Ve yolun sonu... Boşanıyorum...

bu arad acanım eger duanın ne oldugu merak edersen özelden de konusabiliriz. sana buldugum sitenin linkini veririm . fetih suresini biliyorsundur. onun icinden bi cümle...

birde benim erkek arkadasımın abisi sevgilisinden ayrılmıs. annesi de üzülmüş namaz kılmıs dilegini dilemiş 7defa bu fetih suresini okuyup kimseyle konusmadan yatmıs ertesi gün oglu aramıs anne biz barıstık diye. canım böyle seylerde dene istersen. bence deger....:1shok:

inşallah barışırsınız.iyi düşün ki iyi olsun.çok üzülüyorum böyle şeylere.senin için dua edecem inşallah ilerde birlikte çok güzel günleriniz olur.iyi haberlerini bekleyecemkaydirigubbakcemile3

hangi dua bu canım söylermisin?

Lütfen benim için dua et. İnşallah, iyi haberlerimi paylaşırım ben de buradan.

Sizce onunla görüştüğümde nasıl davranmalıyım her iki durumda da ? Yani ayrılma kararını kesinleştirdiyse nasıl davranmalıyım (gerçi o zaman ne yapacağım belli sonuçta "hayır ayrılmıyorum" diye diretecek değilim).

Veya pişman olduğunu, beni sevdiğini, tekrar barışmak istediğini söylerse nasıl davranmalıyım? Tepkim ne olmalı?

Ve sizce aklından ne geçiyor, yani neden görüşmek istiyor olabilir 1 buçuk haftadan sonra? Biliyorum çok soru sordum ama kafam çok karışık benneyaptımki

kafanin karismasi cok dogal, kocanin masallahi var. dengesiz bi insan, onun dengesizligi senide huzursuz ediyor.
öncelikle fazla umutlanma tatlim. sagi solu belli olmaz, bide gercekten sadece ayrilma dönemini konusmak icin geldiyse üzülürsün.
böyle bu durumda yapacagin tek sey olgun davranmak. duygusal moda hic girme, bu sadece onu yüceltir ve onun seni görmek istedigi gibi olursun
o simdi yikik bi matahari görecegini düsünüyor. bu iyiligi ona yapma.
Zorda olsa positif olmaya calis, söylemek istedigin seyler varsa bunlari mantikli ve sakin bi sekilde dile getir.
bence hic sen sunu yaptin, bunu yaptin muabbetlerine girme.
sadece sakin bi sekilde seni ne kadar kirdigini ve ne kadar büyük bi hayla kirikligina ugrattigini söyle.

Onun karşısında güçlü olacağım, zaten her şeye hazırlıklıyım, ayrılma kararının kesin olduğunu söylerse yine hazırım buna. Ona hiç "ayrılmayalım, tekrar deneyelim" dmeyi düşünmüyorum eğer o kararlıysa bitirmeye. Beni tedirgin eden bu belirsizlik, bu beklemeler. Ve eşimin dengezisliği beni bu duruma sokan. Ben de barışmak isteyeceğinden emin değilim. Karşıma her türlü düşünceyle çıkabilir. Hatalrı konuşmayı da düşünmüyorum, sonuçta karşılıklı yanlışlarımız oldu geçti gitti, şu an konu bu değil, bunları konuşmak doğru olmaz şu noktada.

canım diger konularını da okudum ve esin dengesiz biri kabul cabuk herseyi yıkan ve sabırsız cabuk sıkılan biri gibi geliyor... ama sende çok ilgi istemissin sürekli hata aramssın . sürekli ilgi bekleyince insan ufak seyleri göremiyor bence...eyvahedigeldismile

Tabi, benim de hatalarım oldu, hiçbir ilişki tek tarafın hatası yüzünden bitmez.

Bugün gelişmelerle dolu bir gün oldu. Az önce olan olay yüzünden allak bullak haldeyim. En son eşimin arayıp cumartesi görüşmek istediğini yazmıştım. Sonra facebook'uma girip baktım, eşimin profiinde gördüğüm şey beni yıktı. Beyefendi bu ayrıldığımız dönemde bir erkek arkadaşı ve tanımadığım iki kız ile beraber bowling'e gitmiş, fotoğraflar çekmişler ve fotoğrafları facebook'a koymuşlar! Ne yapsam ne düşünsem bilmiyorum. Bu adam beni bu kızlarla mı aldatıyor? Ne kadar çabuk? Çok kötü hissediyorum, kızlarla fotoğraflarının facebook'ta olması ne anlama geliyor? Eşimi arasam mı cumartesiyi mi bekleyeyim? Ben nasıl uyuyacağım bu stresle?

canim esin o resimleri gorecegini cok iyi biliyor. bence sakin ol. arama. mesaj da atma.

cmt gunu gelsin sakin sakin de ki beni sevmiyor olabilirsin, bosanmak istiyor olabilirsin ama henuz bosanmadik. halen esinim ve saygiyi hak ediyorum.

bosaninca ne yaparsan yap, ben de ne istersem yapabilriim ama su anda dikkat etmek zorundasin. bu resmi goren insanlarin hakkimda ne dusunecegi hic mi aklina gelmedi?

zavalli kadin demezler mi?

canim lutfen lutfen fevri ahreket etme. seni sinirlendirmek istiyor. neden bu sekilde davraniyor anlamak imkansiz.

vermek istediği tek mesaj var..ben hayatıma devam ediyorum.
peki matahari şimdi kendine bir sor,sen hayatına devam edebiliyor musun.
ya da doğru soru,senin onsuz bir hayatın var mı? eğer hayır diyorsan artık olmasının zamanı gelmedi mi? bırak akışına.ne olacaksa olsun..
seni artık sevmiyorum diyen bir erkeğin çok üzgünüm ama maalesef %90 böyledir,aklını çelen başka şeyler olmuştur.siyah olmasa beyaz olmazdı.bu adam seni artık sevmediği kanaatine,daha yoğun bir şey yaşadıysa varmıştır.
ha yaşadığı anlıktır,günlüktür süreklidir bilmem.
ama onunla görüşmeye gitmeden önce hayallere dalma.çok sert oldu belki yazdıklarım ama deneyimlerim bunu gösteriyor.umarım yanılırım.:gitme:

bu arada cmt si icin de umutlanma yazacaktim bu mesajimdan once baktim sen yazmissin facebook meselesini. dedigim dogru cikti.

hayatim bence barisacak mi beni seviyor mu meselesini dusunursen zavalli durumuna dusersin. zaten simdi seni gucsuz goruyor.
yarin ilk is bir avukatla gorus kartini al. cmt gunu hazirlikli git, asla beni sevmiyor musun yani vs deme.

esine sen de bosanmak en iyi cozummus gibi yaklas sasiracaktir. bu da avukatin karti de. bundan sonra gorusmeyelim mumkunse de. cunku goruyorum ki arada saygi da kalmamis. bir insan esek olsa karsidakinin mesajina karsilik verir de. facebook tan bahset. sinirlendim vs deme. sadece keske daha onceden bosansaymisiz de.

bu arada evlenmeden once arkadaslarinin evlenme dediklerini ama senin dinleyip evlendigini kendine ozguveni artsin diye ovdugunu ama g.tu kalktigini da soyle. cani acisin biraz.

bu arada ben en basta demistim kendine guveniyor davran diye ama sen gittin hicbirsey olammais gibi davranalim vs yapalim dedin. canim kendini dusurme lutfen.

evliligini kurtarmaya calisiyorsun ama mantiksiz hareket edip daha da batiriyorsun kendini kucultuyorsun.

onurlu gururlu havalarini takin yeniden. ozguvenin olsun onla konusurken. aglama yalvarma yakarma. yeniden baslayalim seni seviyorum, sevgin bitemez anlamiyorum vs deme.

sen de kabul edinmis gorun.

ayrica esin baskasina asik olmus gibi geliyor. bu dusunce bende en basindan beri hakim.

bu arada yanidna gittigi arkadasi kim? yani o da az ******** degilmis ki evli bir adami ayartiyor. oglum sen evli barklisin ayip oluyor daha bosanmadan dmeek yerine boy boy foto cekmisler.

bu arada o fotolar kaldirilmadan ciktilarini al hemen. mahkemede kullanirsin belki.

eger cikti alacak yazicin yoksa telefon et birine. sifreni ver vs vs. ama mutlaka bu gece resimler kaldirilmadan al ciktilarini. tarihi de al bir sekilde. gunun tarihi. gunun gazetesi ile resimleri yan yana ceksin ceken kisi.

eger cikti alacak yazicin yoksa telefon et birine. sifreni ver vs vs. ama mutlaka bu gece resimler kaldirilmadan al ciktilarini. tarihi de al bir sekilde. gunun tarihi. gunun gazetesi ile resimleri yan yana ceksin ceken kisi.

takdir ettim vallahi.keşke boşanmadan önce size rastlasaymışım:gitme:

hadi ya üzüldüm canım. o zaman cumartesi günü pek olumlu seyler söylemeyecek halinden anlasılacagı üzere o bu evliligin bitmesinden pek üzgün değil galiba yeni arkadaslıklar edinip eglendigine göre.. arkadasında dedigi gibi hala sizinle evli ve saygı duyması gerekiyor yazık cok yazık :1no2::1no2:

paradoks ve kibele arkadaşıma şiddetle katılıyorum (yanlışlıkla katılmıyorum butonuna bastım)...aslında herşey ortada biz bu resmi en başta görmüştük...daha önceki konularından bahsediyorum..eve gelmemesinden arkalaşlarıyla gezmelerinden! zaten herşey sinyal veriyormuş be canım..sen anlayamamışsın...cumartesi oraya gittiğinde bence fazla umutlarla gitme!!sana en kestirmeden diyeceğim şudur; giderken hiç olmadığın kadar şık ve şuh ol bu senin öz güvenini artırır..ilk sen konuyu aç ve konuya sen hakim ol ve sen yönlendir..bu boşanmanın hayatının sonu olmadığına aksine bir başlangıç olduğuna öncelikle kendini ve sonra onu ikna et...ve öz güveni hiç bırakma hayatının her noktasına yay daha önce hep vurguladığın gibi kaçan kovalanır..artık senin kaçma vaktin geldi!!!....şunu bilki eğer olduda barıştınız diyelim hiçbir zaman mutlu olamazsınız.. onu elde etmek bırakmamak seni o an mutlu edebilir fakat kendine bir hapishane yaratmaktan ileriye gitmez...mutlu olmak için derhal sende bu kötü duyguları yaratacak insan ve ortamlardan uzaklaşmalısın bimem anlatabildimmi tatlım?..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…