Nası gidiyo mataharıı
Şu ana kadar gayet iyi gidiyor canım, eşim de benim isteklerime ve beklentilerime karşı daha duyarlı ve anlayışlı hale geldi. Kendince beni cezalandırmak için evden gittiğini ve öyle davrandığını aslında hiçbir zaman ayrılmaya niyeti olmadığını ama bu süreçte beni üzdüğü için çok utanıp pişman olduğunu söyledi. Sonuçta beni çok kırdı herşey bir anda unutulmuyor, yaptığı davranış çocukça ve saçmaydı. Ben ona sanki bir şey olmamış gibi davranıyorum ama beni ne kadar üzdüğünü bilmesini ve yaptığının yanlış olduğunu farketmesini sağladım.
ben demiştim siz ayrılmayacaksınız hissediyorum diye hisslerim beni hiç bir zaman yanıtmaz canım hiç ayrılcak gözüyle bakmadım size mutluluklar diliyorum:92:
Mesajınız için teşekkür ederim. Sakinleşmeye çalışıyorum dediğiniz gibi. Yazdıklarınıza katılıyorum, çabasını yuvasını toplamaya harcasaymış. Karakterinde sorun olduğu da doğru, bu tip bir şeyi hangi normal erkek yapar?
Bir de diyor ki, "ben senden ayrılmak istemiyorum, eğer o kızdan hoşlansaydım aklımdan en ufak bir şey geçseydi onunla ilgili, bir ilişki yaşamak isteseydim neden eve döneyim? Neden seninle barışmak isteyeyim?"
Çıkamıyorum işin içinden. Bunu nasıl affederim ben? Bitirmem doğru galiba...
maalesef adam akıllanmamışüzüldüm senin adına mı demeliyim yoksa böyle bi insanın daha yolun başındayken gördün gerçek yüzünü diye sevinmeliyimiyim bilemedim.Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?