- 2 Haziran 2023
- 36
- 3
- 6
- Konu Sahibi alevalev888
-
Eğitim, evim de var, onsuz yaşayabilirim ama çok acı. Alıştım ona, bu benim ilk ilişkim, güzel anlarımız da oldu, onu çok seviyordum, bu adamın artık hayatımda olmayacağına inanamıyorum…
Ülkem Karadağ. Annem evliliğime karşıydı ve artık geri dönemeyeceğimi söyleyerek beni uyardı. Ama annem bana Türkiye'de bir ev hediye olarak satın aldı, fakat ben evliyken satın alındı bu ev. İşim, eğitim var. Eğer annemi en başından dinleseydim. Utanıyorum gerçekten..Bu adamla evli kalacak kadar zor durumda misiniz? Ülkeniz neresi ailenize donemiyor musunuz?
Hayatınızda zaten olmamış ki. Sizi sevdiğini düşünmüyorum. Böyle bir adama çocuk yapmayın. İyi bir baba olacağını da sanmam. Çocuk hakaret, kavga, gürültünün olduğu bir ortamda büyüyüp ziyan olur.Eğitim, evim de var, onsuz yaşayabilirim ama çok acı. Alıştım ona, bu benim ilk ilişkim, güzel anlarımız da oldu, onu çok seviyordum, bu adamın artık hayatımda olmayacağına inanamıyorum…
Ben de zor durumda kaldınız ülkenize filan dönemiyorsunuz sandım. Hayret bir şey gerçekten.
Ay bir de bışanırsanız mala ortak olacak. Ailenizin aldığını kanıtlamaya çalışın evi. Sizden 5 kuruş ona geçmesin değmez bu adamaÜlkem Karadağ. Annem evliliğime karşıydı ve artık geri dönemeyeceğimi söyleyerek beni uyardı. Ama annem bana Türkiye'de bir ev hediye olarak satın aldı, fakat ben evliyken satın alındı bu ev. İşim, eğitim var. Eğer annemi en başından dinleseydim. Utanıyorum gerçekten..
Ülkem Karadağ. Annem evliliğime karşıydı ve artık geri dönemeyeceğimi söyleyerek beni uyardı. Ama annem bana Türkiye'de bir ev hediye olarak satın aldı, fakat ben evliyken satın alındı bu ev. İşim, eğitim var. Eğer annemi en başından dinleseydim. Utanıyorum gerçekten..
Korktum kabul ettim nedir ya anne olmak istemiyorsanız istemeyerek dünyaya getireceğiniz çocuğun böyle bir babayla büyüyerek neler yaşayabileceğini düşünmüyor musunuz? Yaşınız kaç neden bu kadar korkuyorsunuz aileniz Türkiye'de mi ne iş yapıyorsunuz
26 yaşındayım, annem Türkiye’de değil, Karadağ’da. İngilizce öğretmenim. Neden onu kaybetmek o kadar korkuyorum ben de bilmiyorum..Korktum kabul ettim nedir ya anne olmak istemiyorsanız istemeyerek dünyaya getireceğiniz çocuğun böyle bir babayla büyüyerek neler yaşayabileceğini düşünmüyor musunuz? Yaşınız kaç neden bu kadar korkuyorsunuz aileniz Türkiye'de mi ne iş yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?