- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Şimdi ben anlamadım
Dışarda 2,5 liraya çay “pffff ezik fakirler ben 10 lira veriyorum” şeklinde mi yoksa “görgüsüzler o paraya çay içip nispet yapıyorlar” şeklinde mi belirtilmiş? Konu sahibi burada ne anlatmak istiyor?
Ahahaha ay cok güldüm ya allah razıolsun senden bacım :) yaa bunlar hep evde buluşan tipler ayda bir cafeye gidip cay iciyorlar 80 tane resim çekiliyorlar bana da ayy sıkılmıyormusun tek diyorlar yani nispetŞimdi ben anlamadım
Dışarda 2,5 liraya çay “pffff ezik fakirler ben 10 lira veriyorum” şeklinde mi yoksa “görgüsüzler o paraya çay içip nispet yapıyorlar” şeklinde mi belirtilmiş? Konu sahibi burada ne anlatmak istiyor?
Kamyon arkası giibi oldu bu söz tuttum :):)Sair burada; ictigin cay 2.5 lira bana sattigin caka 10 bin lira demek istiyor.
Çalısmaya çalısıyorum moralim hep sıfır yerlerde gurbete geldiğim için cok pişmanımYaa üzüldüm şimdi bak :/
Yok mu kendini oyalayacak birşeyler
Ders mi çalışıyordun sanki ???
İy ivit cik kiskincimNe kadar kıskanç sınız diyorum
Valla eşinin ailesini takacağına derslerine yoğunlaşÇalısmaya çalısıyorum moralim hep sıfır yerlerde gurbete geldiğim için cok pişmanım
Ben eşimle geziyorum arkadasım yok evet yalnızım onların eşi aksamları kahvede onlar beni kıskanıyor kıskandırmaya calısıyor :):)Sizde 5 tl'ye için çayı, foto atın
Ahahaha çayı püskirttüm resmen evde içiyorum çayı bu arada beleş :):)Kız hiç mi çay görmediniz ahaha sizleri lattemi içerken selamlıyorumderdim ben olsam. Gülerek laf sokmak favorimdir
Haklısın arkadaşım son cümlen içime oturdu valla .ömrüm boyunca böyle yaşayamam cok kötü .Allah yardımcımız olsunValla eşinin ailesini takacağına derslerine yoğunlaş
Bende gurbetteyim.Herkesin her istediği olamıyor bazen
Şartların şu anda bu.İyi bir gelecek istiyorsan çalışmalısın
Yoksa bundan 5 sene sonra hala sana nispet yapıp sende kıskandığınla kalırsın
Görmezden gelmek en iyisi boşverin gülün geçinHayır benim sinir oldugum her şeyi ordan planlamaları bulusacaksınız arasıp konusun planlar yetmiyor fotografkar vs vs gına geldi canım
Kız hiç mi çay görmediniz ahaha sizleri lattemi içerken selamlıyorumderdim ben olsam. Gülerek laf sokmak favorimdir
Artık latte deyince aklma sen geliyorsunSahibinden her turlu latte dersleri verilir.
Artık latte deyince aklma sen geliyorsun
Eltilerle vhatsap grubu,,,,,yapacağım son şey bile değilSiz uzaktasınız diğer eltileriniz aynı şehirde buluşup buluşup whaysap grubumuza fotograf atsalar naparsınız ? Mesela bir cafeye gidip çaya 2.5 lira veriyor ve tonlarca resim galerim şu an 80 tane aynı resimle dolu .Yorumları alalım bakalım :) ben görüp cevap yazmıyorum nispet amaçlı fotograflara
Önemsiz bir konu açıyorum ve anında trendlerde allahım yalnızlık çok kötü
Su tavrınız bıle ne kadar basit eleştiriyi hiç kaldıramıyorsunİy ivit cik kiskincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?