Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

kız pazara çıkacam,bi kolumda çanta,diğerinde şemsiye,torbaları taşıyacak kimse lazım o zaman peşimde,ben bi pazarı yapim eve girince peşime yağabilir
Ayy Begümüm hayatım ya çok şekersin, yağmurda beklerdi seni zaten :)) kız ıslan accık bişey olmaz oo biz burda bazen sırılsıklam dönüyoruz millet o yağmurda bisiklet sürüyor, geçiriyor yağmurluğunu üzerine, valla biz Türkler çok rahat milletiz ayy :)

Adamlar kısın düşün daha kreş çocuklarını bile arabaları olduğu halde abartmıyorum, bisikletin arkasına takdıkları arabada götürüp getiriyorlar, buz gibi arabaya nasıl kıyıp koyuyorlar hayret yanii.. O çocukları asker gibi sert yetiştiriyorlar anam :)) onlarda bize kozıyorlar çocuklarınızı çok elbebek gül bebek yetiştiriyorsunuz diye :)

Evet öyle herşeyden yiyeceksin ama kararında olacak
Akşama da nohut yarma haşlamıştım daha önceden, buzlukyan Onu çıkarıp yoğurda katıcam

Yakında bebek arabasıyla en hızlı yürüyen anne yarışması düzenlenecekmiş kız bence Seda o yarışda birinci olur haa sende katıl Çileğim ama Seda sana tur bindirir bak söyleyim
Hahahaa dün akşam yürüyorum, önümde de Bi grup Ada'm gidiyor arkadan tangır tungur hurra Bi ses geliyor o da Bebek arabası yalnız hahaa sonra adamlar baya Bi arkamda kaldı kendimi yarışmaya katılan postacı şaban gibi hissettim

Ayy git be onlar merhametsiz insanlar, o havasının soğunda bisikletin arkasına atıp götürmek de biraz saçmalık olmuş yalnız
Ben büyük oğlum kreşe başlayınca pencereden arkasına bakıp bakıp ağlamıştım hahaaa kreş dediğimde karşı apartmanın altı... Kuzum gitti diyr hiç unutmuyorum

Kaizen- bebeğim naptın ? Döndün mü dişçiden kuzum? Diş mi çektirdin dolgu mu yaptırdın naptın tatlım bi yaz bakiim ??
Baskıcı ol zaten abla bana daha iyi geliyor açıkcası:))
Sağol ablacımm az önce geldim daha. Kanal tedavisi için gitmiştim 1 saat boyunca dişimi oydu resmen sonra kanallar tıkalı çekmek zorundayız dedi çekti, boşuna acı çektim keşke baştan çekseymiş sağ tarafım uyuşuk bi şekilde dinleniyorum şimdi bir de çok acıktım 2 saat bir şey yeme dedi

Öyleler zaten Almanlar , diyorum ya hepsi asker ruhlu :)

Bem bilmem mi seni anamm :) hızlı olduğundan adım gibi eminim :))

Ayy kuzum benim ya kıyamam , öpüümm de geçsingeçmiş olsun tatlım, vahşi dişci ya, boşuna canını yakmış., az daha dayan kuzum aşırı sıcak aşırı soğuk yeme içme bugün tatlım.. Neyse sızısı vardıysa kurtuldun çok şükür bebeğim ..

Çok sağol ablacım aynen kurtuldum çok şükür :))

Kızlar iki size bakıyom , iki iş hallediyom :)) bugün bölee.. Şimdi gidip eve süpürge açımm gelince inşallah tertemiz bulalım evimizi :)

Ben de öyleyim tam Bi girmeyim ve acayip güzel de yemek yaparm övünmek gihi olmasın ama valla ama işte iştahım da çok iyi. Zaten yemeği güzel yapan yemesini de güzel yaparmış hehe:)))
Kızlar iki size bakıyom , iki iş hallediyom :)) bugün bölee.. Şimdi gidip eve süpürge açımm gelince inşallah tertemiz bulalım evimizi :)
Kesin gidiyor musun bugün?
Aslında öncesinde film çekilseydi belli olurdu kanalların tıkalı olup olmadığı öyle yapılması gerekiyor esasında aksi taktirde boş yere anestezi almış oluyorsun kanala giriliyor falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…