedi. İyi düşün konuşuruz yine".

Bunları söyledim, sonra beni eve bıraktı. Kendinde değil gibiydi, o yüzden fazla da bir şey yapamadım, ayrılalım ya da barışalım dememin bir anlamı olmayacaktı o bu haldeyken. Ben de çok bunaldım, artık adam gibi kafasını toplasın istiyorum ama olmuyor. Bu adam ne istediğini bilmiyor.

Ölmeyi mi düşünüyorsunuz? Yok edilmek istenen bir hayat haa. Yapmayın Allahaşkına bu kadar mı basit? 15 yaşında liseli gibi davranmayın. Yuvasının yıkılmasını hiç kimse istemez ama sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin bence

Ölmeyi düşünmüyorum şu anda tabi ki. Tüm konuyu okudunuz mu acaba?

matahari tekrar bir araya gelseniz gerçekten düzeleceğini düşünüyormusun eşinin

matahari tekrar bir araya gelseniz gerçekten düzeleceğini düşünüyormusun eşinin

Aslında düşünüyorum mirka, düzelmeyecekse de denemekten ne çıkar diyorum, sonuçta karşımda bunalımlı ne istediğinden emin olamayan bir insan var; bu olumsuz bir şey aslında ama ben olumlu davranışlar gösterirsem ve o bu bunalımı aşarsa (her zaman böyle kafası karışık bir insan değildi çünkü, son dönemde bu hale geldi) onun da ilişkimizin de düzeleceğine inanıyorum. Düzelmese bile zaten şu anki durumdan daha kötü olmaz. Biz birbirimize şiddet gösterecek, küfür edecek karakterde insanlar değiliz, ne olursa olsun bu hale gelmeyiz, denesek ve olmasa eyvallah deriz, şu ankinden kötü ne olabilir ki?

Öte yandan tekrar bir araya geleceğimize inanmıyorum ben aslında.

bunu neden sordum biliyomusun biraraya geldiğinizde (ki bence sen bu aramayan sormayan umursamayan tavrını sürdürürsen geri dönecek sana) kafanda eşinin sıkılıp gittiği fikri bir köşede duracak.oda bu yaşadığı kararsızlığı uzun süre üzerinden atamayacak gibi geldi.ama senin yazdıklarında mantıklı.denemedik demezsiniz.hem evlilik çok değişik bişey ne olacağını ancak biraraya geldiğinizde tam olarak anlayabilirsin aslında

canım aksamakadar sabırsızlıkla bekledim.yine netlik yok ama cok olumlu gelişmelerde var bir kere kafasında bitirmiş olsa bu kadar bocalaz.seni istedigi belli ama bir yanıda ailesi ve cevresinin baskısı altında.işallah birleseceksiniz

mataharicim inan hep dua ettim senin için.çok da kötü bişey olmamış bu bile sevindirici bi durum bana göre neval26 arkadaşıma aynen katılıyorum.birleşeceksiniz bitanem hemde çok mutlu olacaksınız inşallah bu forumda nice güzel haberlerini alacaz bizde.rabbim yuvanıza mutluluk ve huzur versin.

Belki bazilari kizicak bana ama yine tecrübeyle sabit oldugu icin tahmin ediyorum ki, adam su an acaba diger kadini secince pisman olur muyum, kaybettigimi arar miyim diye telasa düstü biraz, is ciddiye bindigi icin, arti biraz da vicdani el vermiyor sanirim seni ortada birakmaya. Bence su an ki tek sorunlari, kafasini karistiran tek sey bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…