Burda da havalar güzel:))Bugün pazar bide havalar güzel olunca herkes dısarlarda o yüzden boş kalmış buralar :)
Ben leslie 3 mil ve fitness blender le kapadım günü :)
Dogru soyluyorsunbegum75
T tombul cilek
@efsayarengokcedila
cankizzzz Miyav_su derman O Olivenoil kızzzz kayınvaliden bahanesine Türkiye'lere gelip yemekleri löp löp götürme ha zaten en çokta biber yemeye geliyon gibi geldi hahaa
Sonra gittiğinde yine. 77 çıkarsın bak demedi deme
@beyaz lotusbayangezenti
Kızlarrrr
Dedim demi sana anacım :) kuzum onu bilmiyorum ama 500 gr tamamı yağ olamaz haklısın.. Çogu su öedem şişlik falan .. Olsun ama sonuçda onlar gitmeyince kilomuzdan sayılıyor bebeğim :))Evet hayatim haklisin durdurmus nutella verememisim hic bugun :) kiz acaba o -500 ne kadari yag idi hepsinin yaz oldugunu pek zannetmiyorumda ?
Ödemdir o şekerim gider merak etme tatlım, moralini bozma diyetine devam etmeye bak.. Hep eksi olmuyor malesef, yediklerimiz yüzünden az da yesek zaman zaman ödem oluyor vücutta, iki güne gider ödemse..Selam kizlar bugün 95.00ciktim300 gramm almisin ins yarin geri gider
bugünkü menüm
sabah
2tane yumurta
1tane domates
1dilim peynir
1tane biber
cok az sucuk
2dilim ekmek
öglen
sadece birkactane kanat
aksam yok
3litre su
20dk yürüyüs bandimda yürücem fazla yürüyemicem ayaklarim cok aciyor
benim hem sag hem sol tarfimda topuk dikeni var yoksa daha fazla yürürdüm
He şöyle anam toparla topiğimizi kız :) 2. Sayfaya düşmek ne demekmişHeyyyyy bacılarrrr nerdesiniz yahuu topiğimiz 2. Sayfaya düşmüş
Millet hadi herkese yediğini içtiğini, yaptığı sporu yazsın beklıyorum şekerler
Topiğimiz sessiz kalmasın, hafta sonu diye yumulmadınız yemeklere demiyoksa o yüzden mi sesiniz soluğunuz çıkmıyor valla bacılar tartı gününü düşünün
Bugün akşam yemeğinde karışık kızartma yedim hehehemde dışarda piknik gibi yaptık ama çok yemedim ve erken yedim 7.30 idi, çoğu zaman daha erken yiyorum ama neyse bugün böyle oldu artık, hafta sonu kaçamağı diyelim
Yarın ki programında hangi videolar var acaba merakla ve heyecanla bekliyorum, düşünsenize kızlar sürpriz gigi hergün farkı farklı birkaç video
Hadi bakalımm bekliyorum
Kız zaten 77 yle geldim anam uçakda bir şişdi ayaklarım vücudum falan sorma sabah 78 dim hatta o derece..begum75
T tombul cilek
@efsayarengokcedila
cankizzzz Miyav_su derman O Olivenoil kızzzz kayınvaliden bahanesine Türkiye'lere gelip yemekleri löp löp götürme ha zaten en çokta biber yemeye geliyon gibi geldi hahaa
@beyaz lotusbayangezenti
Kızlarrrr
Koz çilek piknikde neler yedin anam :) spordanda hiç haber vermiyorsun gözümden kaçmıyor heee :)) öptüm kuzum..Dogru soyluyorsun
Ödemdir o şekerim gider merak etme tatlım, moralini bozma diyetine devam etmeye bak.. Hep eksi olmuyor malesef, yediklerimiz yüzünden az da yesek zaman zaman ödem oluyor vücutta, iki güne gider ödemse..
Sabah bi kac tane sosis yedim yesol cay ictim oglen yemegi 300 cal kornet dondurma yemek degilde iste yemis oldumKoz çilek piknikde neler yedin anam :) spordanda hiç haber vermiyorsun gözümden kaçmıyor heee :)) öptüm kuzum..
Kuzum zorlaniyorsan yapma birak biraz daha verdiginde yaparsin ben 68 kilo ile bile cok zor yapiyorumIns ödemdir ya
sporda yapmicam artikk suan resmen agliyorum
ayaklarim cook fenaa aciyor agriyor
Ya kızlar 1 gunde 1 kilo almam imkansiz dimi ? 7000 cal almam gerekiyor? İyide dun 68 ken bugun neden 69? Dun tursu yedim bayada tuzluydu ondan mi dersiniz ? Sinirim bozuldu hee bi ileri iki geri gidip duruyorum
Günaydın Canım nasılsın artık kaldığım yerden devambegum75
T tombul cilek
@efsayarengokcedila
@beyaz lotusbayangezenti
Kızlarrrr
Günaydın bebişim iyiym sen nasılsın, niye ara verdin ki sen vermezdin ya kolay kolayGünaydın Canım nasılsın artık kaldığım yerden devam
Can'ım her gün ne yeşilimizi ve yaptığımız sırları mutlaka bildirim yapıyoruz. Ayrıca her cuma tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?