yabancıyım ve Türk ile evliyim..

Millete feyk konu açarken bile zevk vermiyorum yahhuu ama teknikli meknikli sofistike şekilde basmışım. Haydar dayı da artık daha iyi senaryoyla geliyor ya hellalll olsun

Ben Türkçeye daha önce maruz kalmış olabileceğini düşünmüştüm açıkçası yani kocasindan da önce. Karadağ, Kosova gibi oralarda ailesinde hiç Türk olmamasına rağmen gayet güzel Türkçe konuşanlar var nasıl öğrendin diyorum dizilerden diyor ilginç şekilde ben dizi izleyerek dil öğrenemem. ya da Türk arkadaşları oluyor illa ki çok var çünkü tanidigim da.
Yine Turkiyede Türk sevgilisyle sadece 2-3 sene yaşamış Rus arkadaşım Türkçe güzel konuşuyordu kısa süre olmasına rağmen.

Durumu annenizle paylaşın, mümkünse evi gizliden annenizin üstüne verin (hukuki olarak mümkün mü bilgim yok) ve çocuk falan yapmadan boşanın. İlk aşk falan filan hikaye. Kendinize değer verin, sizi haketmeyene ömrünüzü feda etmeyin.

özgüveniniz yok anlaşılan ki, adamı bırakacak cesareti bulamıyorsunuz
önce öz değerinizi anlamak için psikolojik yardım alacaksınız
sonra da o pis herifi boşayacaksınız.
her türlü imkanınız da varmış
daha neyi bekliyrosunuz

Seviyorum onsuz yapamam bunlar tamamen zavallı kadınların kullandığı cümleler. Lütfen duygularınızla değil mantığınızla hareket edin

Sıırp mısın sen ?
Merak ettim ama Turkcen cok ıyı.
Kardeşim bu afedersin ayı ya çok mu aradın.
Ozguvenın düşmüş .

Kaybetsende hiç bir şey olmaz adam zaten var la yok arası. Evlilik bu değil zaten. Bırak şu işe yaramaz zekasızı

Böyle defolu adamlara ne diye tahammül ediyorsunuz , seni kısıtlıyor ,hakaret ediyor ,aşağılıyor vaka erkek mi kalma dı da buna boyun eğip evlendiniz
Yazık etmişsin kendine, en iyisi kıçınıa bir tekme sonra boşan ma davası ,herkesin kırmızı çizgileri olmalı kimse ,kimseye bu şekilde davranmamalı yoksa kendinize öz saygınızı kayıp eder
Depresyona girersiniz bu adamdan kesinlikle hamile kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…