Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

İstahareyi senin yerine başkası yapabilir. Ve daha makul olur. Yani annen, ablan, kardeşiin, arkadaşın veya tanımadığın biri senin için iki rekat namaz kılıp senin niyetine dua eder ve yatarsa ALLAH bir yol mutlaka gösterir. Hem böylece daha emin olursunuz rüyalardan.

canım nasılsın?var mı bir gelişme?inan hiç aklımdan çıkmıyosun.dualarım seninle...

Çok teşekkür ederim canım, şimdilik bir gelişme yok, Salı görüşelim demişti, yarın arar muhtemelen. Ben de çok soğudum artık ya, benim de kafam karışmaya başladı. Çok kırdı beni, bunları nasıl unutacağımı düşünmeye başladım. Bir de bütün aile ve arkadaşlarına kimbilir ne olumsuz şeyler söylemiştir benim için, çevreyi neden takıyorsun dersiniz belki ama ben bu ayrılık sürecinde olanları nasıl sindiririm bilmiyorum. Ben çok çaba harcadım ama onun bir çabasını göremiyorum. İş yerinden bir arkadaşıma da gidip "Ne yapacağımı bilmiyorum, ayrılık konusunda çok kararsızım" filan demiş. İlk çekip gittiğinde çok kararlıydı ama! Şimdi de ben kararsızım, ne olacak böyle nereye gidecek bilmiyorum

Eşimin yarın konuşursak barışmak isteyeceğini sanmıyorum ama isterse de bu sefer ben biraz düşünmek istediğimi söyleyeceğim. Ne diyorsunuz?

canım benim sen çok mantıklı davranıyosun anlıyorum seni.ama şunuda düşün eğer seni hiç istemeseydi siler atardı bi çırpıda.onunda kafası karıştı.evlilikte ilk başlarda oluyo böyle şeyler.çevreyide hiç takma kafana,ayrılmış olsanız senin canın yanarken o çevredekiler derdine derman mı olacak sanıyosun aslaaa!!!lütfen yarın sende biraz ılımlı yaklaş,sen eşini seviyosun ki eşinde sevmese uzatmaz dı.ben inanıyorum ayrılmayacaksınız ve ilerde çok güzel günler sizi bekliyo.ne olur kendini karmaşık bi halde hissetme.net ol.sen yuvanı kurtarabilirsin.rabbim yardımcın olsun ve yarın çok güzel haberlerle gel

İnşallah canım, haklısın galiba, eşim yüzünden benim de kafam iyice karıştı...

Merhaba.. Konunuza az çok vakıf oldum sayılır... Hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun dedikten sonra.. Nacizane bir tavsiyem olacak. Eğer ki eşinizle tekrar beraberlik düşünecekseniz, mutlaka ama mutlaka bir evlilik terapistine gidiniz.. Yaşadıklarınız ve özellikle hissettiğiniz gidiş gelişlerden ben bunu yapmanızı öneriyorum... Profosyonel bakış açısına ihtiyacınız varmış gibi geliyor bana...

Ayrıca "dik" duruşunuzdan ötürü sizi kutluyorum...

Sevgiyle...

İyiyim ama kafam karışık, bu sorunlardan çok bunaldım, kendimi oyalamaya çalışıyorum işte. Bir çözüm bulamıyorum, belki evlilik terapistine gitmek gerçekten mantıklı, eşimle barışma durumumuz olursa bunu değerlendireceğim. Tabi onun da bunu istemesi ve düzeltmek için benim kadar çaba harcaması gerek. Yoksa yürümez.

bende hemen hemen bütün yorumları okudum.Arkadaşım yuvayı kurmakta dağıtmakta o kadar zor ki...Kesinlikle şiddet aldatma saygısızlık yoksa evlikler bitmemeli bence ben ayrılma taraftarı değilim.(olmuyorsa zorlanmamalı ben bu yolu seçtim)Okuduğum kadarıyla sizin ciddi sorunlarınız yok tekrar deneyip sorunları aşmaya düzeltmeye çalışın zaten sizde öyle düşünüyorsunuz.ama ben eşinizi anlayamadım ayrılmak gerçekten çok zor niye bu kadar düşünüyor ki o da keşke sizin gibi birşeyleri düzeltmek için çaba gösterse....
umarım yarın hayırlı bir karar verebilirsiniz.

boşanmak istese de istemese de bence bir uzmana danışılmalı. bir terapist yol gösterici olabilir. uzman ve dışarıdan birisinin bu ilişkideki çatlakları bulması ve yol göstermesi lazım bence siz eşinize bunu önerin ne kaybedersiniz ki...

özellikle konustugumuz bir dua vardı hatırlıyormusun onu denedin mi ??

Hatırlıyorum canım ama deneyemedim, çünkü yanlış hatırlamıyorsam 9999 kere söylenmesi gereken bir söz vardı, çoook uzun sürer o dedim. Eşim için o kadar uğraşmaya değmez

Ben felak, nas ve ayetel kürsi okudum hep, aslında her konuda içimiz sıkıldığında bu duaları okumak huzur veriyor.

Canım bence eşin barışmak isteyecek ama bu sefer sen istemeyeceksin. Bilmiyorum kaçan kovaların diye bir söz var bu bana hiç uygun değil.
Ben fazla naza gelemem, sıkılırım. Kaçanı da kovalamam.
İnşallah eşin barışmak ister, sen düşünmek için süre istersin, o senin peşinde koşar, koşar. Naz yapmak neymiş öğrenir.

hala arayıp ne yapalım karar verelim falan demedi mi? Bu kadar zaman neden olayı sürümcemede bırakıyor anlamadım. Ne derdi sizce?

O sizi arayana kadar siz aramayın... İsterse bir hafta sonra arasın, önemliymiş hissi uyandırmayın onda... Biraz sabır :) Anlaşılan o ki sizin sabrınızı sınıyor beyefendi... İnşallah kısa zamanda feraha kavuşacaksınız...

Sevgiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…