Ya inanmıyorum nasıl bir şeydir bu, bu kadar kolay mı. Burda biz de seninle birlikte öldük, acı çektik merak ettik, anlamaya çalıştık çocuk oyuncağı mı bu. Seni ne kadar üzdü, öylece ortada bıraktı, bir de gel demeni mi bekliyormuş. Bir insana sevmiyorum ayrılalım demek, çekip gitmek kolay birşey mi?
Ama bu kaçan kovalanır tezinin doğruluğu bir kez daha ortaya çıktı. Sen tavır almasan, aman be demesen onun hala geleceği yok. Baktı seni kaybediyor etekleri tutuştu tabi.
Bu arada taviz vermediğin, başını dik tuttuğun, üzüntünü belli etmediğin için tebrik ederim, görüyorsun kazanan sen oldun. Bu dünyada zayıf, duygusal olmayacaksın yoksa kaybediyorsun.
Senin adına çok ama çok sevindim, umarım bütün bu olanlardan sonra yaralarınızı sarar mutlu olursunuz.
Hayırlısı olsun.
Umarım sabah kalkınca neler yaptığının farkında olur eşiniz.
Siz neredeyse açık açık gel diye defalarca uğraştınız ve sizi tersleyen hep eşiniz oldu.
O yüzden bana gel demedin filan demesi çok saçma.
Sonuç olarak umarım hatalarının farkına varmıştır, çünkü hiç sanmıyorum malesef.
Çünkü sanki sizle konuşan kişi kendinde değil gibi, söylediği herşeyi unutacak gibi.
Siz doğrusunu yapıyorsunuz ama, ikinize de bir şans vermeliydiniz.
Kimbilir belki herşey çok güzel olacak. İnş.
sastim kaldim.
vay beee, esin ne kadar iyi rol yaparmis. ne demek don demeni bekledim. daha ne diyeceksin. kararliyim, inatim, sevgim azaldi diyen kim?
ailesine de pes. bence burada da tavrini koy. artik ailesine mesafe koy ve bunu da hissettir. cunku demek ki esine biraz tavir yapsalar, esin onlardan guc alamayacak ve en azindan su son 1 hafta yasanmayacak.
bence esin cok dengesiz biri. ikizler burcu mu?
bundan sonra bence tavir yapma esine ama unutma da. demek ki esafeden hoslaniyor. bir kere yazmistim ve ceza almistim. deveyi diken, adami s..... diye. simdi o kelimeyi yazmadim umarim ceza almam ama demk ki senin esin insanca davranistan, merhamatten sevgiden sevginin gosterilmesinden anlamiyor. mesafeden, esek yerine konulmaktan anliyor.
demek istedigimkotu davranmak degil ama ipleri bence artik eline verme. baksana nasil da sacmalamis. bir dahaki hatasinda seni tamamen kaybedecegini anlasin.
ya arkadaslari??? ben olsam yaninda kiz getiren arkadasi ile gorusmesini istemezdim. arkadasi bile bile sizi ayirmak istemis. yani hadi kendin kiz arkadasinla gelirsin ama 2 kiz ne oluyor? ayarlamaya calismis iste. pislik.
kayinpeder, gelmeyen kayinvalide!, gorumce bence bunar simdi sevinc gosterisi yapacak. ah ne mutluyuz ne sevindik ayrilmamaniza diye. ama bence lafi koy. otursun iclerine. cunku bu savasta kimse yaninda olmadi. herkes bir an onun tarafina gecti. hele buyuk gorumcen. nafaka talebine karsi cikan. bence bu mesele iyi bile oldu iclerini gercek yuzlerini gordun.
insallah bir an once is bulursun ve maddi sorunlariniz hafifler.insallah esin duzelir.
bence size guzel bir seyler hatirlatan bir yere gidin veya kafanizi dinleyeceginiz bir yere. mesela yedi goller falan.
umarim cok mutlu olursunuz ve bunlar bir daha yasanmaz.
Dün gece eşim telefon etti, mutlaka bugün görüşmek istediğini söyledi. Ben de bugün kafa dağıtmak için birkaç günlüğüne bir bayan arkadaşımın evine kalmaya gidecektim. Akşam da arkadaşımın işyerinden arkadaşlarıyla dışarı çıkıp vakit geçirecektik. Son zamanlarda o kadar sıkıntı yaşadım ki, bana da değişiklik olur diye düşünmüştüm. Neyse eşime arkadaşıma gidip kalacağımı, zaten görüşmek istemediğimi söyledim. Eşim ters birkaç şey söyledi, ben de sinirlendim, artık kaç haftadır tutuyordum kendimi, zaten biraz da ayrılma yönünde kararımı vermiştim. Kırıcı konuşmadım sadece artık onunla görüşmek istemediğimi, beni sürekli sürümcemede bıraktığını ve ayrılmak istediğimi söyledim. Arkadaşıma gidip akşam dışarı çıkacağımı da söyledim. Ondan sonra eşim hesap sormaya başladı, normalde hiç kıskanç biri değildir, çok şaşırdım o yüzden. Ben nasıl arkadaşımın tanımadığım arkadaşlarıyla dışarı çıkarmışım... Hiç alışık olmadığım bir tavırdı, ben de sinirlendim, onunla defalarca çözmek için konuştuğumu ama hiçbir yere varmadığını, sıkıldığımı, sanki tek hatalı benmişim gibi tek taraflı bir çaba göstermekten yorulduğumu söyledim ve telefonu kapattım.
Sonra baktım eşim eve gelmiş, gerçekten hiç beklemiyordum, hatta yarın arkadaşıma gitmek için birkaç eşyamı hazırlıyordum kapı çalındığında. Açtım kapıyı, baktım bu ağlamaya başladı, beni çok seviyormuşmuş, kaç haftadır çok kötü bir haldeymiş, tek beklediği benim ona gel dememmiş. Hatta evden gittiği ilk gün bile beklemiş ki ona sarılıp gitme dememi vs. Bu nasıl bir gurur, nasıl bir kibir anlamadım zaten. Eşyalarını toplayıp çekip giden o, "seni sevmiyorum" diyen o, bir de arkasından koşmamı bekliyor... Ben ona bir kere bile "lütfen eve dön" dememişim, o yüzden çok sinirlenmiş, aslında hiç ayrılmak istemiyormuş, çok acı çekiyormuş v.b. şeyler söyledi. Beni çok özlemiş, benim eksikliğim çok koymuş, bana defalarca sevdiğini söylemiş inanmamışım da bir kızgınlık anında bir kez seni sevmiyorum diyince hemen inanmışım diye çok kırgınmış. Neyse uzatmayayım, bu tarz şeyler söyledi, ağladı, sonra bütün hatalarını saydı, bunları bir daha yapmayacağını söyledi.
"Nasıl çıkıp geldin gecenin bu saatinde" diye sordum. Ailesinin yanındaymış, evdekiler uyuyormuş sadece "ben kararımı verdim, evime gidiyorum" diye bir not yazıp kimseyi uyandırmadan çıkıp gelmiş. Bu bana çok komik geldi mesela, karşımda tam bir çocuk duruyordu. Oturduk konuştuk, beni yine bırakıp gitmeyeceğini nereden bileyim dedim. "Zaten bırakmadım ki, sen bana dön de diye bekledim ama dayanamıyorum" dedi, bir daha aynı hataları yapmayacakmış. (Tabi ki güvenmiyorum). Ama çok ağladı, sabah olmuştu zaten götürüp yatırdım. (Resmen bebek gibi yani) Durum bu arkadaşlar...
Dediğim gibi güvenmiyorum hiç, madem eve dönmek istiyor, buyursun dönsün, beni tekrar üzmediği sürece ben de kurtarmak için elimden geleni yapacağım. Üzerse de her an tetikteyim zaten ona asla bir başka şans vermem.
hayırlısı olsun ... naptın peki evine döndünmü canım sende. babanlardamısın halal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?