Vekalet istemi: ((

Kesinlikle güvenmem evet genel vekalet istiyorlar

Kesinlikle güvenmem evet genel vekalet istiyorlar
o genel vekaalet ile herşey yapılır sana şöyle bildiğim kadar yol göstereyim veraseti ilamı vermek için 3 ay süren var sana acil vermemiz gerekiyor derse amcan 3 ay sürem var dersin ... o süre içinde de vergi dairesine ya da notere git seni yönlendirsinler yerleri uzak ise bağlı olduğunuz belediyenin danışma bölümüne git durumu izah bir kağıda aşamaları not al çünkü birkaç yerden evrak toplaman gerekcek sonra gidip vergi dairesine teslm et beynnameni işlem zor bir işlem değil

Ticari araç babamın adına kalsa ne olur ki vergi işlemleri için kardeşime imza yetkisi vermek istiyorum ama amcamın gönlü olmuyor ona ne oluyorsa sonra ablam sana güvenmeyip vekaletini vermiyordu diyo
Babamın çok malı var daha asıl onların paylaşımı yapılmadı o zaman neler yapacaklar bakalım

Babanızın üstüne kayıtlı hiçbirşey kardeşlerine kalmaz eşi ve çocuklarına kalır
Onlar avucunu yalar

Biz yaparız işlemleri sen neden derdine düştün sağ ol bir daha rahatsız etme yoksa mesajlarını şikayet ederim aramalarını vs. de
Uyanığa bak ya. Sülük gb başkalarının emeğinden geçinecek. Hoşt de yol ver uzak tut.

Babamın çok malı var daha asıl onların paylaşımı yapılmadı o zaman neler yapacaklar bakalım
avukat avukat ve yine avukat. asla avukatsız iş yapmayın. sağlam bir hukuk bürosu bütün dertlerinizi çözer.
amca tayfasıda sizin ailenizde hakkınızı alırsınız.
mal paylaşımı olduktan sonra kardeşiniz kendi payına düşen için isterse versin vekaleti, afedersinizde saflığına doymasın yani.
tövbe tövbe, henüz on gün önce rahmetli olmuş bir insanın malı mülkü mirası hakkında konuşmaya ben tanımaz etmez halimle utanıyorum ama, amca denen yamyam tayfası utanmıyor pesss yani.
aman diyim baba yadigarını yem etmeyin bunlara.

Öncelikle sakın o leş kargalarına (zira daha uygun bi sıfat bulamıyorum kendileri için) vekalet vereyim falan demeyin.

Çocukları ve karısı hayatta olduğu sürece amcalarınızın babanızın malvarlığı üzerinde hiçbi yasal hakkı yok. Onlar da bunun farkında olacaklar ki sizin haklarınızı sizin yerinize yönetme işine soyunmuşlar. Hiçkimsenin aileniz yerine maddi sonuçları olacak kararlar almasına izin vermeyin.

Adli yardım için bulunduğunuz ilin barosuna başvurmak ya da bi avukatla görüşmek isteyebilirsiniz. Bu imkana da sahip değilseniz biraz oturup araştırma yapmanız gerekecek. Bu noktada google bile amcalarınızdan daha güvenilir unutmayın. Benzer durumlarda hukuk sitelerinde açılmış pek çok konu göreceksiniz. Bilgisi dahilinde buradaki pek çok insan da size seve seve yardım eder.

Veraset ilamı çıkarıldı mı bilmiyorum. Çıkarılmadıysa öncelikle o işle başlamak lazım. Sulh Hukuk Mahkemesine hitaben hazırlanmış bir dilekçe, (örnekleri google da mevcut) ekine de nüfus kaydı ile siz başvuruda bulunabilirsiniz. Detay isterseniz tekrar konuşuruz.

Babanızın malları ve borçları sonraki adım olacak.

Siz ilk aşamada aile içi krizi çözün, işin hukuki boyutu sizin lehinize zaten. Annenizin emekliliği konusu da kafa karıstırmaktan baska bi sey değil. Ciddiye almayın.

2007 yilinda anneanenm vefat etti annemler mal paylasimi yapmadi daha sonra dedem olunce paylasim yapildi oda hersey annem ve kardeslerinin uzerine yani su senin bu benim demediler yikim dediginiz paylasimsa benim bildigim yaptirmak icin sureniz var acinizin gecmesini bekleyin

of cok insafsızca
bu dünya malına merak salıp ahiretliğini yakanların hali ne olcak cok merak ediyorum
Ahh ahh.. dedemin öldüğü gün annem doğmuş.. o sırada bütün çocuklar küçük.. bundan 45 sene öncesi.. insanlarda bilinçte yok.. zati anneannem okuma yazma bilmez doğum yapmış bir kadın.. Allaha havale ediyorum bizde onları.. yetim hakkı yediler hiç bir zaman iflah olmadılar ama annemgili de yaktılar..

Ben böyle bit konuyu buraya açarken bile utandım ben sadece babama üzülüyorum

Amcam çıkarttırmış veraset ilamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…