Hayatım merhaba, nasılsın bir gelişme var mı?
Canım öncelikle kibele'ye o kadar hak veriyorum ki benim düşündüklerimi ama yazamadıklarımı yazmış, çok doğru tespitleri.
Doğru mu yaptım demişsin bence sen yine çok çok iyi davranıyorsun, keşke biraz kötü olabilsen.
Eşinin yaptığına ne diyeceğimi bilmiyorum ama erkekler böyle malesef, ona desen ki senin için evliliğin bu kadar değersiz mi herşeyden işinden sonra geliyor iki dakika ayıramıyor musun diye.
Diyecek ki ne alakası var, iş acildi seninle başka zaman da konuşabiliriz.
Benim eşim için de öyle çünkü, mantığı o şekilde.
O yüzden sen de kayıtsız davranmakla iyi etmişsin.
Arkadaşıyla yazışmalarına gelirsek, çok samimi bir arkadaşı mı?
Facebooktan yazıştılarsa çok ta içinden geldiği gibi yazmış olduğunu sanmıyorum, belki geçiştirmek istedi. Ayrıca şifrelerini senin bildiğini bilmiyor mu?
Şunu da belirteyim, hani erkek gibi bir tip olsam anlayacağım, eşim beni bakımsız görüyordu filan diyeceğim ama tam tersi bir görüntüm var. Evde bile etek giyerim. Sadece topuklu ayakkabı giyerim, saçım makyajım hep yapılmıştır. Eşimle de ilgisi yok, kendimi bildim bileli bakımıma özen gösteririm. Görüntü olarak da feminen bir bayanım. Bunları yazma nedenim, acaba eşin seni özensiz bakımsız mı görüyordu da erkek gibi görüp öyle davranıyordu demeyin, inanın değil
Gelişme yok canım... Yazdığım gibi, dün görüşmedik, haftasonu görüşelim diyor ama ben istemiyorum.
Ben de eşimle üniversiteden arkadaştım hem de 7 sene,
o bana karşı hep ilgiliydi, ama ben istemiyordum,
zaman zaman bu nedenden dolayıda görüşmüyorduk.
Sonra ne olduysa birden karar verdik ve 5 ay içinde evlendik.
Bu açıdan eşinizin sizi hala kanka gibi görüyor olma olasılığı bence yok.
Evlilik zaten başka birşey, ama bu başka birşeyi sizin eşiniz kavrayamamış.
O kendine eş değil, evlenmeden önce ki hayatına devam ederken, yanına kanka arıyormuş.
Yani en ihtimal, size hiç aşık olmamış ama çok iyi anlaştığınızı düşündüğünüz için evlenmiş olabilir, bu kız bana uyum sağlar anlayışı ile, ancak böyle bir kankalık olabilir.
Açıkçası eşiniz sizi seviyor mu, bence muallak, çünkü nedenler neden değil bana göre.
Siz çok normal şeyler beklemişsiniz bir evlilikten, ama eşinizin o tükenen duyguları sanki en başından beri yokmuş gibi geliyor bana, çünkü bu kadar kolay tükenmez.
Eşinizin sizi erkek arkadaşlarının yanına götürüp, devamlı oyun oynaması filan o kadar saçma ki.
Hadi bayanlı erkekli bir ortam olur, gidersiniz, ama eşiniz yol yordam, evlilik nedir bilmiyor bence.
Eşiniz evlendiğinde rahat hayatına devam etmek istemiş, siz de buna karşı çıkmışsınız (doğal olarak, iyi bile sabretmişsiniz), ilgi beklemişsiniz, paylaşmak istemişsiniz, ama eşiniz bekar hayatından kopamamış. Bir de neredeyse her akşam arkadaşlarını size getirmesi ve siz de kalmaları filan , hiçkimse tarafından kabul edilebilir bir durum değil.
Bu evlilikte gayet doğal şeyler bekleyen siz olmuşsunuz, ama eşiniz rahatlığı ve özgürlüğü seçmiş.
Sizi bu kadar oyalamasını da anlayamıyorum açıkçası şu saatten sonra.
Hayırlı sonuçlanır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?