Bizim Sivas'ta çok meşhurdur bu dönemde olur yemlik ve Madımak da çok severimAaa o otun adı evelikmişmiş :) salatasını falan yaparlar bizde de.. Bazıları ekşimsi olur, ayy ben çok severim sarma olsunda odundan olsun :))
Kız ne iştahlı karıyım ha :)) sevmediğim ne var ki benim anam :)))
ayneen keşke öyle yapsalardı ay sağ tarafım komple uyuşuk 2 kere yaptı bir de surat ifademi görmeniz lazım şu anBen de öyleyim tam Bi girmeyim ve acayip güzel de yemek yaparm övünmek gihi olmasın ama valla ama işte iştahım da çok iyi. Zaten yemeği güzel yapan yemesini de güzel yaparmış hehe:)))
Kesin gidiyor musun bugün?
Aslında öncesinde film çekilseydi belli olurdu kanalların tıkalı olup olmadığı öyle yapılması gerekiyor esasında aksi taktirde boş yere anestezi almış oluyorsun kanala giriliyor falan filan
benim erkek arkadaşım sivaslı, birkaç kez gitmişliğim var :)Bizim Sivas'ta çok meşhurdur bu dönemde olur yemlik ve Madımak da çok severim
Yokk Yaaa şanslısın şekerim Sivas'ın erkekleri hem yakışıklı hem de karakterli olur.. Azıcık kıskanç ve biraz da maçoluk olur... Genel olarak bunlar tabi:)benim erkek arkadaşım sivaslı, birkaç kez gitmişliğim var :)
Ben tahmin edebiliyorum 2 yıl diş hastenesinde çalıştımayneen keşke öyle yapsalardı ay sağ tarafım komple uyuşuk 2 kere yaptı bir de surat ifademi görmeniz lazım şu an
Aynen ayy bende çok güzel yaparım yemek, millet bayılır. Dediğin gibi güzel yapıp güzelde yiyoz işde :)) kız kaç aydır valla korkumdan hep nerdeyse aparatip besleniyozz gene de yavaş gidiyor.. Gelince accık hızlandırma yapsam iyi olacak anam :) fazla sıkı tutmayınca öyle oluyor ama o sıkı moda da her zaman girmek zor oluyor, bide böyle molalarla bölününce iyice moddan çıkıyosun biraz dikkat biraz kaçamaz bir ileri iki geri gidip gelir oldum sonbir kaç aydır.. Neyse hayırlısı yavaş yavaş sağlam dikiş yapa yapa gidiyoruz bakalım :)Ben de öyleyim tam Bi girmeyim ve acayip güzel de yemek yaparm övünmek gihi olmasın ama valla ama işte iştahım da çok iyi. Zaten yemeği güzel yapan yemesini de güzel yaparmış hehe:)))
Kesin gidiyor musun bugün?
Aslında öncesinde film çekilseydi belli olurdu kanalların tıkalı olup olmadığı öyle yapılması gerekiyor esasında aksi taktirde boş yere anestezi almış oluyorsun kanala giriliyor falan filan
Eşinde Sivaslı mı ayy ??Yokk Yaaa şanslısın şekerim Sivas'ın erkekleri hem yakışıklı hem de karakterli olur.. Azıcık kıskanç ve biraz da maçoluk olur... Genel olarak bunlar tabi:)
Evett şekerimmEşinde Sivaslı mı ayy ??
Ayyy niye gidiyordunuz ki maden gidcektinix niye geldiniz dermişim:))Aynen ayy bende çok güzel yaparım yemek, millet bayılır. Dediğin gibi güzel yapıp güzelde yiyoz işde :)) kız kaç aydır valla korkumdan hep nerdeyse aparatip besleniyozz gene de yavaş gidiyor.. Gelince accık hızlandırma yapsam iyi olacak anam :) fazla sıkı tutmayınca öyle oluyor ama o sıkı moda da her zaman girmek zor oluyor, bide böyle molalarla bölününce iyice moddan çıkıyosun biraz dikkat biraz kaçamaz bir ileri iki geri gidip gelir oldum sonbir kaç aydır.. Neyse hayırlısı yavaş yavaş sağlam dikiş yapa yapa gidiyoruz bakalım :)
Evet kuzum yarın öğlende uçuyoruz inşallah! Biletlerimizi falan aldık yani :) valizleri hazırladım sayılır bir yerleştirmesi kaldı.. Çiçeklerimi suladım, komşularda yağmurda niye suluyosun diye gülüyolar , yokken susamasınlar bol bol doysunlar suya dedim, şaşırdılar yeni geldin daha diye ...
azıcık değil baya bir kıskanç başa çıkamıyorumYokk Yaaa şanslısın şekerim Sivas'ın erkekleri hem yakışıklı hem de karakterli olur.. Azıcık kıskanç ve biraz da maçoluk olur... Genel olarak bunlar tabi:)
ayy ben bekleme salonunda bile havale geçiriyordum beni çok geriyor orasıBen tahmin edebiliyorum 2 yıl diş hastenesinde çalıştım
Azcık derken kinaye yapmıştım zaten :)azıcık değil baya bir kıskanç başa çıkamıyorum
ayy ben bekleme salonunda bile havale geçiriyordum beni çok geriyor orası
ben ondan da beterim valla birbirimizi yiyoruzAzcık derken kinaye yapmıştım zaten :)
Ben de aynı dertten müzdaripim çok sıkıntı oluyor başlarda daha kötüydü şimdi yine biraz hafifledi ama yine çok çok fazla beni sinir ediyor
Sivas'ın neresinden? Hangi üniversite idi seninki
Kuzum gerekirse öyle yapcaz, her seferinde gitcez galiba :))Ayyy niye gidiyordunuz ki maden gidcektinix niye geldiniz dermişim:))
Tamam toparlandı diye geldiniz de şimdi niye gidiyorsunuz zaten iyiymiş ya valla hiç üşenmiyonuz da maşallah :)))
E yine düzelecek yine döneceksiniz tekrar hasta olunca hop bir daha mı Türkiye olacak yani
azıcık değil baya bir kıskanç başa çıkamıyorum
ayy ben bekleme salonunda bile havale geçiriyordum beni çok geriyor orası
Kıskanç erkek çok zor yaa :) Allah kolaylık versin kızlar :) benimki burda kıskanmaz hiç, Tr' de ne oluyorsa gıcıklığı tutuyor zaman zaman .. Burda da ben onu kıskanıyordum eskiden çok artık kıskanmıyorum eşimi tanıyorum .. Ama genede erkekleri boş bırakmaya gelmez, çaktırmadan gözüm üzerinde yani :))))ben ondan da beterim valla birbirimizi yiyoruzmerkezde yaşıyor ailesiyle
Yok o konuda ona kafa tutamam ben uzmanlik alanima girmiyorYakında bebek arabasıyla en hızlı yürüyen anne yarışması düzenlenecekmişkız bence Seda o yarışda birinci olur haa sende katıl Çileğim ama Seda sana tur bindirir bak söyleyim
Malesef bilemiycem ben kuzumKızlarrr bilgisayardan anlayan biri varmı aramızda?
Mail içerisindeki video linklerini tıkladığımda açılmıyor, otomatik internet explorer yönlendiriyor orası da açmıyor ama acayip virüs var, sağdan soldan bişeyleri indireyim derken mahvettim leptobu
Yok o konuda ona kafa tutamam ben uzmanlik alanima girmiyor
Haklısın ablacımm:)Kıskanç erkek çok zor yaa :) Allah kolaylık versin kızlar :) benimki burda kıskanmaz hiç, Tr' de ne oluyorsa gıcıklığı tutuyor zaman zaman .. Burda da ben onu kıskanıyordum eskiden çok artık kıskanmıyorum eşimi tanıyorum .. Ama genede erkekleri boş bırakmaya gelmez, çaktırmadan gözüm üzerinde yani :))))
Çok çalışman lazım daha desene [/QUOT]aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?