Bana kızacaksınız ama pek çoğunuz tahmin de etmiştir ne yapacağımı, duygusal davrandım ve hata olduğunu bile bile onu aradım çünkü uyuyamayacaktım. Hiç hesap sormadım sakin konuştum, "cumartesi görüşmek istemiştin, ben az önce birşey gördüm sana sormak istiyorum" dedim ve suçlamadan durumu anlattım. Sevgisi bitse bile boşanmadan böyle şeyler yapmasının şık olmadığını söyledim. O da buna hak verdi, zaten fotoğrafları siteye koyan o değil, arkadaşı. Bana "o kızların yaşı kaç biliyor musun, onlar daha liseye gidiyor, arkadaşımla buluştum yanında o kızlar vardı, hata olduğunu kabul ediyorum onlarla vakit geçirmemin ama herhalde liseye giden 16 yaşındaki bir kıza ilgi gösterecek bir adam da değilim" dedi bana. Ben buna inanıyorum, yaptığı yani onlarla dolaşması resim çektirmesi yanlış bunu o da kabul ediyor ama gerçekten o kızlarla arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sonra ona ayrılmak konusunda kararlı olduğumu ve bunu bir an önce yapmak istediğimi söyledim. Cumartesi benimle ne konuşacaksan şimdi de söyleyebilirsin dedim. O da bitirmeye hala kararlı olduğunu, sadece bunu nasıl yapacağımızı netleştirmek istediğini söyledi.(Buna üzülmedim, zaten bekliyordum. Hayalperest değilim, cumartesi benimle bunları konuşacağını tahmin ediyordum zaten.) Neyse, ben de çok da netleşecek bir durum olmadığını söyledim, işin maddi boyutunu zaten o evden ayrılırken de konuşmuştuk sonuçta. Ve ben bir an önce bu evden ayrılmak ve bitirmek istiyorum şu anda. O da "tamam ben de bitirmek istiyorum ama biz sevgili değiliz bir anda olmaz bitirmeye kararlı da olsak zaman alır" dedi.
Ben de ona resmi işlemlerin istesek bir-iki ayda zaten biteceğini çok da uzun sürmeyeceğini, ikimiz de bitirmeye zaten kararlıysak bunu hemen konuşmamızı ve uzatmamak gerektiğini söyledim, yarın avukatla görüşeceğimi eşyalarımı toplayacağımı da söyledim. Eşim gece çalışıyor, şu an işyerinde olduğundan rahat konuşamadığını ama madem bir an önce konuşmak istiyorsam bir-iki saat sonra beni arayacağını söyledi.
Biliyorum bana kızacaksınız, bunu konuşmak için cumartesiyi beklemem gerektiğini, acele ettiğimi söyleyeceksiniz. Çok da haklısınız. Ama ben artık bu duruma dayanamıyorum, durum belirsizliğini korudukça her saniye bin kez ölüyorum. Her şey bir an önce belli olsun, yolumu bir an önce çizeyim istiyorum.
En yakın arkadaşı, zaten daha önce belirttiğim gibi bizim sorunlarımızda bu bekar, sorumsuz erkek arkadaşlarının çok payı var. Diyebilirsiniz belki, onun arkadaşının o yaşta kızlarla ne işi var? İnanın, bunu ben de bilmiyorum. Ama bu arkadaşı onu tanıdım tanıyalı hep bu yaşta kızlarla vakit geçiren birisi, maalesef böyle ucuz bir insan. Eşimin ailesi bile bu arkadaşıyla görüşmesini hiç istemiyor, ama eşimin çocukluk arkadaşı olduğu için eşim bu adamı bırakamıyor.
Bana kızacaksınız ama pek çoğunuz tahmin de etmiştir ne yapacağımı, duygusal davrandım ve hata olduğunu bile bile onu aradım çünkü uyuyamayacaktım. Hiç hesap sormadım sakin konuştum, "cumartesi görüşmek istemiştin, ben az önce birşey gördüm sana sormak istiyorum" dedim ve suçlamadan durumu anlattım. Sevgisi bitse bile boşanmadan böyle şeyler yapmasının şık olmadığını söyledim. O da buna hak verdi, zaten fotoğrafları siteye koyan o değil, arkadaşı. Bana "o kızların yaşı kaç biliyor musun, onlar daha liseye gidiyor, arkadaşımla buluştum yanında o kızlar vardı, hata olduğunu kabul ediyorum onlarla vakit geçirmemin ama herhalde liseye giden 16 yaşındaki bir kıza ilgi gösterecek bir adam da değilim" dedi bana. Ben buna inanıyorum, yaptığı yani onlarla dolaşması resim çektirmesi yanlış bunu o da kabul ediyor ama gerçekten o kızlarla arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sonra ona ayrılmak konusunda kararlı olduğumu ve bunu bir an önce yapmak istediğimi söyledim. Cumartesi benimle ne konuşacaksan şimdi de söyleyebilirsin dedim. O da bitirmeye hala kararlı olduğunu, sadece bunu nasıl yapacağımızı netleştirmek istediğini söyledi.(Buna üzülmedim, zaten bekliyordum. Hayalperest değilim, cumartesi benimle bunları konuşacağını tahmin ediyordum zaten.) Neyse, ben de çok da netleşecek bir durum olmadığını söyledim, işin maddi boyutunu zaten o evden ayrılırken de konuşmuştuk sonuçta. Ve ben bir an önce bu evden ayrılmak ve bitirmek istiyorum şu anda. O da "tamam ben de bitirmek istiyorum ama biz sevgili değiliz bir anda olmaz bitirmeye kararlı da olsak zaman alır" dedi.
Ben de ona resmi işlemlerin istesek bir-iki ayda zaten biteceğini çok da uzun sürmeyeceğini, ikimiz de bitirmeye zaten kararlıysak bunu hemen konuşmamızı ve uzatmamak gerektiğini söyledim, yarın avukatla görüşeceğimi eşyalarımı toplayacağımı da söyledim. Eşim gece çalışıyor, şu an işyerinde olduğundan rahat konuşamadığını ama madem bir an önce konuşmak istiyorsam bir-iki saat sonra beni arayacağını söyledi.
Biliyorum bana kızacaksınız, bunu konuşmak için cumartesiyi beklemem gerektiğini, acele ettiğimi söyleyeceksiniz. Çok da haklısınız. Ama ben artık bu duruma dayanamıyorum, durum belirsizliğini korudukça her saniye bin kez ölüyorum. Her şey bir an önce belli olsun, yolumu bir an önce çizeyim istiyorum.
keskin sirke kjüpüne zarar
öfkeyle kalkan zararla oturur
çok acele ediyosun
eşin sinirilide olsa sakinleşmesini beklemiyosun
her iki tarafta ateşe körükle gidiyor ve yuva yıkmak kolay değil bunu unutmayın
çok geç olmadan durun sakinleşin ve öle konuşun...
sonradan ahhh dememek için şimdiden sarılın...
en yakin arkadasiyla araniz nasildi? sanki esinin biran once ayrilmasini ister gibi. resimleri falan kasten koymus gibi.
bence sen gene de ciktisini al resimlerin veya tanidigin biri alsin. ne olur ne olmaz. bakarsin lazim olur. olmazsa da atarsin gider. ama sonra pisman olma neden almadim diye.
esini aramakla hata etmissin. tam da istedigi seyi yapmissin. senin mesajina cevap verdi mi bu arkadas? seni adam yerine bile koymadi. sen ne diye ariyorsun halen anlamiyorum. koymussa koymus. niyetini belli etmek icin koymus.
esin sana demis ki o kizlar 16 yasinda. yani kiskandigini dusundu direkt olarak.sen istedigin kadar bosanacam vs de. sozlerin baska hareketlerin baska soyluyor. kiskandigin icin aciklama yapmis. onlar 16 yasinda isim olmaz.
ama biraz beklesen sabirli olsan o zaman konusma icinde cuk oturtacaktin ve saygi meselesine getirecektin isi. kiskanclik degil.
neyse olan olmus. bence sen biraz once bosanma islemlerine basla. cunku bu adamin barismaya niyeti yok. bekar olmak gonlunce gezip eglenmek istiyor belli. evliligin sorumlulugunu kaldiramamis. arkadaslarina ozeniyor. arkadasi da onu tekrar bekar yapmak icin bak ne kaymaklar var elimde. bekar olunca hepsi senine getirmis isi.
varya ben senin yerinde olsam eşimin o arkadaşının numarasını bulur sonrada açarım ağzımı yumarım gözümü
kızları bulabilsem onlarada aynısını evli biadamı ayartmak nedemekmiş saydırırım
hiçmi vicdanınız yok
yıkıyonuz yuvamı
ahımı alıyosunuz hiçmi allahtan korkmuyosunuz derim
ararım eşimin ailesini
ablası falan internetten anlamıyor mu
işte bunlar için benden boşnamk istiyor der söylerim
herkese bi güzel rezil ederim açıkcası hak etti
ne bu ya adam benım gururumla onurumla oynayacak beni boşayacak sonrada günü gün edecek
o günü ona zehir etmezmiyim yaw
herkes bilsin ne halt bi adam olduğunu..
arkadaşına derim anan bacın yeğenin yokmu senin aynısı onların başına gelse bi arkadaşı uğruna bacını terketseler ne yaparsın derim var ya kopartırım kıyameti
bu evlilikte sen değil eşin suçlu.
bende katılıyorum arkadaslara fevrı davranma bıraz ayrı kalmak ıyı gelebılır her ıkı tarafada
bekleyın hemen mahkeme olayına gırmeyın zaman herşeyın ılacıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?