Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Heyyyyy bacılarrrr nerdesiniz yahuu topiğimiz 2. Sayfaya düşmüş
Millet hadi herkese yediğini içtiğini, yaptığı sporu yazsın beklıyorum şekerler
Topiğimiz sessiz kalmasın, hafta sonu diye yumulmadınız yemeklere demi yoksa o yüzden mi sesiniz soluğunuz çıkmıyor valla bacılar tartı gününü düşünün
Bugün akşam yemeğinde karışık kızartma yedim hehe hemde dışarda piknik gibi yaptık ama çok yemedim ve erken yedim 7.30 idi, çoğu zaman daha erken yiyorum ama neyse bugün böyle oldu artık, hafta sonu kaçamağı diyelim
Yarın ki programında hangi videolar var acaba merakla ve heyecanla bekliyorum, düşünsenize kızlar sürpriz gigi hergün farkı farklı birkaç video
Hadi bakalımm bekliyorum

Son düzenleme:
Bugün pazar bide havalar güzel olunca herkes dısarlarda o yüzden boş kalmış buralar :)

Ben leslie 3 mil ve fitness blender le kapadım günü :)
Burda da havalar güzel:))
Sabah 9 dan 1 E kadar temizlik sonra yemek piknik vs ben de dışarı çıktım ama burayı boşlamak olmaz şekerim

Evet hayatim haklisin durdurmus nutella verememisim hic bugun :) kiz acaba o -500 ne kadari yag idi hepsinin yaz oldugunu pek zannetmiyorumda ?
Dedim demi sana anacım :) kuzum onu bilmiyorum ama 500 gr tamamı yağ olamaz haklısın.. Çogu su öedem şişlik falan .. Olsun ama sonuçda onlar gitmeyince kilomuzdan sayılıyor bebeğim :))

Ödemdir o şekerim gider merak etme tatlım, moralini bozma diyetine devam etmeye bak.. Hep eksi olmuyor malesef, yediklerimiz yüzünden az da yesek zaman zaman ödem oluyor vücutta, iki güne gider ödemse..

He şöyle anam toparla topiğimizi kız :) 2. Sayfaya düşmek ne demekmiş
Koz Seda güldürdün beni, valla bugün bir kiloya yakın sivri biber aldım ama hala bişey yapmadım kıı, vaktim olmadı daha ona, ama yaşpastayı kaç dilim yedim yazmayım aforoz edersiniz beni topikden :)))

Kız zaten 77 yle geldim anam uçakda bir şişdi ayaklarım vücudum falan sorma sabah 78 dim hatta o derece..
Kız bu sefer dikkat edicm dedim ama zor oluyor ya birlikdeyken bugün aşırı yedim yanii
Sabah biraz yürüdüm, markete uğradım, eve gelince yemek temizlik falan sonra gelen giden anam ağladı ayy arada bisürü tlfon trafiği? Ölüyom yorgunlukdan şu an :) ağrıkesici içitim azcık dindirdi sızılarımı..
Yarında kvalideme ulturason çektiricez dışarlardayız yani..
Bende şu an spor mupor yok kuzum alacağınız olsun dönünce çifter yaparım artıkın :))
Ayy hava ne süper Maşallah ya, yaz gibiydi mübarek çok mutlu oldum bu işe :))
Boş bırakmasınlar Sedacığım topiği kızlar ve topik sana emanet kız :))
ARO Oun kızlar hepinizde çok öpüyorum anacım :)))

Ödemdir o şekerim gider merak etme tatlım, moralini bozma diyetine devam etmeye bak.. Hep eksi olmuyor malesef, yediklerimiz yüzünden az da yesek zaman zaman ödem oluyor vücutta, iki güne gider ödemse..

Ins ödemdir ya
sporda yapmicam artikk suan resmen agliyorum
ayaklarim cook fenaa aciyor agriyor

Koz çilek piknikde neler yedin anam :) spordanda hiç haber vermiyorsun gözümden kaçmıyor heee :)) öptüm kuzum..
Sabah bi kac tane sosis yedim yesol cay ictim oglen yemegi 300 cal kornet dondurma yemek degilde iste yemis oldum aksamda sadece tavuk yedim sekerim 5 gibi bi kac yudum enerji icecegi aldim okdr spor yapamadm hastaneden geldim smdi ortakulak iltihabi var agri cekiyorm ama onun yerine gunduz baya yurumustum benden bu gunluk bunlar :)

Ya kızlar 1 gunde 1 kilo almam imkansiz dimi ? 7000 cal almam gerekiyor? İyide dun 68 ken bugun neden 69? Dun tursu yedim bayada tuzluydu ondan mi dersiniz ? Sinirim bozuldu hee bi ileri iki geri gidip duruyorum

Ya kızlar 1 gunde 1 kilo almam imkansiz dimi ? 7000 cal almam gerekiyor? İyide dun 68 ken bugun neden 69? Dun tursu yedim bayada tuzluydu ondan mi dersiniz ? Sinirim bozuldu hee bi ileri iki geri gidip duruyorum

tam 68.0 mıydın. yani mesela 68.8 se 200 gr alınabilir.. bide tartılarda günlük değişim olabiliyo. bence cok takılma bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…