Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

evet abla grup decam ediyo kuz kardeşim iki kuzenim ve teyzemle yapıyorum 10dk dayanabildiler sadeceannem kendinize neden işkence yapıyosubuz diye dalga geçiyo bizimle .sabırsızlıkla ikinci aya geçmeyi bekliyorum abla.ağırlık için eşimi ikna ettim gibi koşu bandını satalum alalım diyo bakalum dönünce değerlendirecez artık..

Ya sana hayranım yaa cok hoşsun :) Ne ilgili bir hatunsun :)
sorması ayıptır senin ölçülerin nasıl ? :) senin amacın zayıflamak mı sıkılaşmak mı ?
Ayy Sağol bebeğim ya karşılıklı kuzum ilgilerimiz tek taraflı değil yani
Kuzum ben 89 kilodan, şu an 75,50-77 arasında oynuyorum durmadan :) daha çook yolum var kuzum ilk hedefim 65 olmak
Ölçülerime gelirsek
Boy 172
Bel 82
Göbek 101
Bacak 54

Daha incelmeme çok var ama şu an eski halime göre çok çok iyiyim anacım :) ahh keske sadece sıkılaşmak olsaydı derdim
Acele etmiyorum artık sporda yaptığım için yavaş yavaş sindire sindire gitsin diyorum kuzum.. Geçmiş yıllarda haldur huldur aceleyle bir iki ayda sıkı diyetlerle verip sonrasında hep geri aldım, artık alıp vermekden bıktım ve sporu hayatıma sürekli katmak istiyorum.. O yüzden acele etmiyorum artık kör topal ilerliyorum işde bebeğim :)

Son düzenleme:
Ayy ne kadar eğlenceli yaa :) annenide koy aralarına kız :)
Evet ya koşu bantları hep aynı kaderi paylaşıyor evlerde ilk alındığında yapılıyor sonra evde kalabalık yapmakdan başka bir işe yaramıyorlar, dambel set al daha iyi tatlım .. Dönüşde sıkı programlarla birlikde olucaz, HAZIR OLUN ANACIIMM :)) Allah sağlık sıhhat versin hepimizede inşallah :))
Spor yapıyorum ama acayipp yiyorumm yaa kilo almam kaçınılmaz
Amaan ye gitsin kız, anacığınla sevdiklerinle, zaten gurbettesin bebeğim dönüşde sıkı tutarsın bak keyfine.. En fazla 3 kilo alırsın taş çatlasın oda 15 günde hoplar zıplar veririsin kuzum :) tasa yapma hiç kendine keyfini çıkar

Sende bu azim varken inş istediign ölçülere kavuşursun:) spor büyük nimet gercekten. Düzenli spor hayatında olunca 1-2 günlük kaçamaklar etkilemiyo insanı . Kilo almayı gectim hatta vermeye devam ediyosun yesende :)

O yüzden kesinlikle hayatımızda spor olmalı bi ömür

çok teşekkür ederim, nasıl etkilimi?

Bence etkili. Ben 1 ay kadar sürekli yapmıstım. karnımın yandıgını hissediyodum. Karnım sıcacık oluyodu :) ama tabi bi zaman sonra eskisi gibi yorulmuyo insan.
Dedigim gibi ben bunu artık arada yapıyorum can sıkıntısı filan olunca

jillan banish fat daha etkili sanırım,ona göre video indircemde o yüzden soruyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…