- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Yiyceksen yumurta ye sadece, yarın eksilere hazır ol:)Kizlar sabah 6 da kahvalti yaptim 2 yumurta biraz peynir yesilcay bu saat oldu hiicc bisi surmedim agzimaaa ama acta degilim yesem mi yemesem mi ? 6 dan snra hic bisi yemiyorum cunku
Allah allah hemen eksiye inmez canim :)Yiyceksen yumurta ye sadece, yarın eksilere hazır ol:)
Yumurta yok evde yarn alisverise cikicam sabah bittide neyse 1 kase corba icim gece acikirsam abur cubura saldirmim daha kotu olur dimi :)?Yiyceksen yumurta ye sadece, yarın eksilere hazır ol:)
Nasıl yani sabah 6dan beri Nasıl yrmek yemedin anlamadım hiç mi acıkmadın ilginç doğrusuKizlar sabah 6 da kahvalti yaptim 2 yumurta biraz peynir yesilcay bu saat oldu hiicc bisi surmedim agzimaaa ama acta degilim yesem mi yemesem mi ? 6 dan snra hic bisi yemiyorum cunku
Okdr spora ragmen hic acikmadim hic biside surmedim azgima ama 6 bucukta hala ac olmamama ragmen 1 kase corba 2 3 dilimde kabk kizartmasi yedim yogurtlu guzel koktuda :)Nasıl yani sabah 6dan beri Nasıl yrmek yemedin anlamadım hiç mi acıkmadın ilginç doğrusu
Valla iyi mi kötü mü bilemedim şimdiOkdr spora ragmen hic acikmadim hic biside surmedim azgima ama 6 bucukta hala ac olmamama ragmen 1 kase corba 2 3 dilimde kabk kizartmasi yedim yogurtlu guzel koktuda :)
Evet bu saate kadar hic duramam normalde ac elim ayagim titrer yigilir kalirim ama bugun bole bisi oldu dedigin gbi mide kuculdu heraldeValla iyi mi kötü mü bilemedim şimdi
Daha önce de çok acıktım bayılır gibi oldum falan yazmıştın ya, miden mi küçüldü acaba
Gecms olsun canim yaa en azindan corba icmeyi denesen ? Hani okdr agzni oynatmaya gerek kalmaz kiz halsiz dusersin acliktanBen de hala yiyemedim bir şey sabah kahvaltısıyla duruyorum, çok kötü ağrım var ağzımı hareket ettiremiyorum
Jilli de yapamayacağım bugün
Sağol kuzum ya su bile içemiyorum şu an yutkunurken o kadar ağrı yapıyor kiGecms olsun canim yaa en azindan corba icmeyi denesen ? Hani okdr agzni oynatmaya gerek kalmaz kiz halsiz dusersin acliktan
Ayy kıyamam tatlım ya üzüldümmbebeğim, bi ağrı kesici falan alsaydın canımcıımmBen de hala yiyemedim bir şey sabah kahvaltısıyla duruyorum, çok kötü ağrım var ağzımı hareket ettiremiyorum
Jilli de yapamayacağım bugün
Bravo sana bebeğim ya mükemmel , böyle bir hafta devam et değişimleri takip et kendinde, müthiş olacaksın kız inş :))İş çıkışı 40dakkalık yürüyüş yaptım.
Akşam 9 gibi de fitness blender 35 dk.
sonrasında da egzersiz birsürü...
oohh cok rahatım
Bizde seni seviyoruz şekerim...kız ikinci ayına çok az kaldı :) benim dışımda ikinci aya geçen ilk olacaksın bebeğim ( Betül geçmesi lazımdı ama programı indirdi bilemiyorum, seda da devam etseydi çokdan geçecekdi ama :)) )kızlar ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsini .1 ay 4 hafta 2 gün tabata power tamamdır.fazla giremiyorum hepinizi seviyorum iyi akşamlar
Açlık var mı kız bu saatte de bakem ??Okdr spora ragmen hic acikmadim hic biside surmedim azgima ama 6 bucukta hala ac olmamama ragmen 1 kase corba 2 3 dilimde kabk kizartmasi yedim yogurtlu guzel koktuda :)
Kız sen bu gidişle haftaya 76 yı bile görürsün anam inşallah :))Kızlar ben de bugün sabah kahvaltımı attım zaten
Öğlen ve akşam bir kase nohut ve yarmayı yoğurda katıp yedim
Ara öğün bir şekersiz kahve bir küçük dilim htta 3/4 çatal diyelim pasta
Bu kadar 3 lt su 60 dk Fıtness blender:))
Niye inmesin ayy -500 e inerdim ben hep yumurta ağırlıklı ve spor la yapatığım diyetlerde:)Allah allah hemen eksiye inmez canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?