Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

Kızın saf olmasıyla, eşiniz nasıl bir bağlantı kuruyor ben anlamıyorum.
Saf olunca kandırılcak, eğlenilcek kız anlamına mı geliyor.
Eşiniz saf diye kızdan yararlanmaya mı çalışıyor?
Kız da bir adım atsaydı, eşiniz bu kızla eğlenseydi (eğlenceden de kasıtın sınırı nedir acaba),
daha mı adam olacaktı, eline ne geçecekti.
Yaptığı şeyin adı açık, aldatma aşamasına girmiş ama ilerletememiş.
Hem de eşine ve yuvasına daha 1 haftalık dönmüş olmasına rağmen.
Siz onca sıkıntı içinde ,birşeyler düzelecek diye çabalarken, adam başka dertlerde,
saf kızlarla eğlenme derdinde, afedersiniz asıl saf kendisi.
Bu açıklamaları yapabilmesi ve bahaneleri bile yeterince safça.
Şuan bu insanı asla affetmem diyip hala yanınızda tutuyor olmanız bence hata,
çünkü ona acı çektireceğim ve dersini vereceğim derken, siz de kendinizi üzüyorsunuz.
Şans vermek istiyorsanız elbette verin, ama bunu ders vermek için yapmayın,
çünkü bu insan gereken hiç bir dersi almamış, ancak kendiniz yıpranıyorsunuz.

Sağolun arkadaşlar ilginize, iyiyim. Olaylar iyice saçmasapan bir hal aldı. Ben son olaydan sonra eşime güvenmediğim için iyice herşeyini araştırdım o evde yokken. Ve 3 haftalık ayrılığımız süresince işyerinden bir başka kızla daha flört ettiğini tespit ettim. Sadece 1 hafta sürmüş, kıza bir-iki güzel mail atmış. Dışarıda hiç görüşmemişler, bir kez kız buluşmak istemiş, eşim gitmekten vazgeçip kızı ekmiş, sonra kız ağlamış eşim de ona iki kez çiçek göndermiş. Çiçekleri gönderdikten bir gün sonra da "Ben evliyim, sana bir ilgim yok, eşimden intikam almak istemiştim ama saçma oldu, zaten seninle hiçbir şey paylaşmadık, paylaşmamız da imkansız, ben sana karşı bir şey hissetmiyorum, eşimi seviyorum" diye bir mail atıp bir daha konuşmamış. Eşim bütün mail şifrelerini değiştirmişti ama benim için kırmak zor olmadı, hepsini okudum ve eşimi arayıp sordum. Önce yalan söyledi sonra ben sıkıştırınca itiraf etti. Bana çok kızdığı için böyle bir şey yaptığını, ben bu 3 haftalık sürede onu hiç aramadığım için çok acı çektiğini ve kendince beni cezalandırmak için kıza çiçek gönderip iki güzel lafla kandırdığını ama sonra dayanamayıp kızla zaten başlamayan ilişkiyi sonlandırdığını anlattı. İşyeri dışında görüşmedikleri için kızın elini bile tutmamış zaten ama bu bir şey değiştirmiyor. Bana tek çiçek göndermeyen, kalbimi defalarca kıran adamın sadece bir hafta birkaç mail dışında hiçbir şey yaşamadığı bir kıza iki kez çiçek göndermesi benim için yeter de artar. Ben de ona artık bittiğini, bir daha asla eve dönmemesini söyledim. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum artık, bunu da belirtip iyice kalbini kırdım onun. Sonra da gece uyudum. Hiç tahmin etmediğim halde gece yine yüzsüzce eve geldi. Yalvardı saatlerce, hiç yumuşamadım. Israrla sadece bana kızdığı için sadece mail yoluyla bir iki flört olayına girdiğini, başka hiçbir şey yaşamadığını (ki buna inanıyorum aslında) söyledi. "Ne istersen yaparım, aklına ne gelirse yaparım, her eziyeti çektir bana yeter ki beni terketme" dedi.

Ben ayrılmaya kararlıyım. İş arıyorum, niyetim olabilecek en kısa sürede bir işe başlayıp kendimi tamamen işime adamak ve eşimi, tüm yaşadıklarımı aklımdan çıkarmak. Ev bakmaya da başladım zaten. Ama eşim o kadar çok ne istersen yaparım dedi ki, ben de onunla daha önce diğer kızlarla "dalga geçtiği" gibi dalga geçmeye karar verdim. Onu sevmediğimi, asla da sevmeyeceğimi söyledim. "Olsun, sen benden nefret bile etsen yüzüme bile bakmasan seninle geçirdiğim her gün kar" diye cevap verdi. "Ben senden ne yaparsan yap yine boşanacağım biliyorsun" dedim. O da "Evet biliyorum, ama ben seni aldatmadım, o iki kıza karşı en ufak bir şey hissetmedim, mailler dışında en ufak bir şey yaşamadım, eğer evden gittiğim ilk gün beni arasaydın dön deseydin bunların hiçbiri olmazdı. Ama sen beni hiç umursamadın, kendimi çok kötü hissettirdin, o yüzden yaptım. Ama yaptığım eşeklikti, çok büyük bir hataydı, ben hayatımı sana adarım, beni sevmesen de bırakma yanımda ol" dedi. Bu arada eminim o zaman dön desem de arasam da dönmezdi ya neyse, şimdi böyle konuşuyor.

Ben zaten onun yaptığı her şeyi belgeledim, en kısa zamanda bir avukatla konuşacağım ve dediğim gibi bir ev bulup taşınacağım. Bu süreçte kısa bir süre onun bana yaptığı her şeyin intikamını almak istiyorum. Hiçbir erkeğin kabul etmeyeceği şeyler istedim, biraz da sıkılsın gitsin istiyordum. Ama hepsini kabul etti. Özetle bundan sonra bütün o bekar saçma arkadaşlarıyla bütün ilişkisini bitirmesini istedim. Telefon, e-mail bütün şifrelerini verdirdim. "Madem o kıza 2 kez çiçek göndermişsin bir haftada, ben bütün yıl senden tek bir gül bekledim, evlilik yıldönümünde bile almadın, Oturttum bilgisayara kendime 20 buket çiçek gönderttim. Şu ana kadar kutlamak yerine gidip maç izlediği bütün özel günler için (doğumgünü, evlilik yıldönümü v.b.) planlar yapmasını ve tek tek hepsini kutlamamızı istedim. Ev işlerinde bana yardım etmesini istedim. İçimde kalan bir sürü şeyi söyledim. Bunlar zaten normal bir insanın kabul edeceği şeyler değil, sırf onun deyimiyle "dalga geçmek"ti amacım. Kendisi bayanlarla dalga geçmeyi çok iyi biliyor ya. Ve bütün o yaptıklarına rağmen hala benim onu affedeceğime dair bir umut taşıyor ya. İşte ben de bunun ne kadar imkansız olduğunu göstermek ve bir kadının gururunu kırarsa başına neler geleceğini gösterip ders vermek istedim. En azından bundan sonraki bensiz hayatında biraz daha olgun olup kadınları ciddiye almayı öğrensin diye. Sonra yüzüne bakıp güldüm "Tamam ne istersem yapacakmışsın ya, barışma şartlarım bunlar, herhalde kabul edecek değilsin. Buyur eşyalarını topla şimdi" dedim. Ağladı yalvardı hepsini yapacağını söyledi, gidip çiçekleri gönderdi, telefonundan bütün arkadaşlarının numaralarını sildi. Dediğim gibi sürekli kontrol etmem için tüm şifrelerini verdi. "Beni affetmeyeceğini bilsem de sensiz geçireceğim tek bir gündense içimdeki umudu yaşatmayı tercih ederim" dedi.

Bunlar beylik laflar tabi, hiç inandırıcı değil. Kendince kalbimi kazanmak için yapıyor. Yine de iyi hissettirdi. Bana şu ana kadar söylemediği güzel sözleri duymak iyi geldi bana. Sonra gidip yattı.

Uzun yazdım ama şu an durum bu. Ben dengeli ve olgun bir insan olduğuma inanıyordum. Böyle bir erkek beni bile bu hale getirdi işte. Kendimi kötü bile hissettim, hala içimde iyi niyet var çünkü. Ama ona acımayacağım. Evlendiğimizden günden beri her gün beni daha çok soldurdu, her günüm ağlayarak geçti. Bana hep çok kötü ve kaba davrandı. Hiç kimseden görmediğim muameleyi bu adamdan gördüm hayatımda. Biraz da o ağlasın bakalım.

Ona karşı hep duygularımla hareket ettim, karşısında ezildikçe ezildim. Onun için hep ben fedakarlık yaptım, hep onun istekleri için yaşadım. Şimdi bütün duygularımı öldürdü ona karşı, tamamen mantığımla davranıp ona karşı acımasız olmaya çalışıyorum. Zaten muhtemelen birkaç haftaya yine aynı şeyleri yapacak, düzelmesini ya da istediklerimi yapmasını filan beklemiyorum. Ama kayıtsızım, artık onun yapacağı hiçbir şey beni üzemez çünkü hiçbir şey hissetmiyorum.

Son düzenleme:
seni tebrik ederim çok iyi yapmışsın.
geri adım atma aynı kararlıklıkl devam et bence.
birazda o ağlasın ... ... bi kıza mail atmak çiçek göndermek vs bunlrda önemli... bişi yaşamadı sayamazsın bu durumu. aynı hareketi sen yapsan birine mail, mesaj yazsan aldattı olurdun ama

Son düzenleme:
yazınızı hiç sıkılmadan eksiksiz okudum. okurken ne kadar kızgın ne kadar üzgün olduğunuzu
görebiliyorum. fakat affetmek üzere olduğunuzu hissettim bence bir şans vermek üzeresiniz..
çünkü hala seviyorsunuz seven bir kadının kalemi bu... kalbinizle beyniniz çatışıy

Ben ona hep sadık kaldım, tek yalan söylemedim. Karşılığı buymuş işte. İsterse gitsin tekrar başka bir kız bulup aynı şeyleri yapsın, hiç de güvenmiyorum. Ama bundan sonra biraz zorlar onu, benden çok korktu çünkü.

Haklı olabilirsiniz, ben de kendi duygularımı tartmaya çalışıyorum. Belki gerçekten kalbim başka beynim başka söylüyor. Ama ben affettsem de bir şans versem de, böyle bir evlilik artık asla sağlıklı yürümez. Böyle bir insanla ömür geçmez ki. O yüzden sevsem bile mantıklı davranıp bitireceğim. Kısa bir süre acı çeker üzülürüm ama kendimi toplarım. Ömür boyu üzülmekten iyidir.

kötü bi durum ben böyle bi durumda olsaydım mantığımla değil duygularımla hareket ederdim ve yanlış yapardım ama sen mantığınla hareket et matahari ve bırak gitsin :S ikinci bi şans vermeyi düşünüyorsan da diyeceğim bu olanların hepsini unut ama nasıl yapacaksın ki bi yerden yine de aklına gelir off salak adam

Canım iyice süründür, söylediklerine de inanma. Emin ol o gittiğinde arasaydın şimdi yanında olmazdı.

Canım iyice süründür, söylediklerine de inanma. Emin ol o gittiğinde arasaydın şimdi yanında olmazdı.

boşanmanın eşiğindeyken bir kadına 2 kere çiçek göndermiş.en sürüneceği zamanda kafasını kendince meşgul etmiş.süründürmek birazda karşı tarafla alakalı.adam rahatsa zorla mı beynine girip rahatsız edecek süründürecek.karşındakini tanıyıp ona göre hareket edeceksin.eşi hiçbir durumda sürünen bir tip değil.kafası her türlü rahat biri belli ki.öyleyse konu sahibide rahat olacak yani üzülmemeye çalışacak ve beklentisini azaltacak mecburen.

Eğer eşin senin bu istediklerini yaparsa,sen ona bir kez daha aşık olursun benden söylemesi,yaptıkları o kadar hoşuna giderki değiştiğini düşünür,bir şans vermek istersin,boşuna dememişler insan kazdığı kuyuya kendi düşer diye

'Güven' iki kişi arasındaki ilişkide daha önemli başka birşey var mıdır? Ayrıldığınız dönemde sen ona sorduğunda eşin kesin bi dille hayatımda başka biri yok demişti ve seni suçlamıştı nasıl böyle düşünürsün diye. Çok perişandı, çok üzgündü. Bütün o zaman boyunca başka birileriyle uğraşmış. Bana garip gelen insanoğlu nası birinin gözünün içine bakaa bakaaa bu kadar rahat Yalan söylüyor. Bir de derler kadınları anlamak zor diye.

Keşke biran önce çıkarsanız hayatınızdan.
En başından beri eşinizin hiç bir hareketine anlam veremedim ben.
Hala da dengesiz tavrılarını sürdürüyor.
Kendinize yazık ediyorsunuz, bu gereksiz insanla zaman harcayarak.
Bence sizi haketmiyor, sizi hala üzmekten başka birşey de yapmıyor.
Yanınızda olduğu her dakika onun için karsa, sizin için zarar.
Onunla dalga geçmeyi filan boşverin bence, kendinizi kurtarmaya bakın.

offf lanet olsun erkeklere
ilk mesajını okuduğumda acaba başka biri mi var demiştim hatta kendimce %100 emindim
ama sonra sen başka biri yok eminim demişsin
ama şunlara bak..
çok bencil bu erkekler.. sırf erkek milletinin suyu bozuk olduğunu bildiğimden ömrüm boyunca kendimi sevdiğime bırakamıcam sanırım rahatça. ne belli ki.. ya bana dediği ölümsüz aşkı da senin kocanınki gibi olursa.. of lanet olsun. kızlar hep tetikte olmak lazım galiba

Son düzenleme:
canım kendi derdimden bu bölüme düne kadar girememiştim yasanılanları okudum ama sok olmadım cünkü bunların hepsi esinin sana oynadıgı oyun sen karalar baglarken o sancılı donemde bosanmakta kararlıydı beyefendi ve geldi senin iyi niyetinden yararlanarak eve dondü sonra sen bunları ogrendin bosanmak istedigini soyledin ilk basta kabul etmeyecegini zorlastıragını soyledi sonrada seni yeniden kazanacagını bu adam oyun oynuyor canım dikkatli olbunun sonrası su sekilde gelecek ben elimden gelen cabayı gosterdim olmadı olamayacagını zaten biliyor ama bosanmanın yukünü o suclu olmasına ragmen oyunuyla senin ustüne atacak.canım bilirsin beni olumsuz konusmayı sevmem ve seninle yazıstıgımızdada bunu anlamıssındır.ben burda cok cirkin bir oyun seziyorum

Haklı olabilirsiniz arkadaşlar. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Çok sorguladım onun samimiyetini çeşitli şekillerde, gerçekten boşanmak istemediğini, beni çok sevdiğini söylüyor. Ayrılmamız halinde maddi yönden bana sağlayabileceği çok fazla bir şey de yok aslında yani ayrılırsak büyük bir maddi kaybı olmasından korkuyor olamaz. Muhtemelen bana vereceği tazminat ve nafaka dahil şu an harcadığından çok daha az masrafı olacaktır ayrılmamız halinde. Ailesi dahil çevresini, insanların düşüncelerini de takmayan bir insan. Gerçekten çok fazla çaba sarfediyor kendince düzeltmek için. Ben şu an zamana bıraktım. Güvenim tabi ki çok azaldı ama zamanla zaten herşeyi net göreceğime inanıyorum. Çiçek gönderdiğini söylediğim kızı aradık birlikte, bu arada bu olayı ben öğrendiğimden beri 24 saat yanımda olduğu, evden hiç çıkmadığı, telefonu da bende olduğu için arada kızla irtibat kurmuş olamaz. Kız eşimle sizli bizli şekilde konuştu tel.de zaten. Eşim de bir yanlış anlaşılma olmuş olabileceğini, evli olduğunu ve beni çok sevdiğini, sorunlu bir dönem geçirdiği için kadın/erkek farketmez insanlarla muhabbet kurma kafa dağıtma ihtiyacında olduğunu ama şimdi sorunları aştığını, onunla arkadaş olmasının gereksiz olduğunu ve eğer ki kız onu yaptığı hareketlerden dolayı yanlış anladıysa bunu düzeltmek istediğini söyledi. Bir daha onunla selamı bile olmasını istemediğini, buna gerek duymadığını söyledi. Kız da "Tamam siz nasıl isterseniz" dedi ve telefonu kapattı.

Eşimi çok sıkıştırdım, kızla muhabbetinin boyutlarını öğrendim. Kızla bir akşam iş yeri dönüşü servis kaza yaptığında tanışıp geyik muhabbeti yapmışlar. O gece eve gidince eşim beni aramıştı, ben de çok kırıcı konuşmuştum. Bunun üzerine eşim telefonu kapatınca o sinirle kızın numarasını işyeri sisteminden bulmuş ve kıza eve kazadan sonra rahat gidip gitmediğini sormuş. Ben eşimin telefonundaki kıza yazdığı tüm mesajları veya mailleri okudum zaten, eşim kızla diyalog kurmuş ama tamamen arkadaş muhabbeti yapılmış, aşkım canım senden hoşlanıyorum gibi laflar veya herhangi bir iltifat yok. Kız onunla ... Bey şeklinde konuşuyor zaten. Bir gün buluşup bir çay içelim demiş kız, eşim de buluşmaya bile gitmemiş. Onun üzerine kız da bir dolu mesaj atmış beni ektin diye. Eşim de "İşim vardı, neden bu kadar taktın ki görüşmeye? Rahatsız etme daha fazla, sorunun ne anlamadım?" filan yazmış. Eşimi savunmuyorum kesinlikle, ama olay bu şekilde. Tabi ki bu da hiç masum değil bana göre, o kızla diyalog kurmasına hiç gerek yoktu. "Herşey iyi tamam da, çiçeklere ne gerek vardı?" dedim ben de. Çiçek göndermek ciddi bir şey yani. Ama şöyle bir şey var, benim eşim kadınlar hakkında hiçbir bilgisi olmayan, neredeyse odun tabir edebileceğim bir insan. Bizlerin çiçek almaya ne anlamlar yüklediğimiz hakkında hiçbir fikri yok. İnanılır gibi değil belki ama adam bu yani. Kızla buluşmayınca kız sürekli arayıp durmaya, mesajlar atmaya yanına gelip başkalarının yanında garip konular açmaya başlamış. Ben de gördüm bunu telefonda. Eşim de işyerinde bu konunun bir an önce kapanmasını istiyormuş ve işyerinde sorun yaşamaktan korkmuş. Anlam verememiş arkadaşça mesajlar attığı birinin bu kadar onun peşine düşmesini. Eh, tabi sen bir kıza sürekli "naber, nasılsın, iş nasıl gidiyor" filan yazıp durursan sadece bunları bile yazsan kız yanlış anlar. Ama bunu eşime anlatmak mümkün değil. Kız biraz da kessin de rahat bıraksın diye çiçek göndermiş. En azından böyle söylüyor, ne kadar doğru tartışılır tabi. Sonra kız yine de mesajlar atmaya devam etmiş tabi. Eşim hep tersleyen mesajlar atmış benim de okuduğum kadarıyla, sonra kız çok hastayım falan filan yazmış. Eşim bu sefer "geçmiş olsun" notlu bir çiçek göndermiş. Ertesi gün de mail atıp artık onu rahat bırakmasını, evli olduğunu beni sevdiğini, daha fazla kızın onu aramasını istemediğini filan yazmış. Bunları hep okudum ben.

Yine de neden bunları yaptığını, hatta beni sevdiği halde neden evden çekip gittiğini anlamadığımı söyledim. O da dedi ki "Belki bunu itiraf etmem çok yanlış, muhtemelen bunu koz olarak kullanacaksın hep ama yine de gerçeği söyleyeceğim. Ben hiç seni kaybetme korkusu yaşamadım, çok seviyordum ama senin beni ne olursa olsun bırakmayacağını bildiğim için rahattım. Çekip gittikten 1 saat sonra beni arayıp yalvaracağından eminim. Bunları yapmadın. Evin önüne defalarca geldim, gittim parkta oturdum bütün gün karşılaşırız diye. Tek isteğim senin bana gel demendi. Demeyince mecburen ben döndüm. Ama hala kaybetme korkum da yoktu. Ben istesem boşanırdık, istemesem boşanmazdık. Ama gördüm ki, artık tam tersi. İlk defa kaybetme korkum oldu ve bu korkudan ölüyorum artık. Sen beni istediğin zaman bırakırsın ama ben ayrılamam, çok acı çekerim, sen umursamazsın. İlk defa kaybetme korkusu yaşayınca dünyanın kaç bucak olduğunu gördüm." dedi.

Bu kadar egoist bir insan yani. Belirttiğim gibi zamana bıraktım, artık düşünmek istemiyorum bu sorunlarımızı. Düzelir veya düzelmez, neredeyse kayıtsızım artık. Duruma göre hareket edeceğim. Eğer söylediklerinde samimiyse zamanla anlarım zaten. Değilse de zaten her an bitirme ihtimali aklımda.

Son düzenleme:
sevgili matahari

sanki eşin için çok muhteşem bir hayat başlamış ama seni manastıra kapatmışlar ve bir daha ömür boyu aşk yaşamayı sana yasaklamışlar gibi davranıyorsun.

genç ve güzel , iletişim becerisi yüksek çocuksuz izmirli bir bayan olarak senin yeni bir ilişki yaşamana en fazla 8-9 ay veriyorum.

yasa girmene ya da allahtan sabır dilemene gerek yok.
umarım boşanma işlemleri çabuk halledilir.

sana yeni aşk hayatında mutluluklar dilerim.

not: kk üyeleri, lütfen "aaa kız yeni boşanıyo sen ne diyosun" diye tepki göstermeyin bana.

bu forumda hep boşanan kadınlara sanki ölüm varmış gibi allahtan sabırlar dileniyor.
evet bazıları gerçekten artık yeni koca bulamaz, çünkü doğum yapmış yıpranmış tutucu şehirlerde yada doğuda yaşayan dul bir bayanın işi zor.
ama matahari farklı.

Öncelikle forumda yenileme olduğu için bazı mesajlar silinmiş ama hepsini okudum arkadaşlar. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Ben zaten eşim gelip bana yalvardığında, herşeyi unutturacağını söylediğinde ona inanmamıştım ve zaten ayrılacağımı biliyordum, buraya da yazmıştım. Aynen bu şekilde de oldu. 2-3 gün bana gerçekten çok iyi davrandı, hep etrafımda dört döndü. Ben de ona hiç surat yapmadım, kötü birşey söylemedim. Ayrılık fikri hep aklımdaydı ama ona belli etmedim. Eşim sürekli hayaller bile kuruyordu, ev alırız, araba alırız, şöyle yaparız, böyle yaparız vs. Hiç inandırıcı bulmadım ama kendi kendime nasılsa yakında kokusu çıkar, bekleyip göreyim dedim ve sesimi çıkarmadan gözlemlemeye başladım. Ve arkadaşlar, tam da tahmin ettiğim gibi bir hafta bile dayanamadı. Gayet güzel birkaç gün geçirmiştik, dün akşam evde otururken durduk yere saçma şeyleri bahane ederek tartışma çıkardı. Hiç kavga etmedim, sakin kaldım. Özetle bana söylediği şu; beni seviyormuş ama böyle evde benimle oturunca kısıtlandığını hissediyormuş beyefendi, canı sıkılıyormuş, mesela arkadaşları içmeye gidip sabahlıyormuş o evde benimle kös kös oturuyormuş, kendisi için hiçbir şey yapamıyormuş! "O zaman evlenmeseydin" dedim. Tamam yaşı genç, daha 26 yaşında, ben de çok olgun ve tecrübeli olduğumu asla iddia etmiyorum ama o 26 değil sanki 16 yaşında gibi davranıyor. Artık ben ne istediğini bilmeyen, bu derece büyümemiş bir çocukla yaşamak istemiyorum. Ayrılırsam 2-3 gün üzülürüm belki ama onun dengesizliğiyle ömür geçirmek istemiyorum. Ona da ayrılmak istediğimi söyledim, tek kelime etmedi, biraz gözleri doldu. Ayrılmak istemediğini, beni sevdiğini ama benim kararım buysa yapabileceği birşey olmadığını söyledi. Ben de "Benim yanımda sıkılıyorsun, mutsuz oluyorsun, bekar hayatı yaşamak istiyorsun. Üstelik ben asla seni kısıtlayan arkadaşlarınla ailenle görüşmene karışan bir insan olmadım. Buna rağmen kendini hapiste gibi hissediyorsun, evlilik sana ağır geliyor. Ben senin mutsuz olmanı istemem çünkü zaten beni de mutsuz ediyorsun bu dengesiz tavırlarınla. Kesin kararımı verdim, ayrılacağım" dedim ve gidip yattım. Sabah kalktık, eşim dışarı çıktı arkadaşlarıyla buluşacakmış, ben eşyalarını toplayıp gitmesini bekliyordum aslında ama birşey demedim. Az önce telefon etti, bu arada bütün gün hiç aramadı. Bir erkek arkadaşında kalacakmış, tamam dedim ve ona yarın geldiğinde eşyalarını toplayıp gitmesini, onu bir daha görmek istemediğimi söyledim. Daha 2-3 gün önce kızlarla mesajlaştığı ortaya çıkınca yalvar yakar af dileyen herşeyi düzelteceğini söyleyen adam ben ona bu yaptığına rağmen hiç ters bir davranış göstermediğim hatta güler yüzlü davrandığım halde tamamen durduk yerde kavga çıkarıp çekip gitti yine kısacası. Artık ağlamıyorum, gerçekten gülüyorum onun bu hallerine. Çünkü zaten ondan beklediğim davranış buydu. Şimdi bir an önce boşanıp artık bu stresten kurtulmak tek isteğim. Ben de böyle olsun istemezdim, kimse boşanmak istemez ama ben elimden geleni yaptım. Galiba henüz büyümemiş, ruhsal sorunları olan biriyle evlenmem benim tek hatamdı, bu hatamı da düzelteceğim. Siz ne diyorsunuz bu kararıma ve son olanlara?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…