Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

Bana kızacaksınız ama pek çoğunuz tahmin de etmiştir ne yapacağımı, duygusal davrandım ve hata olduğunu bile bile onu aradım çünkü uyuyamayacaktım. Hiç hesap sormadım sakin konuştum, "cumartesi görüşmek istemiştin, ben az önce birşey gördüm sana sormak istiyorum" dedim ve suçlamadan durumu anlattım. Sevgisi bitse bile boşanmadan böyle şeyler yapmasının şık olmadığını söyledim. O da buna hak verdi, zaten fotoğrafları siteye koyan o değil, arkadaşı. Bana "o kızların yaşı kaç biliyor musun, onlar daha liseye gidiyor, arkadaşımla buluştum yanında o kızlar vardı, hata olduğunu kabul ediyorum onlarla vakit geçirmemin ama herhalde liseye giden 16 yaşındaki bir kıza ilgi gösterecek bir adam da değilim" dedi bana. Ben buna inanıyorum, yaptığı yani onlarla dolaşması resim çektirmesi yanlış bunu o da kabul ediyor ama gerçekten o kızlarla arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Sonra ona ayrılmak konusunda kararlı olduğumu ve bunu bir an önce yapmak istediğimi söyledim. Cumartesi benimle ne konuşacaksan şimdi de söyleyebilirsin dedim. O da bitirmeye hala kararlı olduğunu, sadece bunu nasıl yapacağımızı netleştirmek istediğini söyledi.(Buna üzülmedim, zaten bekliyordum. Hayalperest değilim, cumartesi benimle bunları konuşacağını tahmin ediyordum zaten.) Neyse, ben de çok da netleşecek bir durum olmadığını söyledim, işin maddi boyutunu zaten o evden ayrılırken de konuşmuştuk sonuçta. Ve ben bir an önce bu evden ayrılmak ve bitirmek istiyorum şu anda. O da "tamam ben de bitirmek istiyorum ama biz sevgili değiliz bir anda olmaz bitirmeye kararlı da olsak zaman alır" dedi.

Ben de ona resmi işlemlerin istesek bir-iki ayda zaten biteceğini çok da uzun sürmeyeceğini, ikimiz de bitirmeye zaten kararlıysak bunu hemen konuşmamızı ve uzatmamak gerektiğini söyledim, yarın avukatla görüşeceğimi eşyalarımı toplayacağımı da söyledim. Eşim gece çalışıyor, şu an işyerinde olduğundan rahat konuşamadığını ama madem bir an önce konuşmak istiyorsam bir-iki saat sonra beni arayacağını söyledi.

Biliyorum bana kızacaksınız, bunu konuşmak için cumartesiyi beklemem gerektiğini, acele ettiğimi söyleyeceksiniz. Çok da haklısınız. Ama ben artık bu duruma dayanamıyorum, durum belirsizliğini korudukça her saniye bin kez ölüyorum. Her şey bir an önce belli olsun, yolumu bir an önce çizeyim istiyorum.

Son düzenleme:
En yakın arkadaşı, zaten daha önce belirttiğim gibi bizim sorunlarımızda bu bekar, sorumsuz erkek arkadaşlarının çok payı var. Diyebilirsiniz belki, onun arkadaşının o yaşta kızlarla ne işi var? İnanın, bunu ben de bilmiyorum. Ama bu arkadaşı onu tanıdım tanıyalı hep bu yaşta kızlarla vakit geçiren birisi, maalesef böyle ucuz bir insan. Eşimin ailesi bile bu arkadaşıyla görüşmesini hiç istemiyor, ama eşimin çocukluk arkadaşı olduğu için eşim bu adamı bırakamıyor.

Son düzenleme:

tekrar konustugunuzda neler söyledigini yazarsan sevinirim canım kırıcı konusmamız en azından bu da iyi anlasarak ayrılacaksınız

bana arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyyim demişler.. canım eger esinin böyle arkadsları vars esinde ondan pek farksız değildir lmaz:

bencede kurtul artık bu saplantıdan
çıkart at hayatından bu adamı
ne kadar çok çabuk atarsan okadar çabuk iyileşir hergün yavaş yavaş sızlatacağına içini bir kere acıt geçsin gitsin canım ya
bırak düşünme
afedersinde o kişide ne halt ederse etsin
doğrusu yanlışı boşver
bırak artık onu düşünmeyi
o adam senin için doğru kişi değil
geçen zamanıda bir kere bile düşünme artık
ne kadar geçmişe bakarsan şimdiyi doğru göremezsin
en doğru kararları al ve yoluna çık
yrn hemen git bir avukata avukat sana en doğru yönlendirmeleri yapar bu facebook olayınıda belgele
elinde belgende olsun
maddi olarak yardım etsin sana
böyle bir çırpıda seni silmek kolaysa
hayatına soktuğu günü düşünüp ödesin bedelini
ayıp yazık günah sana
ne yani arkadaşı getirmiş kızları
ama oda pek ala gayet güzel oynamış
diyememiş ki ben hala evliyim yav bunlar daha çocuk benim ne işim var bu kızlarla
sevmesemde karımı saygım var
hadi karıma saygım yok kendime saygım var
en azından evliliğimiz bitene kadar hiçbirşey yapmayım der
o heyecan arıyor kardeşim sende heyecan bulamyıor çünkü sen gerçekten aklı başında olgun bir kadınsın ama kendisi olgun olmadığından bunları düşünemiyor
bırak ondan hayır gelmez sana
devam etsenizde eviniz ne ev olur nede yuvanız yuva
sevgi yok
saygı yok şefkat yok
ilgi yok
beklenti yok
ve en önemlisi değer yok adam sana değer vermiyor belliki
benim kocama sevgim bitse bile en azından değer verdiğim sürece oturur herşeyi düzeltmeye çalışırım yok düzelmiyormu karşılıklı kimseyi kırmadan sessizce bitiririm ama senin adamın niyeti başka kardeşim
vallahi billahi sana ve sağlığına zarar bu adamı düşündüğün her saniye..

en yakin arkadasiyla araniz nasildi? sanki esinin biran once ayrilmasini ister gibi. resimleri falan kasten koymus gibi.
bence sen gene de ciktisini al resimlerin veya tanidigin biri alsin. ne olur ne olmaz. bakarsin lazim olur. olmazsa da atarsin gider. ama sonra pisman olma neden almadim diye.

esini aramakla hata etmissin. tam da istedigi seyi yapmissin. senin mesajina cevap verdi mi bu arkadas? seni adam yerine bile koymadi. sen ne diye ariyorsun halen anlamiyorum. koymussa koymus. niyetini belli etmek icin koymus.

esin sana demis ki o kizlar 16 yasinda. yani kiskandigini dusundu direkt olarak.sen istedigin kadar bosanacam vs de. sozlerin baska hareketlerin baska soyluyor. kiskandigin icin aciklama yapmis. onlar 16 yasinda isim olmaz.

ama biraz beklesen sabirli olsan o zaman konusma icinde cuk oturtacaktin ve saygi meselesine getirecektin isi. kiskanclik degil.

neyse olan olmus. bence sen biraz once bosanma islemlerine basla. cunku bu adamin barismaya niyeti yok. bekar olmak gonlunce gezip eglenmek istiyor belli. evliligin sorumlulugunu kaldiramamis. arkadaslarina ozeniyor. arkadasi da onu tekrar bekar yapmak icin bak ne kaymaklar var elimde. bekar olunca hepsi senine getirmis isi.

canım çok fevri davranıyorsunuz ikinizde.yuvayı yıkmak kolay ama yapmak çok zor.ne bu acele bi durun nefes alın düşünün bakalım.gerçekten çok üzüldüm.ne olur fevri çıkışlar yapma.eğer zerre kadar sevgi varsa içinde yuvanı yıkma.her ilişkide böyle sancılı dönemler olur ama geçicidir.

keskin sirke kjüpüne zarar
öfkeyle kalkan zararla oturur

çok acele ediyosun
eşin sinirilide olsa sakinleşmesini beklemiyosun
her iki tarafta ateşe körükle gidiyor ve yuva yıkmak kolay değil bunu unutmayın
çok geç olmadan durun sakinleşin ve öle konuşun...
sonradan ahhh dememek için şimdiden sarılın...

varya ben senin yerinde olsam eşimin o arkadaşının numarasını bulur sonrada açarım ağzımı yumarım gözümü
kızları bulabilsem onlarada aynısını evli biadamı ayartmak nedemekmiş saydırırım
hiçmi vicdanınız yok
yıkıyonuz yuvamı
ahımı alıyosunuz hiçmi allahtan korkmuyosunuz derim
ararım eşimin ailesini
ablası falan internetten anlamıyor mu
işte bunlar için benden boşnamk istiyor der söylerim
herkese bi güzel rezil ederim açıkcası hak etti
ne bu ya adam benım gururumla onurumla oynayacak beni boşayacak sonrada günü gün edecek
o günü ona zehir etmezmiyim yaw
herkes bilsin ne halt bi adam olduğunu..
arkadaşına derim anan bacın yeğenin yokmu senin aynısı onların başına gelse bi arkadaşı uğruna bacını terketseler ne yaparsın derim var ya kopartırım kıyameti
bu evlilikte sen değil eşin suçlu.

neyse artık olan olmuş sende hatanı anlamışsın...ama bir daha ki benzeri durumda lütfen şu adamın poposunu kaldırmaklava: lütfeeen....unutma defalarca seninde tekrarladığın gibi KAÇAN BALIK AĞIR OLUR... diliyorum sonuç ne olursa olsun hakkında ve bahtında hayırlı olur:Saruboceq:...

bende katılıyorum arkadaslara fevrı davranma bıraz ayrı kalmak ıyı gelebılır her ıkı tarafada
bekleyın hemen mahkeme olayına gırmeyın zaman herşeyın ılacıdır

Eşimin arkadaşıyla aramda bir problem hiç olmadı Kibele'cim, bana davranışlarında sorun yoktu. Ama kendisi sorumsuz bir insan olduğu için eşimin evli olması, onunla eskisi gibi gezip tozamaması batmıştır ona.

Mesaj konusunda da ben hiç neden cevap vermedin demedim, o kendiliğinden açıkladı: "kusura bakma mesajına cevap vermediğim için üzgünüm. ama sen o mesajda zaten herşeyi senin de kafanda bitirdiğini yazmıştın, gel eşyalarını al demiştin, çok da cevap verilebilecek bir mesaj değildi bu durumda" dedi.

Diğer yazdığın herşeye de katılıyorum. (Bu arada resimlerin çıktısını aldım canım.) Adam senin de dediğin gibi evliliği kaldıramadı, bekar hayatına özlem duyuyor. Zaten kafasında bitirmiş, ne söyleyecekse söylesin, bitirmenin şartlarını konuşalım madem onunla, ben de bir an önce işlemlere başlayacağım.

Son düzenleme:

Bunu yapmayı ben de düşündüm, eşimin arkadaşını ve kızları bulup ağzıma ne gelirse söylemeyi a.s Ama ben bu kadar ucuzca bir şey yapmayacağım. Eşimin ailesini aramayı da düşündüm ama şu an değil, zamanı gelince onlara anlatacağım, görsünler oğullarının ne yaptığını onlar da.

bende katılıyorum arkadaslara fevrı davranma bıraz ayrı kalmak ıyı gelebılır her ıkı tarafada
bekleyın hemen mahkeme olayına gırmeyın zaman herşeyın ılacıdır

Berem'cim, bu konunun ilacı kalmamış bence, biten zaten bitmemiş mi ki? Eşim bana "benim de kafam karışık, hemen bitirmeyelim, ben de ne yapçağımı bilmiyorum" demiyor ki. Adam bilerek ve isteyerek "benim sevgim saygım bitti, nasıl bitireceğimizi konuşalım" diyor.

bakalım esin seni arayacakmı ve neler söyleyecek bence sen fazla konusma daha cok gençsin canım ama yinede sevmişşin bi yuva kurmussun yuvayı dişi kus yapar derler. yıkmak kolay yapmak zor eger seviyorsan gururundan hiç ödün verme ama öfkelide davranma hersey dahada kötü olmasın .zaman herseyin ilacı. birsey yaparken ve söylerken iki kere düsün derim ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…