Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

merhaba herkese
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 orta boy domates
1 salatalık

öğle yemeğim
1 kase yoğurt üzerine 1 yk garnitür koydum
1 dilim kepek ekmek

bunu denedim ve öldüm yarısını yapamadım resmen

Aman allahiımmmm bu sana zor geliyorsa max 30 5 dk bile yapamazsin

Selam kızlar
Bugün kahvaltıda patates kızarttım ama yemedim 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir yarım simit
Az önce de piknikten geldik- mangalda tavuk, köz salata yedim
Ayrıca bir bardak Fanta, iki tane küçük cocostar çikolata yedim
Akşama acıkırsam smoothie yapmayı düşünüyorum :))

O Olivenoil naptın geldim mi Türkiye'ye şuan muhtemel Burdasındır, hoş geldin diyorum:)

Bnde bugun nutella kasikladim baya yarinda ben piknige gidiyorum kahvalti yapmicam aksamda yemicem piknikte ne yersem artik nutellanin acisi yarin cikcak püfff

Birdahakine bal koyacam, yalnız benim küçük paşam pek Bi sevdi baya içti anasına bırakmıyor obyrix:))
Bak dondurma ilede harika oluyor mesela ben bazen buz yerine dondurmanin en sert yerinden koyuyorum az bisi hem lezzetli hem soguk deisik bir tat oluyor :) tavsiye ederim

Bak dondurma ilede harika oluyor mesela ben bazen buz yerine dondurmanin en sert yerinden koyuyorum az bisi hem lezzetli hem soguk deisik bir tat oluyor :) tavsiye ederim
Milkshake orjinal tarifinde dondurma var, bir iki tıp dondurma bir bardak süt çilek ya da çikolata biraz da şeker var

Kızlar Türkiyedeyiz çok şükür :))
Yazdıklarınızı okudum :) ama tek tek cvp yazamıycam anacıklarım :)
Seda bravo kız modu yakaladın anam artık seni tutabilene aşk olsun Maşallah diyorum şekerim :)
Çileğim ya haklı çıkdım -500 ü görmüşsün ama bugün o nutella yarın kilonu durduracak demedi deme şekerim. Hani kocan yiyordu kız dayaklıksın bir kaşık aldın mı bitti o meretten anam yeme bidaha bak :))
Rachel' im ağrın geçdi heralde kuzum, Jill Banish Fat yapmışsın Maşallah ilk gün için gayet güzel tatlım ben ilk denediğimde 15 dk ancak yapabilmişdim :) zamanla artacak performansın bak gör kuzum ve gerçekden çok etkili program şekerim benim :)
cankizzzz şekerim epeydir yokdun ama bırakmamışsın diyetini tebrikler tatlım çok çok süper gidiyorsun bebeğim ..
Kızlar cankız benim arkadaşım yazınca yorum yapın kız yalnız bırakmayın topikde :))
bayangezenti kuzum sen ne yamzışdın acaba :) Begüme program tavsiyelerinde bulunmuşsun, M Metebatur Seda onun ileri versiyonunu yapıyor şu ana ve diyetiyle birlikde duraklamısımı kırmış durumda , devam kuzum :)
begum75 jil Banish fat i dene bi tatlım çok etkili seversen Max yerine bir süre bunla gidersin bi on gün mesela, Max için kondüsyonunun arttığınıda görürsün hem.. Ayrıca baacaklara çok etkili görürsün :))
@efsayarengokcedila bugün yazmamış ama o yapar sporunu biliyorum,,

İşde kızlar ben yorgunum epey bugün, kvalidem beklediğimden daha iyi şu an, yarın ev dolar taşar gece belki girebilirim yine anacıklarım, heoinizi çok seviyorum AEO hepinizde canlarım :))

Evet hayatim haklisin durdurmus nutella verememisim hic bugun :) kiz acaba o -500 ne kadari yag idi hepsinin yaz oldugunu pek zannetmiyorumda ?

KızlArrr herkese hayırlı pazarlar diliyorum
Bugün sabah kahvaltıda tereyağda köy yumurtası yedik nefisti tadı bir dilim yağsız peynir ekmek sıfır bir bardak şekersiz çay, bu arada şekersiz çay olayına iyice alıştım gerçi Birtek sabahları bir bardak içiyordum ama neyse bu da bişeydir:)
Sonra saat 9.30 temizliğe başladım 1 de bitti hiç durmadan ve öturmadan bahar temizliği gibi birey oldu Birtek camlarımı silmedim
Çok acıkmıştım 3 küçük kanat 2 küçük incik yedim yanında ds bir kase nohutlu yarmalı yoğurtlu karışım

Selam kizlar bugün 95.00ciktim300 gramm almisin ins yarin geri gider
bugünkü menüm
sabah
2tane yumurta
1tane domates
1dilim peynir
1tane biber
cok az sucuk
2dilim ekmek
öglen
sadece birkactane kanat
aksam yok
3litre su
20dk yürüyüs bandimda yürücem fazla yürüyemicem ayaklarim cok aciyor
benim hem sag hem sol tarfimda topuk dikeni var yoksa daha fazla yürürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…