Vereyim mi vermeyim mi

Maddi durumuna bağlı. Mesela bizim maddi durumumuz kardeşimden daha iyi o yüzden ilk oğlumdan neyim varsa yani aklına gelen herșeyi kizkardesime verdim. İkinci oğlumda herseyimi tekrardan yeni aldım. Hani geri ver falan muhabbetine girmedim, rahat rahat kullan onlar senin artık dedim. Kardeşlik budur benim için

Beşiğin ayağı kırılmış dediniz ,şimdi de keyfi istiyor diyorsunuz.
Ayağı kırılmış ama kullanıyorlar ve kullanmaya devam edecekler benimkini evde kullanacaklarmış kendilerinin kini de köydeki evlerinde kullanacaklarmış kullanılmayacak durumda değil yanı

Onlara giden geri gelmiyor şöyle bi şey söyleyim mesela abimin nikahında giyidiğimiz kıyafetler vardı benim ve annemin yengemin gardolabında duruyordu bizim kıyafetlerimizi gitmiş başkalarına vermiş haberimiz olmadan ve geri gelmedi annem bi yemek pişirip veriyor tencereyle tencere geri gelmiyor daha bi sürü şey

Park yatak dediğiniz nedir ki? Yengeniz için değil kardeşiniz ve yeğeniniz için verin.ikinci minnoş haberi geldiğinde dünyaları gözünüz görmez en kralından bir tane alırsınız ...tez zamanda sağlıkla kavusunn insallah

Ben veririm belki abim o sırada onu alamayacak durumda sıkışmış diye düşünürüm yengeminde bana karşı yüzü kızarsın azcık hem konuşmuyor hem beşik isteniyorsa gerçekten belkide durumları iyi değil

Size giden gelmiyor dediniz mi hiç abinize?

Allah razı olsun inşallah

Size giden gelmiyor dediniz mi hiç abinize?

Yok demedim eşime dedim daha beşiği vermeden eşimde tembih et o zaman güzel kullanıp iade etsinler abime bunu hiç yansıtmadım beşiği gittim annemin evine koydum ordan alacaktı anneme de tembih et verirken güzel kullansınlar ki bende tekrar kullanayım dedim annem de verirken söylemiş o da bi şey olmayacak diye garanti veremem almayım o zaman demiş sonrasında bunu annemden öğrendim ve tekrar abime mesaj attım al kullan bi şey olursa da sorun olmaz dedim

Bi beşik yüzünden çok strese girdim verdiğim şeyi geri istemek en doğal hakkım şimdi onların ihtiyacı sonrada benim ihtiyacım olacak sonuçta yani insan bi zarar versem de telafi ederim diye düşünür bıktım artık ben insanlarla kötü olmak istemiyorum ama maalesef insanlar çok zor günlerce sırtında taşı taşı bi kere bırak kötü oluyorsun

Abiniz zaten vermek istemediğini anlamis ki almamis bile olan olmuş zaten. Artik verseniz de isteksiz verdiginizi bilecek.

Sizin kıyafetiniz niye başkasının dolabında? İkincisi anneniz yemek vermesin. Hem annemi dövdü, kovdu diyorsunuz hem evine yemek taşıyor..

Abiniz zaten vermek istemediğini anlamis ki almamis bile olan olmuş zaten. Artik verseniz de isteksiz verdiginizi bilecek.
Bana da öyle geliyor o beşiği ordan almayacak almazsa almasın aman karısıyla görüşmüyorum evine gidemiyorum o da bu yüzden afra tafra yapacaksa görüşmem ama konuyu uzatmayı düşünmüyorum karşıdan gelecek tepkiye göre hareket ederim

Sizin kıyafetiniz niye başkasının dolabında? İkincisi anneniz yemek vermesin. Hem annemi dövdü, kovdu diyorsunuz hem evine yemek taşıyor..

Yemek verme olayı dövme kovma olaylarından önceydi kıyafetlerin niye orda olduğunu şimdi hatırlamıyorum ama kıyafetlerin başına gelen belli abim mesela annemdeyken yağmur yağıyor annemin şemsiyesini alıp gidiyor şemsiye geri gelmiyor böyle bi huyları var yani

Son düzenleme:
Şu kk da cok eski degilim ama ne zaman bi konu da karşı tarafa hak verilse konu sahibi eleştirilse, karşı taraf cok berbat kötü bişey yapmış oluyor ve bu tepkilerden sonra ortaya cıkıyor
Aynen öyle.
Konu açarken yazsa "yengem annemi dövdü kovdu, abim de göz yumdu. Şimdi de beşiği istiyorlar" yazsa tepkiler farklı olurdu.

Yengeniz kara delik gibi olmuş

Nedir bu cimrilik yahuu.. sasirdim ver gitsin.. abin yahu..

Eğer bir çocuk daha yapma fikrim varsa ne kadar kardeş olsun, arkadaş olsun vermezdim.
Hele geri gelmeyebilir dese hiç vermezdim, herkes evlenmiş herkesin kendi durumu, kendi hayatı var
Sonuçta bebekle birlikte maddi bir zorluğa giriyorsun, her kuruşun değeri oluyor, ki her şeyin fiyatı gittikçe artıyor bugün bi park yatak 300tl diyoruz ama belki ihtiyacın olduğunda 800 olacak.
Ha başka çocuk yapmayı düşünmediğin zaman hepsini verirsin ama ihtiyaç olabilecek durumda şu an.

Abiyle isterse kanlı bıcaklı olsunlar,sonuçta o yatakta masum bi cocuk yatacak ve bu cocuk onun yegeni

Haliyle böyle hala yeğen ilişkisi kurulmaz ki. Yegeninizi görüyor olsaydınız düşünmez verirdiniz bence. Ben derim ki yinede verin. Ben hiç tanımadığım insanlara kızımın eşyalarını veriyorum geri almamak üzere hemde. Durumunuz iyiyse hamile kalınca yenisini alırsınız. Vicdan yapacağınıza verin gitsin derim

ben olsam gönderirdim bir park yatak dediginiz ne kadar ki kizinizda kirabilir di ben yigenime kiyamazdim daha dogmadi ama cocugumdan farki yok benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…