Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bizim Sivas'ta çok meşhurdur bu dönemde olur yemlik ve Madımak da çok severim

ayneen keşke öyle yapsalardı ay sağ tarafım komple uyuşuk 2 kere yaptı bir de surat ifademi görmeniz lazım şu an

Aynen ayy bende çok güzel yaparım yemek, millet bayılır. Dediğin gibi güzel yapıp güzelde yiyoz işde :)) kız kaç aydır valla korkumdan hep nerdeyse aparatip besleniyozz gene de yavaş gidiyor.. Gelince accık hızlandırma yapsam iyi olacak anam :) fazla sıkı tutmayınca öyle oluyor ama o sıkı moda da her zaman girmek zor oluyor, bide böyle molalarla bölününce iyice moddan çıkıyosun biraz dikkat biraz kaçamaz bir ileri iki geri gidip gelir oldum sonbir kaç aydır.. Neyse hayırlısı yavaş yavaş sağlam dikiş yapa yapa gidiyoruz bakalım :)

Evet kuzum yarın öğlende uçuyoruz inşallah! Biletlerimizi falan aldık yani :) valizleri hazırladım sayılır bir yerleştirmesi kaldı.. Çiçeklerimi suladım, komşularda yağmurda niye suluyosun diye gülüyolar , yokken susamasınlar bol bol doysunlar suya dedim, şaşırdılar yeni geldin daha diye ...

Ayyy niye gidiyordunuz ki maden gidcektinix niye geldiniz dermişim:))
Tamam toparlandı diye geldiniz de şimdi niye gidiyorsunuz zaten iyiymiş ya valla hiç üşenmiyonuz da maşallah :)))
E yine düzelecek yine döneceksiniz tekrar hasta olunca hop bir daha mı Türkiye olacak yani

Yokk Yaaa şanslısın şekerim Sivas'ın erkekleri hem yakışıklı hem de karakterli olur.. Azıcık kıskanç ve biraz da maçoluk olur... Genel olarak bunlar tabi:)
azıcık değil baya bir kıskanç başa çıkamıyorum
Ben tahmin edebiliyorum 2 yıl diş hastenesinde çalıştım
ayy ben bekleme salonunda bile havale geçiriyordum beni çok geriyor orası

Azcık derken kinaye yapmıştım zaten :)
Ben de aynı dertten müzdaripim çok sıkıntı oluyor başlarda daha kötüydü şimdi yine biraz hafifledi ama yine çok çok fazla beni sinir ediyor
Sivas'ın neresinden? Hangi üniversite idi seninki

ben ondan da beterim valla birbirimizi yiyoruz merkezde yaşıyor ailesiyle

Kuzum gerekirse öyle yapcaz, her seferinde gitcez galiba :))
Ya eşim yıllardır uzakda ya çok vicdan azabı çekiyor, iki erkekler ve 3 kızlar.. Abisi ilgilenmiyor, ablaları ilgileniyor.. Eşim o yüzden abisine çok kızıyor hemde ben de bakamıyorum diye çok vicdan yapıyor.. Maddi destek yapsakda herşey maddiyat değil işde kuzum.. Bir de kvalideme bişey olsa eşim psikolojik bunalıma falan girer ciddi ciddi.. Her gün yıllardır bir saat günde en az tlfnda konuşurlar.. Yani bende hep dua ediyorum ki iyileşsin böyle hasta kalmasın..
Yoksa eşim mekik dokur yani üşenmez... Tatile gitsek dönüşde zaten uğrayacakdık anacım :)

Neyse işde Sedacığım yaşlılarda çocuk gibi oluyorlar bakıma ilgiye şevkate muhtaç, Allah rızası için memnun etmeye çalışıyoruz, sonuçda onlarda bizleri kolay yetiştirmediler..

ben ondan da beterim valla birbirimizi yiyoruz merkezde yaşıyor ailesiyle
Kıskanç erkek çok zor yaa :) Allah kolaylık versin kızlar :) benimki burda kıskanmaz hiç, Tr' de ne oluyorsa gıcıklığı tutuyor zaman zaman .. Burda da ben onu kıskanıyordum eskiden çok artık kıskanmıyorum eşimi tanıyorum .. Ama genede erkekleri boş bırakmaya gelmez, çaktırmadan gözüm üzerinde yani :))))

Kızlarrr bilgisayardan anlayan biri varmı aramızda?
Mail içerisindeki video linklerini tıkladığımda açılmıyor, otomatik internet explorer yönlendiriyor orası da açmıyor ama acayip virüs var, sağdan soldan bişeyleri indireyim derken mahvettim leptobu

Malesef bilemiycem ben kuzum ben o yüzden antivirüs programı olmasına rağmen normal iş bilgisayarlarından iş harici hiç bir siteyi açmıyorum.. Önemli bilgilerin yoksa format attır temizle bi bir ara şekerim :)

Haklısın ablacımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…