Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

Nası gidiyo mataharıı

Şu ana kadar gayet iyi gidiyor canım, eşim de benim isteklerime ve beklentilerime karşı daha duyarlı ve anlayışlı hale geldi. Kendince beni cezalandırmak için evden gittiğini ve öyle davrandığını aslında hiçbir zaman ayrılmaya niyeti olmadığını ama bu süreçte beni üzdüğü için çok utanıp pişman olduğunu söyledi. Sonuçta beni çok kırdı herşey bir anda unutulmuyor, yaptığı davranış çocukça ve saçmaydı. Ben ona sanki bir şey olmamış gibi davranıyorum ama beni ne kadar üzdüğünü bilmesini ve yaptığının yanlış olduğunu farketmesini sağladım.

Son düzenleme:
umarim hersey dahada güzel rayina oturur canim.ben bekar halimle sana tavsiye edicem kesinlikle cocuk düsünme bir süre daha hersey gönlünce olsun

ben demiştim siz ayrılmayacaksınız hissediyorum diye hisslerim beni hiç bir zaman yanıtmaz canım hiç ayrılcak gözüyle bakmadım size mutluluklar diliyorum:92:

Her şeyin yoluna girmesine mutlu olmana gerçekten çok sevindim canım. İnşallah bir daha ağzınızın tadı kaçmaz.

Merhaba arkadaşlar, son durum herşeyi allak bullak etti. Şimdi anlatıyorum...

Buraya da yazmıştım eşim bir hafta önce eve dönmüştü ve bu bir hafta boyunca herşey çok güzeldi. Gerçekten tekrar mutlu olmaya başlamıştık. Ama tabi ki eşime güvenmediğim için onu takip etmeye devam ettim. Dün gece işyeri mailine girdim ve işyerinden bir kızla yazışmalarını gördüm. Kıza "parfümün ne, merak ettim; bir mola ver de sana kahve ısmarlayayım" tarzı mailler yazmış. Aralarında şu an bir ilişki olduğunu sanmıyorum çünkü kız fazla yüz vermemiş ama eşim sürekli bu tarz mailler atmış. Üstelik ayrı kaldığımız dönemde değil, son bir haftada yoğunlaşmış mailler. Hemen sordum, o da işyerinden bir erkek arkadaşının kızdan hoşlandığını, kendisinin de aracılık yaptığını o yüzden kızla muhabbet kurduğunu söyledi. Kız eşimin eğitim verdiği grupta olduğu için arkadaşı kendisi gidip konuşmak yerine aracı olmasını istemişmiş. Tabi ki inanmadım ve üstüne gittim, eşim de sonunda döküldü. Başlangıçta gerçekten o arkadaşı için kızla muhabbet kurup aralarını yapmaya çalışmış. Sonra aynen şunu söyledi: "Baktım kız çok salak bir şey, ego tatmini için dalga geçmek amaçlı o tarz mailler yazdım, kız havalara girsin sonra havasını söndüreyim dedim. Asla onunla bir ilişki yaşamak gibi bir düşüncem yoktu, bu tarz şeyler yazıp biraz eğlenip sonra da yüz vermeyecektim. Ama yine de yaptığımın yanlış olduğunu farkettim ve artık yapmayacağım, onunla konuşmayacağım." Ben bunu çok saçma buldum. Şu an sinirden titriyorum inanın ki. Kızla bir ilişkisi olmasa bile evli bir erkeğin elin kızına bu tarz şeyler yazmasının hiç yakışmadığını söyledim. "Eğlenmek için yaptığını söylüyorsun, ne biçim bir eğlence bu, heyecan mı aradın, bu tarz bir eğlenceye ihtiyacın mı vardı?" dedim. Fazla cevap vermedi, sadece yaptığının yanlış olduğunu bildiğini, ama sadece eğlenmek amaçlı yaptığını, asla kızla bir şey yaşamak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Gecenin yarısıydı bunları konuştuğumuzda, konuyu kapattı, neymiş beyni zonkluyormuş, yatıp uyumasına izin vermemi istedi. Uyanınca konuşacakmış benimle. Gitti yattı, ben de uyumaya çalıştım ama uyku tutmadı. Bekliyorum uyanmasını şimdi. Ama ben artık kesinlikle ayrılmayı düşünüyorum. Soruyorum size, bu kabul edilebilecek bir şey mi? Evli bir adamın bu tarz yazışmalar içine girmesi doğru mu yani? Bir de söyledikleri ne kadar inandırıcı? Ben hiç inanmadım ve eğlenmek için bile olsa yaptığı kabul edilemez, bence ayrılık nedeni.

O kadar kötüyüm ki şu an, ellerim titriyor. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile kilitlendim sanki. Ayrılmam doğru olur artık değil mi? Öğlen uyanınca ondan eşyalarını toplayıp evden gitmesini isteyeceğim ve bir an önce boşanma işlemlerine başlamayı düşünüyorum. Bilmiyorum, acele mi karar veriyorum acaba?

Bu arada bütün o mailleri kopyaladım, gerekirse mahkemede kanıt olarak kullanacağım.

Son düzenleme:
Hiç hoş mesajlar değil.
Hele de yuvasını daha yeni toparlamaya çalışan bir erkek için,
hiç hoş ve normal değil.
Milletin parfümüyle uğraşacağına, karısının gönlünü toparlasın önce.
Bu 1 hafta da olması da hayli ilginç, zaten birden değişmesi bana pek normal gelmemişti başından beri.
Bir bayanla bu şekilde eğlenmeye kalkacak evli bir erkeğin de, karakterinde sıkıntı olsa gerek.
Buna da aslında aldatma denilebilir.
Ben eşinizin yaptığı hiç bir açıklamayı mantıklı bulmadım.
Ama biraz sakinleşin, hemen karar vermeyin.

Mesajınız için teşekkür ederim. Sakinleşmeye çalışıyorum dediğiniz gibi. Yazdıklarınıza katılıyorum, çabasını yuvasını toplamaya harcasaymış. Karakterinde sorun olduğu da doğru, bu tip bir şeyi hangi normal erkek yapar?

Bir de diyor ki, "ben senden ayrılmak istemiyorum, eğer o kızdan hoşlansaydım aklımdan en ufak bir şey geçseydi onunla ilgili, bir ilişki yaşamak isteseydim neden eve döneyim? Neden seninle barışmak isteyeyim?"

Çıkamıyorum işin içinden. Bunu nasıl affederim ben? Bitirmem doğru galiba...

Konuyu bi baştan bi ortadan bi de sondan okudum ve şöyle bi izlenim edindim.Adam gerçekten kafasından silmiş bu evliliği ama bakmış ki tek başınalık çok zor, düzensiz hayat çok zor, gelmiş geri eski düzenine.Yöntem değiştirmiş yani.Bi taraftan düzeni devam edecek bi taraftan daha iyisini bulduğu an bitirecek.Çalışırken iş bulmak daha kolaydır ya hani, o hesap. İstifa edip işsizlik piskolojisi yaşayacagına hem rölantide çalışıp hem de yeni iş bakıyo gibi düşün. Temeldeki ve kafasındaki sorun çözülmemiş aslında.

yaşadığı şey sadece vijdan azabı adam sana en başta söylemiş senden artık sogudugu bırak gıtsın canım bence

Matahari'cim, konunu bir süredir takip edemiyordum, son sayfalara doğru okurken birşeylerin düzeldiğini görüp senin adına sevinmiştim açıkçası.
Fakat şimdi bu yazdıklarınla yeniden şaşkınlığa uğradım...
Gerçekten çok saçma bir durum, normal şartlarda belki ayrılık sebebi değildir bu ama şuan zaten sancılı bir dönemdesiniz ve haklı olarak seni düşünceye sokuyor...
1 hafta içinde eşinin nasıl bu kadar rahatlayıp eğlenmeye başlayabildiğine akıl sır erdiremedim doğrusu.
Bence karar vermeden önce mantıklı bir açıklama daha iste kendisinden..
Çünkü anladığıma göre gerçek hislerini çok kolay açıklayamayan, yada doğru aktaramayan birisi eşin.

Umarım ikiniz içinde en kısa zamanda hayırlısı ne ise o olur..

Son düzenleme:
canım erkek milleti diye genellemek istemiyorum ama çoğu böyle,benim eşimde benzer şeyleri yaptı bizde şu an boşanma aşamasındayız.ben de onun bi kızla' aşkım canım cicimli maillerini gördüm.senin ki yine ar sahibi insanmış benimkine bakınca hatalı olduğunu kbl etmiş.benim ki benim özel hayatım sen karışamazsın dedi.ne var bunda konuşurken aşkım demişim gibi saçma sapan şeyler söyledi...şunu söylemek istiyorum eşinin maillerini delil olarak kullanmıyorsun,çünkü özel haytın ihlali sayılıyormuş.bende de mailler var ama onun beni resmen aldattığını ispatlıyamıyorum...şahit ,fotoğraf fln olması gerekiyormuş.yine forward la mailleri ama ne olur ne olmaz.

Konuştuk, aynı şeyleri anlatıyor; neymiş kıza hiçbir ilgisi yokmuş, dalga geçmek istiyormuş vs vs. Yalan! Doğru da olsa böyle bir durumu sindiremem zaten. Bunun ayrılacak kadar büyük bir sorun olmadığını, benim bu kadar saçma bir nedenden ilişkimizi bitirmek istememi kabullenemediğini söyledi bir de pişkin pişkin. Ben ısrarla boşanmak istediğimi ve evi terketmesini söyledim. Evden asla ayrılmayacağını, boşanmak istemediğini, mutlaka boşanmak istiyorsam da beni uzun süre uğraştıracağını, çünkü beni sevdiğini ve benden ayrılmayacağını söylüyor şimdi de. Boşanmak istiyorsam işleri zorlaştıracakmış. Şok oldum, bu kadar küçüldü gözümde...

Evden gitmiyor şimdi, bitirmek istiyorum kabul etmiyor ama ben onunla yaşamak istemiyorum artık. Ayrılma nedenimi saçma buluyormuş ve kabullenmeyecekmiş. Ona göre bu asla aldatma değilmiş, kızla hiçbir şey yaşamadığı hatta ilgi bile duymadığı için bunu aldatmak gibi görmüyormuş. Böyle bir nedenden ilişki bitirilir miymiş? Daha ne yapacaktı merak ediyorum! Bence bu yeterli bir neden sonuna kadar. Hatta yağ gibi üste çıktı, ben onu çok kırmışım, evliliğimiz boyunca hep yıpratmışım onu, o yüzden böyle bir psikolojiye girip bu tip bir şey yapmış. Savunmaya bak...

inanamıyorum.eşin hiç akıllanmamış hiç burnu falan sürtmemiş tam tesi rahat rahat başka biriyle sohbet etmiş sen neler düşünür neler hissederken evliliğim için ne yapabilirim derken o çocuk gibi oyun peşinde saçma sapan bişey yapmış.canım eşin bu.çocuk gibi.bunu böyle kabulleneceksen devam et derim ben

maalesef adam akıllanmamış üzüldüm senin adına mı demeliyim yoksa böyle bi insanın daha yolun başındayken gördün gerçek yüzünü diye sevinmeliyimiyim bilemedim.Hayırlısı olsun

maalesef adam akıllanmamış üzüldüm senin adına mı demeliyim yoksa böyle bi insanın daha yolun başındayken gördün gerçek yüzünü diye sevinmeliyimiyim bilemedim.Hayırlısı olsun

Haklısın canım, belki de iyi olmuştur şimdiden görmem bunları. Hala daha inatla aldatmadığını, beni sevdiğini iddia ediyordu. Sinirlendim, ayıptır söylemesi birkaç bardak kırdım, kendimden hiç böyle davranışlar beklemezdim, utanıyorum sinirlerime hakim olamadığım için. Ve sonunda kovdum evden. Artık çok geç herşey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…