Matahari benim de sıkıntılarım var ancak ben yarın için sana dua ediyorum umarım herşey gönlünce olur. Erkekler maalesef tam kaybetmeden anlamıyorlar eşlerinin değerini, şöyle bir kafalarını toslamaları gerekiyor keşke yapmasaydım demeleri için. Kendine iyi bak, yarın yüz yüze görüşürseniz çok güçlü çık karşısına.
Tekrar başlamanız için pişman olması, seni gerçekten istemesi ve bunu sana ifade etmesi gerekli. Lütfen kendini ezdirme seni istemiyorsa sakın bozuntuya verme başını dik tut. İnan bana bi süre sonra anlayacak hatasını anlayacak ama çok geç olacak. Bu arada bir hayat planının olması çok güzel inan bana hergün acı ile geçeceğine bu adam bana niye böyle davranıyor ben bunları haketmiyorum diyeceğine yalnız yaşa daha iyi. Ama eğer olumlu yaklaşırsa sende olumlu ol. Hakkında hayırlısı olsun.
Ölmeyi mi düşünüyorsunuz? Yok edilmek istenen bir hayat haa. Yapmayın Allahaşkına bu kadar mı basit? 15 yaşında liseli gibi davranmayın. Yuvasının yıkılmasını hiç kimse istemez ama sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin bence
Ölmeyi düşünmüyorum şu anda tabi ki. Tüm konuyu okudunuz mu acaba?
matahari tekrar bir araya gelseniz gerçekten düzeleceğini düşünüyormusun eşinin
Aslında düşünüyorum mirka, düzelmeyecekse de denemekten ne çıkar diyorum, sonuçta karşımda bunalımlı ne istediğinden emin olamayan bir insan var; bu olumsuz bir şey aslında ama ben olumlu davranışlar gösterirsem ve o bu bunalımı aşarsa (her zaman böyle kafası karışık bir insan değildi çünkü, son dönemde bu hale geldi) onun da ilişkimizin de düzeleceğine inanıyorum. Düzelmese bile zaten şu anki durumdan daha kötü olmaz. Biz birbirimize şiddet gösterecek, küfür edecek karakterde insanlar değiliz, ne olursa olsun bu hale gelmeyiz, denesek ve olmasa eyvallah deriz, şu ankinden kötü ne olabilir ki?
Öte yandan tekrar bir araya geleceğimize inanmıyorum ben aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?