- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Ben dugun yapmadim ama kendi istemedigim icin yapmadim. Kucukten beridir hic hevesim olmadi. Annemin gonlu olsun diye gelinlik giydim o derece. Ama ben bile bunlarin arkasinda art niyet ararim. Kusura bakmasin kimse ama gelin dugun istiyorsa ona sadece nikah teklif etmek dupeduz hakarettir. Sen zaten coook zor durumda olsaniz vs kendin istemezsin ama turlu turlu bahanelerle karsima cikacak adamla ben evlenmezdim sahsen.Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Nikahta olsa düğünde ilsa nişanlimin ailesi hiç birşeye katismayacak her türlü masrafı nişanlım yapacak zaten onların amacının babasının muruvetini görmesi olduğunu sanmıyorum bana baya bedavaya getirmek istiyorlar gibi geldi 6 bilezik demiştik şimdi 3 bilezik diyirlar ve soyle bir durumda var görümcemin yakında bisabi olacak ona gelince bütçe var bana gelince yok kendi kizinizida nikahtan evlendirin dediğimde o seninle bir mı dediler onun tarafı zenginmis düğün yaparmış falan filan...
Birde benim babam 13 yıl önce vefat etti ben evlenirken çeyiz parası alacağım ama bu para nikahtan sonra alınacak yani eğer bu pata olmazsa ben ne kına yapabilirim nede annem bana takı takabilir
Ama iste kimo kadinlar istiyor. Istedigi sey icinde mi kalsin karsi taraf dusuncesiz kalas takimi diye?dügün cok ama cok sacma bir olay bence. Ben istemedim hic de pisman degilim. Milletin zoruyla kina yaptim keske onu da yapmasaydim diyorum. gelin damat zaten yeni bir hayat kuruyorlar, hem psikolojik hem maddi acidan yeterince zorlu bir surec. Bir de milleti yedirip icirip eglendireyim diye niye kendimi zorliycam. O parayi kendime harcarim daha iyi. Ayrica ne kadar muhtesem bir dugun yaparsaniz yapin emin olun yine de bir seylere kulp takacaklar, dedikodunuzu yapacaklar. Taki pazarligi ise benim karakterime zaten ters o mevzuya girersem kuracagim cumleler yuzunden ceza alabilirim
Ayy millette ne dogtucu Davut çıktı yahu hiç biriniz düğün istemiyorsaniz bu düğün yapanlar kimler Allah askina herkes dugun saçma milleti eglendirmece diyor ama düğünsuz giden yok
Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Nikahta olsa düğünde ilsa nişanlimin ailesi hiç birşeye katismayacak her türlü masrafı nişanlım yapacak zaten onların amacının babasının muruvetini görmesi olduğunu sanmıyorum bana baya bedavaya getirmek istiyorlar gibi geldi 6 bilezik demiştik şimdi 3 bilezik diyirlar ve soyle bir durumda var görümcemin yakında bisabi olacak ona gelince bütçe var bana gelince yok kendi kizinizida nikahtan evlendirin dediğimde o seninle bir mı dediler onun tarafı zenginmis düğün yaparmış falan filan...
Birde benim babam 13 yıl önce vefat etti ben evlenirken çeyiz parası alacağım ama bu para nikahtan sonra alınacak yani eğer bu pata olmazsa ben ne kına yapabilirim nede annem bana takı takabilir
Benim burada sana vereceğim tek fikir sakın düğün paranı takı düğün masrafı diye kullanma, durumları yoksa o takılarda senin elinden alınır birgün...Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
"O seninle bir mi" lafını size söylemişler ya hayatta evlenmezdim..Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
oyle bir durum hissettiyseniz ayrilin,yasiniz genc dahaAilesi beni sevmiyor severler şimdiye kadar 10 kere düğün olurdu benim derdim bilezik değil ki zaten hiç olmasa da olur ama bana inat ediyorlar elbette seviyorum ama kör degilim
Valalhi ben artik cozumu hepsini bel alti vurarak cozdum.kimin ne kozu varsa uygun zamanda dokuyorum.isteyen sevsin istemeyen sevmesin sende oyle yapAkbaba gibiler leşin üstüne konuyorlar ne yazık ki. Ben mesela ölsem,beni yerler bitirirler. Başta da kocam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?