Sevdin mi sövdün müAy sen 27 misinnnn inanamiyorum o kadsr olgun cümlelerin var ki,samjmi ve doğruları olan birisin ben seni 35 falan zannetmistim :)
"Senle o bir mi?" Iste tamda burda senin aradigin soru.Allah sabir versin aileden biri olmayinca bastirmaya calismislar seni.6 yil beklemissin birde sanirim kabul etmezdim.Allah yar ve yardimcin olsun.Kendini sakin ezdirme degmez hickimse icin.Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Nikahta olsa düğünde ilsa nişanlimin ailesi hiç birşeye katismayacak her türlü masrafı nişanlım yapacak zaten onların amacının babasının muruvetini görmesi olduğunu sanmıyorum bana baya bedavaya getirmek istiyorlar gibi geldi 6 bilezik demiştik şimdi 3 bilezik diyirlar ve soyle bir durumda var görümcemin yakında bisabi olacak ona gelince bütçe var bana gelince yok kendi kizinizida nikahtan evlendirin dediğimde o seninle bir mı dediler onun tarafı zenginmis düğün yaparmış falan filan...
Birde benim babam 13 yıl önce vefat etti ben evlenirken çeyiz parası alacağım ama bu para nikahtan sonra alınacak yani eğer bu pata olmazsa ben ne kına yapabilirim nede annem bana takı takabilir
Siz 21 yaşında mıydınız? Bu şartlarda evlenmeyi boşver öyleyse. Hem içine sinmeyecek hem de olaylara böyle yaklaşan bir aile ile ne kadar geçinebileceksin? Senin ısrarınla düğün yaparlarsa bir de bunu pişirip pişirip önüne koyarlar, sana hayatı zindan ederler. Sen önce biraz hayatını yaşa. Başka insanlarla tanış. Allah hayırlı kısmetler elbette çıkarır. Ben hayata artık böyle bakıyorumç Dünyada tek erkek senin nişanlın değil, tek kız da sen değilsinAyy millette ne dogtucu Davut çıktı yahu hiç biriniz düğün istemiyorsaniz bu düğün yapanlar kimler Allah askina herkes dugun saçma milleti eglendirmece diyor ama düğünsuz giden yok
oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor
2 yıldır zaten nişanlısınız bu sorular şimdi mi gelmeye başladı soracak olan iki yılda da sormuştur zaten emin ol 21 yaş ne ki işin gücün meslehin var mı ki? 6 yıl bekledim derken 35 ine merdiven dayadın filan zannettim 19 yaşında nisan neden yapıldı madem düğün yapılmayacaktıBı acelem yok zaten bana kalsa ben bu şekilde 2 sene daha dururum hemen evlenmeliyim demiyorum ama işin içi e aileler karışınca bide çevre baskısı dugub ne zaman soruları...
Kasap et derdinde koyun can derdinde dedikleri tam da bu olsa gerek. Allah kayınpederinize sağlık,şifa versin inşallah size de biraz anlayış.
şimdi önemli olan sizin nişanlınız ile ilişkiniz doğru kişi olduğuna eminseniz eğer ne düğünün önemi var ne de takılan takının. Bir an önce evlenin aradan çıksın bence. Babası da belki iyileşir bilemiyorum ama görmüş olur en azından evlendiğinizi. Evinizi kuracak paranız olsun yeter düğün fln hep başkalarını mutlu etmek için benim görüşüm.Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Nikahta olsa düğünde ilsa nişanlimin ailesi hiç birşeye katismayacak her türlü masrafı nişanlım yapacak zaten onların amacının babasının muruvetini görmesi olduğunu sanmıyorum bana baya bedavaya getirmek istiyorlar gibi geldi 6 bilezik demiştik şimdi 3 bilezik diyirlar ve soyle bir durumda var görümcemin yakında bisabi olacak ona gelince bütçe var bana gelince yok kendi kizinizida nikahtan evlendirin dediğimde o seninle bir mı dediler onun tarafı zenginmis düğün yaparmış falan filan...
Birde benim babam 13 yıl önce vefat etti ben evlenirken çeyiz parası alacağım ama bu para nikahtan sonra alınacak yani eğer bu pata olmazsa ben ne kına yapabilirim nede annem bana takı takabilir
Nişanlım nikahtan evlenelim bitsin gitsin kafasında kardesi içinse tabiki en iyisi en güzeli olmalı çünkü o kardesi ben kimim ki ne değerim var ?
sizin bilezik istemeniz de hoş bir durum değil bence, bu işler gönül işi, gönlünü yüreğini koyarak olmalı, tabii ki bir genç kız olarak sizin de hayalleriniz vardır ama siz de biraz makul olabilirsiniz, gelinliğe çok para vermeyip uygun biryerde yapmayı konuşup ortak yol bulabilirsiniz benceMerhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
Sevdim tabikiSevdin mi sövdün müişte diyorum ya, cok da nufus cuzdaninda yazanla alakalı degil. Sanki konu sahibi 35 olunca da ayni zihniyette olacak gibi görünüyor
ya kayınbaba hasta, durumları şu an iyi de olmayabilir.evde hasta var düğün uygun olmayabilir.ya bilezik düğün bence hikaye.adamı seviyorsan evlen yuva kur.diğer herşey detay.Merhaba 6 senelik ilişkim var 2 senedir nişanliyim ve düğün konusu ne nişanda nede başka zaman aileler arasında konuşulmadi geçtiğimiz aylarda nişanlimin babasinin kanser olduginu öğrendik doktorlar 6 ay yada 1 yıl içinde ya iyileşecek yada ölecek dediler simdi nisanlim bana nikahtan evlenelim diyor maddi imkanı yokmuş düğüne gerek yokmuş oynamayı bilmiyormuş gibi sebepler gösteriyor ben nikah içinmiş 6 sene bekledim ? Siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?