Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
cerez, bavse+, ege-deniz, geceninrengi

kizlar okumayin sadece sizde dökülün bakim

ama cook utaniyoruuumm...... saka bi yanada gulsahcim sevindim toparlamisin durumlari cerez hep toparliydi zaten :) bana gelince son 2 haftadir pek bisey yok anca oynasiyoz ama gerisi yok:) biraz daha iyilaseyim haftaya giyerim minilerimi :)))

ama cook utaniyoruuumm...... saka bi yanada gulsahcim sevindim toparlamisin durumlari cerez hep toparliydi zaten :) bana gelince son 2 haftadir pek bisey yok anca oynasiyoz ama gerisi yok:) biraz daha iyilaseyim haftaya giyerim minilerimi :)))

kaytarma anacim..
hem bu kadar aradan sonra mini giymissin giymemissin pe bisi farketmez..
mart kedileri siziii
sositososito

kizlar korkuyorum ya yani kendimi salamiyorum soyle saclarimi savuramiyorum :)) korkudan ha bire dur , yavas , bekle demekten adamada sikinti basiyor , ben kendi isimi kendim gorurum durumlarina girdi yani

kizlar korkuyorum ya yani kendimi salamiyorum soyle saclarimi savuramiyorum :)) korkudan ha bire dur , yavas , bekle demekten adamada sikinti basiyor , ben kendi isimi kendim gorurum durumlarina girdi yani

anacim birinci denemede hamis kalmayi beceriyonda salmayimi beceremiyon..
saliver gitsin..
bak gülsah murada ermis.. o anlatsin
-tatlicadiarzu-

ya bizde yapiyoz yapmasinada su bebisin hareketlerini hissetmeye basladigimdan beri kiyamiyorum ya kendini bebisin yerine koysana ne o oyle deprem oluyo gibi basi doncek bebisimin. walla kocisin isine gelirse sakin sessiz yapabiliyosa yapsin diimi ama .

sessiz sakin istiyosan odaya bi kac mum koy..
otomatikmen sessizlik sakinlik sukunet getiriyor..
bi dene

evet mum olayi haklisin deniycem bide romantik bi muzik tamamdir iste tabi haftaya once su agrilarim bi gecsin. ben kaciyom bu arada yarin gorusuruz sekerler.

evet mum olayi haklisin deniycem bide romantik bi muzik tamamdir iste tabi haftaya once su agrilarim bi gecsin. ben kaciyom bu arada yarin gorusuruz sekerler.

haydeee güle güle canik..
sen yinede bi düsün su mumlari bugün icin ..
rasgeleeeeeeeeeeeeee
:teytey:

amannnnn be kızlar alemsiniz.....
hayatımızın olmazsa olmaz şeyleri bunlar gayet doğallll.azınnnn be korkmayın gitsin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…