- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Ayağı kırılmış ama kullanıyorlar ve kullanmaya devam edecekler benimkini evde kullanacaklarmış kendilerinin kini de köydeki evlerinde kullanacaklarmış kullanılmayacak durumda değil yanıBeşiğin ayağı kırılmış dediniz ,şimdi de keyfi istiyor diyorsunuz.
Çocuğumun beşiği , yatağı , mama sandalyesi, puseti, oto koltuğu daha saymakla bitmez hepsini hiç tanımadığım insanlara verdim ihtiyaçları olduğu için hepsi de geri geldi. Düşünün tanımıyoruz verdiğimiz kişileri. Kaldı ki kardeşime vermicem .
Park yatak dediğiniz nedir ki? Yengeniz için değil kardeşiniz ve yeğeniniz için verin.ikinci minnoş haberi geldiğinde dünyaları gözünüz görmez en kralından bir tane alırsınız ...tez zamanda sağlıkla kavusunn insallahBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Size giden gelmiyor dediniz mi hiç abinize?Onlara giden geri gelmiyor şöyle bi şey söyleyim mesela abimin nikahında giyidiğimiz kıyafetler vardı benim ve annemin yengemin gardolabında duruyordu bizim kıyafetlerimizi gitmiş başkalarına vermiş haberimiz olmadan ve geri gelmedi annem bi yemek pişirip veriyor tencereyle tencere geri gelmiyor daha bi sürü şey
Allah razı olsun inşallahPark yatak dediğiniz nedir ki? Yengeniz için değil kardeşiniz ve yeğeniniz için verin.ikinci minnoş haberi geldiğinde dünyaları gözünüz görmez en kralından bir tane alırsınız ...tez zamanda sağlıkla kavusunn insallah
Size giden gelmiyor dediniz mi hiç abinize?
Yok demedim eşime dedim daha beşiği vermeden eşimde tembih et o zaman güzel kullanıp iade etsinler abime bunu hiç yansıtmadım beşiği gittim annemin evine koydum ordan alacaktı anneme de tembih et verirken güzel kullansınlar ki bende tekrar kullanayım dedim annem de verirken söylemiş o da bi şey olmayacak diye garanti veremem almayım o zaman demiş sonrasında bunu annemden öğrendim ve tekrar abime mesaj attım al kullan bi şey olursa da sorun olmaz dedim
Onlara giden geri gelmiyor şöyle bi şey söyleyim mesela abimin nikahında giyidiğimiz kıyafetler vardı benim ve annemin yengemin gardolabında duruyordu bizim kıyafetlerimizi gitmiş başkalarına vermiş haberimiz olmadan ve geri gelmedi annem bi yemek pişirip veriyor tencereyle tencere geri gelmiyor daha bi sürü şey
Bana da öyle geliyor o beşiği ordan almayacak almazsa almasın aman karısıyla görüşmüyorum evine gidemiyorum o da bu yüzden afra tafra yapacaksa görüşmem ama konuyu uzatmayı düşünmüyorum karşıdan gelecek tepkiye göre hareket ederimAbiniz zaten vermek istemediğini anlamis ki almamis bile olan olmuş zaten. Artik verseniz de isteksiz verdiginizi bilecek.
Sizin kıyafetiniz niye başkasının dolabında? İkincisi anneniz yemek vermesin. Hem annemi dövdü, kovdu diyorsunuz hem evine yemek taşıyor..
Aynen öyle.Şu kk da cok eski degilim ama ne zaman bi konu da karşı tarafa hak verilse konu sahibi eleştirilse, karşı taraf cok berbat kötü bişey yapmış oluyor ve bu tepkilerden sonra ortaya cıkıyor
Yemek verme olayı dövme kovma olaylarından sonraydı kıyafetlerin niye orda olduğunu şimdi hatırlamıyorum ama kıyafetlerin başına gelen belli abim mesela annemdeyken yağmur yağıyor annemin şemsiyesini alıp gidiyor şemsiye geri gelmiyor böyle bi huyları var yani
Nedir bu cimrilik yahuu.. sasirdim ver gitsin.. abin yahu..Benim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Abiyle isterse kanlı bıcaklı olsunlar,sonuçta o yatakta masum bi cocuk yatacak ve bu cocuk onun yegeniHerkez konuyu acana neler demis... Tamam abisi ama belkide aralarinda bilmediniz farkli sorunlar var. Her abi her abi gibi olmayabilir. Birisi kardesine araba hediye alir. Diyeri surdan suraya kendi arabasiyla götürmez benzin hesaplar. Tabiki bazilarinin maddi sorunu vardir bisey demiyorum.
Hersey karsiliklidir, belki abiside ondan herseyi esirgeyen birisidir. Yada hanimefendinin esiyle sorun yasiyabilir sonradan. Esi belki der gitsin alsin abin yenisini bizden iyi kazaniyor. Olayin bi icini bilin..
Haliyle böyle hala yeğen ilişkisi kurulmaz ki. Yegeninizi görüyor olsaydınız düşünmez verirdiniz bence. Ben derim ki yinede verin. Ben hiç tanımadığım insanlara kızımın eşyalarını veriyorum geri almamak üzere hemde. Durumunuz iyiyse hamile kalınca yenisini alırsınız. Vicdan yapacağınıza verin gitsin derimAbimle görüşüyoruz karısıyla görüşmüyoruz abimin evine gitmiyoruz abim anneme gelir orda görüşürüz abim bana da gelir karısı gelmez yeğenimi de hiç görmedim abim fotoğraflarını gönderdi sadece fotoğraftan gördüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?