- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Bravo sana bebeğim ya mükemmel , böyle bir hafta devam et değişimleri takip et kendinde, müthiş olacaksın kız inş :))
evet abla grup decam ediyo kuz kardeşim iki kuzenim ve teyzemle yapıyorum 10dk dayanabildiler sadeceBizde seni seviyoruz şekerim...kız ikinci ayına çok az kaldı :) benim dışımda ikinci aya geçen ilk olacaksın bebeğim ( Betül geçmesi lazımdı ama programı indirdi bilemiyorum, seda da devam etseydi çokdan geçecekdi ama :)) )
Grup devam ediyor mu ayy DIP DIGGER YEĞENLER :)) ( Schaun T ekibi )
Ayy Sağol bebeğim ya karşılıklı kuzum ilgilerimiz tek taraflı değil yaniYa sana hayranım yaa cok hoşsun :) Ne ilgili bir hatunsun :)
sorması ayıptır senin ölçülerin nasıl ? :) senin amacın zayıflamak mı sıkılaşmak mı ?
Ayy ne kadar eğlenceli yaa :) annenide koy aralarına kız :)evet abla grup decam ediyo kuz kardeşim iki kuzenim ve teyzemle yapıyorum 10dk dayanabildiler sadeceannem kendinize neden işkence yapıyosubuz diye dalga geçiyo bizimle .sabırsızlıkla ikinci aya geçmeyi bekliyorum abla.ağırlık için eşimi ikna ettim gibi koşu bandını satalum alalım diyo bakalum dönünce değerlendirecez artık..
Amaan ye gitsin kız, anacığınla sevdiklerinle, zaten gurbettesin bebeğim dönüşde sıkı tutarsın bak keyfine.. En fazla 3 kilo alırsın taş çatlasın oda 15 günde hoplar zıplar veririsin kuzum :) tasa yapma hiç kendine keyfini çıkarSpor yapıyorum ama acayipp yiyorumm yaa kilo almam kaçınılmaz
Ayy Sağol bebeğim ya karşılıklı kuzum ilgilerimiz tek taraflı değil yani
Kuzum ben 89 kilodan, şu an 75,50-77 arasında oynuyorum durmadan :) daha çook yolum var kuzum ilk hedefim 65 olmak
Ölçülerime gelirsek
Boy 172
Bel 82
Göbek 101
Bacak 54
Daha incelmeme çok var ama şu an eski halime göre çok çok iyiyim anacım :) ahh keske sadece sıkılaşmak olsaydı derdim
Acele etmiyorum artık sporda yaptığım için yavaş yavaş sindire sindire gitsin diyorum kuzum.. Geçmiş yıllarda haldur huldur aceleyle bir iki ayda sıkı diyetlerle verip sonrasında hep geri aldım, artık alıp vermekden bıktım ve sporu hayatıma sürekli katmak istiyorum.. O yüzden acele etmiyorum artık kör topal ilerliyorum işde bebeğim :)
bu yaptığının videosu varmı?link atabilir misin?İş çıkışı 40dakkalık yürüyüş yaptım.
Akşam 9 gibi de fitness blender 35 dk.
sonrasında da egzersiz birsürü...
oohh cok rahatım
bu yaptığının videosu varmı?link atabilir misin?
çok teşekkür ederim, nasıl etkilimi?Hiç bişi bulamadıgımda bunu yapıyorum :)
çok teşekkür ederim, nasıl etkilimi?
jillan banish fat daha etkili sanırım,ona göre video indircemde o yüzden soruyorum :))Bence etkili. Ben 1 ay kadar sürekli yapmıstım. karnımın yandıgını hissediyodum. Karnım sıcacık oluyodu :) ama tabi bi zaman sonra eskisi gibi yorulmuyo insan.
Dedigim gibi ben bunu artık arada yapıyorum can sıkıntısı filan olunca
jillan banish fat daha etkili sanırım,ona göre video indircemde o yüzden soruyorum :))
Yoktu şekerim :)Açlık var mı kız bu saatte de bakem ??
Hakli ciktin tam 68 ciktim yani -500Niye inmesin ayy -500 e inerdim ben hep yumurta ağırlıklı ve spor la yapatığım diyetlerde:)
Bugün sabah 78.8 -200Kız sen bu gidişle haftaya 76 yı bile görürsün anam inşallah :))
Ohh ohhh masallah azmine çıktın duraklamadaannn :)Bugün sabah 78.8 -200
Aylar süren duraklamadan sonra 5 kg vermiş gibi hissediyorum
İnşaşah bu duraklamadan çıkma -20 olana kadar devam eder :))Ohh ohhh masallah azmine çıktın duraklamadaannn :)
İns. Bende -15 istiyorum işimiz hiç kolay degil yahu :)İnşaşah bu duraklamadan çıkma -20 olana kadar devam eder :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?