bence o bu mesajı vermek için sms attığınızı adı gibi biliyordur.oda size dönmeyerek kendince mesaj vermiş.bence bu hamlenizi bekliyordur oda.çünkü sizi kafasında çözdüğünü zannediyor hani giderken ağlama zorlaştırma vs.demişya.siz onun gözünde üzüntüden mahvoluyorsunuz ve umursamaz davranarak iletişime geçmeyerek eski matahariyi görmek istiyor.evet sadece ego tatmini onunki.bencil ve acımasız biri olduğu belli.size onun düşüncelerini çürütmek ve asla üzülmemek kalıyor.
bu arada sen evden esyalarini al. kendine ait ne varsa ve neyi istiyorsan. sonucta beraber odenmis seyler var.
hic de arama mesaj da atma. esyalarimi aldim yok evi bosalt bilmem ne bilmem ne/.
mesajina cevap vermeyerek cok ayip etmis. bi insanin gururu bu kadar ayaklar altina alinmaz. karsindaki copk afedersin esek basi degil. ki senin cevap bekledigini cok iyi biliyordu. neden seni surundurmek istiyor var mi bir fikrin? aynisini sen yapmis olabilir misin ona?
yani sonucta iki bucuk sene aci tatli birseyler paylastiniz, bir kisi vazgectiginde sevgi buhar olup ucmuyor. sevgi yok olmus olabilir ama saygi var degil mi? insanlik denen bir sey var. o sevgiye hurmeten
, sana hurmeten kibar bir mesaj yapabilirdi ki saygiyi yitirmediniz siz aranizda.
cok zor biliyorum ama canim ondan adim beklememelisin artik, adim atmalisin. ilk is bence avukat tut. ablasini ara. esyalarini al.
canım aslın da çok mantıklısın ve düşünüyosun ama bi yandan da duygusallık eşin olması bi yuvanın kolay kurulmayıp kolayda yıkılmaması gibi nedenlerden acabalar la uğraşıyosun ama şuan eşin gelse özür dilese barışsanız bile düzelmediği ve bu yaşamını bırakmıyacağı için 2gün sonra tartışıp yine bu yaptıklarını da unutamayacağın için ayrılacaksın bu sefer sabredebileceğim diyosun bencede eşyalarını al ve babana git ev sahibi eşin kirayı ödememiş olsa bile hemen eşyalarını çıkartmaz ozamana kadar da eşinden bi ses çıkar
yuva kolay kurulmuyor ama çevremde öyle adamlar duyuyorum ki çocuğu özürlü (sanki onun değil) oldu diye eşini ailesinin yanına getiriyor kaç yıllık evlilikle çoluk çocuğa karışmış 1uyduruk kadın için o evliliği yıkıyor yani bazı adamlar 2sıkıntıda bi farklılık arayışında hemen sorumluluktan kaçıyor ve bizlere katlanmak düşüyor senin durumun da rahatsın ailen yanında uğraşma bi adamla tabiki iyilikleri olmasa bi anda silersin ama şuan yaptıkları inan yukarda yazdığım adamlardan nekadar farklı 1adamın 1akşam eve gelmemesi eşini aramaması nedemek git ailenin yanına ve rahatına bak canım ve bu adamı da takma
Görümcemle konuştum telefonda. Eşim ailesine fazla birşey anlatmamış, onlara beni sevmediğini istemediğini filan söylememiş, sadece ayrılmak istiyorum demiş. Hatta görümcem bana "ayrılmayı sen mi istedin o mu, evden o mu gitmek istedi, yoksa sen ona git mi dedin?" dedi. Onlar da neyin ne olduğunu anlamamışlar. Ben durumu fazla özele girmeden anlattım. Görümcem de "kardeşim seni deli gibi severdi, ben sevgisinin bittiğine hiç inanmıyorum" dedi, bizi barıştırmak istedi, ailelerin biraraya gelip konuşmasını teklif etti. Ben de "tamam ailelerle de oturup konuşuruz ama sonuçta eşim beni sevmediğini söyledikten sonra birşey değişmez" dedim. Görümcem de kardeşiyle tekrar konuşup etraflıca neyin ne olduğunu konuşacağını söyledi, çünkü dediğim gibi eşim ailesine neredeyse hiçbir bilgi vermemiş, onların da kafası çok karışıkmış ve şoktalarmış.
Görümcemle konuştum telefonda. Eşim ailesine fazla birşey anlatmamış, onlara beni sevmediğini istemediğini filan söylememiş, sadece ayrılmak istiyorum demiş. Hatta görümcem bana "ayrılmayı sen mi istedin o mu, evden o mu gitmek istedi, yoksa sen ona git mi dedin?" dedi. Onlar da neyin ne olduğunu anlamamışlar. Ben durumu fazla özele girmeden anlattım. Görümcem de "kardeşim seni deli gibi severdi, ben sevgisinin bittiğine hiç inanmıyorum" dedi, bizi barıştırmak istedi, ailelerin biraraya gelip konuşmasını teklif etti. Ben de "tamam ailelerle de oturup konuşuruz ama sonuçta eşim beni sevmediğini söyledikten sonra birşey değişmez" dedim. Görümcem de kardeşiyle tekrar konuşup etraflıca neyin ne olduğunu konuşacağını söyledi, çünkü dediğim gibi eşim ailesine neredeyse hiçbir bilgi vermemiş, onların da kafası çok karışıkmış ve şoktalarmış.
bence iyikide konuştun canım en azından neyin ne olduğu belli olmuş baksana eşin ailesine bile bir açıklama yapamamış şu zebepten boşanıyoruz diyememiş çünkü oda biliyor aptalca istekleri olduğunu ve sebebini söylerse bu aptalca eski günlere dönme isteği ailesi tarafından olumsuz karşılanacak
sebebini anlattığınada sevindim hatta mümkünse ailecek konuşmanızda bile fayda var
eşinin uyanıpta gerçekleri görmesi için
büyüye inanmam açıkçası ama sanki eşin bir anda kötü bir büyü ile büyülenmiş gibi
herşey normal kavgalar unutulmuş boşanmak için tek gerçek sebebp yok
ama her ne hikmetse beyimizin sana olan sevgisi bitmişmiş
bak bak bak ya
bence sen onun başını çok boş bıraktın bacım sen sıkı bir şekilde tutsyaıdn grişini çıkışını hesap sorsaydın gıkı çıkarmıydı bak ya
uyuz oldum
yalan değil ya aklımdan geçmiyor değil arkaaşım biri soğutmak iççin bi dua falan okumuş olmasın ne bileyim kötü büyüe falan inanmam ama inancım yüksektir duaların hikmetine inanırım da sığınırımda..CADIARZUCADIARZU
Puncshe, ben de öyle şeylere inanmazdım. Büyü vs gibi şeylere inanmayı okumuş bir kadın olarak kendime yakıştıramazdım. Şimdi de utanarak söylüyorum hala, ama bir arkadaşımın ısrarıyla tanıdığı hoca bir bayana gittim dün. İnançlı bir bayan. Bana büyü yapılmış olduğunu söyledi ve birkaç dua verdi. Ben de denemekten ne çıkar dedim dün gece dualarımı okudum ve birkaç gelişme oldu gördüğünüz kadarıyla. Artık büyü gerçekten yapılmış mı, doğru mudur yoksa safsata mıdır bilemiyorum, kafam karışık ama durduk yerde eşimin saçma bahanelerle çekip gitmesini ben de başka şekilde açıklayamıyorum bazen. Tamam, kavgalar sorunlar oldu, ben hatalar yaptım üstüne gittim bunalttım kabul ediyorum. Ama bu adam daha bir ay önce benimle "ben seni çok seviyorum, keşke ayrılmasak, keşke bu sorunlar çözülse ve beraber mutlu olsak" diye ağlamıştı. Bu adam nasıl bir anda evi terketti ben de anlamıyorum zaten. Herşeyin en doğrusunu Allah bilir.
canm büyü diye birsey varmı bilmiyorum ama ben duaların sifa getirdigini inanıyorum. benim kuzenimin 2 çocugu var ve esinden 2yıl ayrı kaldı ve bu adam 10aylık bebegini bile görmek icin aramayan bi insandı fakat kuzenim dahagecen ve yuvasının yıklmasını istemiyordu tekrar denemk istiyordu fakat yapamıyordu. bende interntten tesadüfen bi dua buldum ikuzenime söyledim su kadar okursan sukadar zamanda oluyor diye .verdim kuzenim o kadar inanarak okumuski duada bir haftada giden geri döner diyordu. basladı okumaya bitirdigi gün bir mevlüte gitmiş ordada dua etmis ve inanmayacaksın bir hafta sonra bana bi mesaj geldi kuzenim kocasıyla barsmıs evine dönmüş tüylerim diken diken oldu duydugumda ....... bence sende oku faydası olur belki.....:teselli:
Vallahi, artık şaşırmıyorum böyle şeylere... Bizim dışımızda gelişen şeyler de oluyor demek ki, sevindim kuzeninin eşiyle barışmasına.
Eşimin arayıp görüşmek istemesine ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?