İçinizdeki hisler bitmediyse keşke dememek için tekrar deneyin derim.
Ne kaybedersiniz ki.
Son 2 ayda bitti demiş ve sizin neden olduğunuzu söylüyor.
Eşinizle ilgili bir sorun yoksa sizin yapmanız veya değiştirmeniz gerekenleri sorguladınız mı?
Canım merhabalar , ben bugun tüm gün dışardaydım hasta bir arkadaşımı ziyaret ettim ve sonra eşimle pazara gittik. Tüm gün seni düşündüm acaba ne oldu diye içimden hep umut ettim umarım eşi olumlu yaklaşır ve kurtulur ilişkileri diye.. Biraz önce açtım ve okudum anladığım kadarı ile eşinin sinirleri yıpranmış düşünmekten. seni seven ve umut et diyen kalbi ile ama siz kötü zamanlar geçirdiniz ya yine tekrar ederse diyen aklı arasında kalmış olabilir diye düşünüyorum yanlış anlama bu benim hissettiğim. Eğer seni sevmiyor ya da tamamen istemiyor olsa geleceği görebilsem keşke demezdi. Kendi eşimden de biliyorum, eşin şu anda ilişkiyi düzeltecek gücü kendinde bulamıyor. Kendi gücünü toplaması gerekli. Fakat eşinin ailesi eşini olumsuz yönde etkiliyor olabilir, ayrıl anlaşamazsın diyor olabilirler dediğim gibi hissettiğim ve yazdıklarından anladığım kadarı ile yorum yapabiliyorum yanlışsam kusura bakma lütfen. Ailesi sıkıştırıyor ve o da ne yapacağını bilemez hale geliyor olabilir. Sen dualarını etmeye devam et. Sen nasılsın peki ne hissediyorsun?
Sen çok güçlüsün en doğrusunu yapmışsın bugunku görüşmede, dik durman söylediklerin çok ama çok yerinde olmuş. İnan bana zamanla o da anlayacak ne kaybetmek üzere olduğunu..Ailesi size geldiğinde barışmanız yönünde telkinleri olmuş muydu?
tüm 38 sayfayı yorumlarınızı okudum.ama ben ayrılacağınızı düşünmüyorum.neden derseniz ikinizde birbirinizi seviyorsunuz.erkekler çokkkkk geç olgunlaşır.bence o sadece söylediği gibi inadını yenemiyor.en yakın zamanda beraber olcaksınız.ama eğer işin içinde dayak şiddet,aldatma,hakaret yoksa ki okuduğum kadarıyla[ yok.onun için geri dönüş şansınız da var bana göreee......../b]
Yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur ama daha da önemlisi umarım tekrar biraraya gelirsek sorunlar da çözülmeye başlar. Yoksa tekrar mutsuz olacaksak yıpranacaksak değmez... Ben yine de çaba harcamaya değer diye düşünüyorum, eşimin de bunu görmesini çaba göstermesini istiyorum ki, boş yere kaybetmeyelim bir inat uğruna. Üstelik normalde çok karamsar bir insanımdır, kendimi her konuda en kötüye hazırlarım ama bu sefer olaylara olumlu bakmaya çalışıyorum.
Canim sen ve esin inancli birisi misiniz? yani demek istedigim sana komik gelebilir ama istihare yapmayi hic dusundun mu?
yani once istisare demis peygamberimiz sonra istihare. ama siz istisare kismini gecmissiniz.
ben bazen cok muallekta kaldigim hayatimi derinden etkileyecek noktalara geldigimde eger bir karar veremiyorsam, iki tarafin da artilari eksileri varsa istihare yaparim veya bu islerden iyi anlayan bir buyugume yaptiririrm. Konu cok onemli ise bir baskasina yaptiririm. cunku duygularim girebilir devreye.
Yani eger ben bir karar veremiyorsam cunku gelecegi bilemiyorsam bunu en iyi bilene danisirim.
Allah'im sen durumumu biliyorsun. Sen duygulari esimi de bilioyorsun. Ben isin icinden cikamiyorum. yardim et. eger bu is benim icin hayirli ise lutfen bunu bana acik bir sekilde goster. eger bu evliligin devami her ikimize de mutsuzluk getirecekse bunu da bana goster ve bu isi benden uzak kil. Cok zor olacak benim icin ama bana bu konuda da sabir ver, yardim et. diye dua edip bilene sorabilrisin.
Bilmiyorum esine de teklif edebilirisn. Aslinda burada cok arada kalan esin. Ama canim bazen biz de kendimizi cok seviyor zannederiz. ALiskanliklarimiz daha agir basar. yeni hayat kurmak zor gelir.
Sen kendini de iyice tarttin mi? Gercekten bu evlilikte mutlu olacagini dusunuyor musun? Yoksa bu tamamen simdiye kadar hep ben cekip gittim, simdi o nasil gider,seklinde bir yenilgi olabilir mi? ama tabi bu senin ic sesin. yani kendine bile itiraf edemiyor olabilirsin. Aslinda sakin kafa ile duusnmekte fayda var.
Bence esini arama artik. birak ne istiyorsa onla gelsin sana. baskin olmasin. sonrasinda iste ben sana demistim olmayacak diye. olmadi gordun mu diyebilir. bunu seneler sonra dahi diyebilir.
yani hem sen hem de o guzelce bir kendinizi dinleyin. zaten ozlerse gelir. Burada ne konular okuduk, evler ayrildi esyalar paylasildi yuklendi gitti. evler tutuldu ayri ayri. sonra 1.5 ay sonra yalvaririm beni birakma hata etmisim sen olmayinca anladim ben seni cok ozledim diye yakarmalar...
yani artik sen elinden geleni yaptin. kacan kovalanir demisler. Esin belki istemeyerek yapiyor ama kacan durumunda ve hosuna gidiyor istemese bile.
ustune dusme artik. Ne demisler. Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak, eger donerse senindir, donmezse zaten hic senin olmamistir.
Seviyorsa inanci varsa senindir. senin degilse zorlasan bile 1-2 ay sonra sonuc ayni olur.
Kararini versin salim kafa ile. Sonuclarina da katlansin.
selam matahari_ hep dualarım seninleydi ama eşin yine net konuşmamış ya bi de ben şöyle bişi düşündüm eşin sana bakıyor seni dağılmamış görüyor güçlü bi şekilde karşısından duruyorsun ne olursa olsun kararına saygı duyacağını söylüyorsun ama o tam tersi davranışlar sergiliyor ve evden giderkenden itibaren senin dağılacağını onun şu tavırlarını senin yapacağını sanıyordu bence sen onu şaşırttın ve doğrusunu yaptın belki sen öyle davransan o çoktan kararını verirdi ama bilmiorum seni üzmek mi istiyor seni üzülmüş mü görmek istiyor neden uzatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?