Vereyim mi vermeyim mi

Bence verin. Her çocuk rızkıyla doğar. İnşallah sizin çocuğunuzun daha güzel yatağı olur. Sadakanız olsun ne olacak

Evet hatırası da var ve o beşiğin ölçülerinde yün yatak yaptırdım kızımın odasında bazı mobilyaları beşiğin rengine uyumlu aldım ki kardeşi olursa birlikte aynı oda da uyurlar diye yani en lüks beşiği alsam da o beşiğin ayrı bi yeri var bende yenge kişisinin gittiği her yerde beşik olmak zorunda sanki yani ihtiyaçtan da istemiyorlar keyiften istiyorlar yenge kişisi de keşke bu fedakarlığı hak edecek biri olsaydı anneme yaptığı terbiyesizlikleri bilseniz keşke ama yine de vicdanım rahat olsun alsın kullansınlar umrumda değil gözden çıkardım zaten

Evet abim almadan gitmiş ve ben sonra düşündüm mesaj attım olacakla öleceğe çare Yok bi sorun olursa da sıkıntı olmaz alıp kullanabilirsiniz yazdım

Taksit taksit bilgi veriyorsunuz.
Konunun başında bu ayrıntıları yazsanız belki ona göre farklı yorumlar gelecek.
Hoş benim fikrim değişmedi,o ayrı.
Ben herhalukarda verirdim.

insanların keyifleri olacak diye hayalinizdn vazgecmeyin. onlar değerliyse siz de değerlisiniz. ben yeni beşik alırım yine de vermem. nostalji çok seviyorum. eski seylere bakıp duygulanmak. 2 çocugumu da bu yatakla büyüttüm diye düşünmek hüzünlenmek :) bence sen de böylesin, hiç açma konuyu boşver. neler verdik kıymet mi bildiler sanki

Yeğen bir yaşında ama şu saate kadar hiç gösterilmemis bile. Gelin hanım kendi annesinin evine koymaya istiyor. Daha çok beklesin bosversene. Senin şartlarında olsam o son mesajı atmış dahi olsam anneme kaldır derdim vermezdim.

Verme madem sonuçta sende çocuğuna kullan ödünç park yatak mı olur Muş hadi çocukların büyür bi daha çocuğun olmaz ozaman tamam da çocuk düşünüyorsun gerek yok verme

Hatirasi var dediginz vintage dediginiz park besik ya hem kiz olcagi ne malum ay resmen esya istifleyenlere ayar oluyorum ha cok ozel.bir hatirasi olur ok ama 2. Ye saklamak nedir
Varsin full odasi olmasin cok mi eksiklik.bor bebegi sevindrceksinz hemde konusmuyormussunz ne kdr buyuk sevap bu mubarek gunde

Oğlumun yatağını arkadaşıma verdim. Ayağı kırılmış çok mahcup oldular. Tinlamadim bile kızım doğduğunda biraz sıkışıklık duruyorsa alabilirim dedim. Yeni yatak almaya kalktılar verin yahu 1-2 yıl kullanılacak şey için para vermeye değer mi dedim. Aynı yatakla 3 çocuk buyuttuk. Gönüller kirilmasin.
Gerçi ben dikkatli kullan diyen ve malına bu kadar değer veren birinden asla eşya almam.
Konu sahibi de mal canın yongasidir diyenlerden. Bence yenge falan bahane.

Verirdim ben.. az bi miktar odesin alsin madem. Boylece kocanda birsey diyemez

Yeğeniniz sonuçta verin ne olacak

ben abıme verırım ama dıkkatlı kullan demeye utanırdım sahsen
bılerek ustune cıkıp hoplayıp kıracak degıller kucuk cocuk sonucta tabıkı garantı veremez
dıyecegınızı demıssınız adama zaten

daha dusunmeyın ustunde
bırdaha sızden bırsey ısteyecegını sanmam da olur da ısterse bence ıkı gunluk dunya da boyle seylerın lafı olmamalı

Valla rengini de kırmızı aldım kızım olacağını bile bile ikincisinin erkek olabilme ihtimalini ve beşiği tekrar kullanmayı taaa o zamandan hesapladık ama nasip bu işler

İkinci beşik olarak kullanacaksa boşverin vermeyin Ozaman.

Ben o beşiği 2 yıl kullanmışım sapasağlam verdiğim kişi de benim gibi kullanırsa ben tekrar kullanabilirim böylece iki tarafında işi görülür tabi ki Gönüller’ kırılmasın

Çocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
Ya deli misin allasen?
Annene bunu yapan biriyle hala evli olan abiciğin versin parasını da alsın madem 300 tl birşey sana ağız eğmesin.
Ne yüzsüzlük yahu.

Görüşmüyoruz yeğenimin yüzünü dahi görmedim ama bende beşik istemeye gelince istiyor
Neden görmediniz? Yenge denen kişi mi musade etmiyor? Eğer öyleyse beşiği düzgün kullan sonra ver demek yerine keşke bana söylediğiniz cümleyi söyleseydiniz. O zaman abiniz utanırdı.

Mesafe uzaksa bilemem ama ablam bebegimin kız olduğunu öğrenir öğrenmez beşikten arabaya kadar her şeyi bana gönderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…