Yaa Can'ım günlük niye çıkıyorsun tartıya bu sende stres yapıyor işte , bu da kilo vermeye engelll. Birdaha cumadan önce çıkmak yok, ben öyle yapıcam en azındanYa kızlar 1 gunde 1 kilo almam imkansiz dimi ? 7000 cal almam gerekiyor? İyide dun 68 ken bugun neden 69? Dun tursu yedim bayada tuzluydu ondan mi dersiniz ? Sinirim bozuldu hee bi ileri iki geri gidip duruyorum
Evet kızlarr hepinize günaydınlarrr diyerekten başlıyorum
Sabah bir bardak sıcak limonlu suyumu içtim ve Fıtness blender round 5-6. Gününü yapmış bulunmaktayım. Sabah 8.30 da başladım... Bugün 14 dk Hıtt kardio yaptım toplamda 50 dk ama o neydi öyle yaçığlık atarak yaptım hiç abartmıyorum ayrıca bugün yürüyüşlere de çıkıcam
Bazı sorunlar vardı hoş devam ediyor ama kaldığım yerden devam ahGünaydın bebişim iyiym sen nasılsın, niye ara verdin ki sen vermezdin ya kolay kolay
Evet şekerim bildirimlerini bekliyoruz
2 saat yürüyüşler 3 saat ağırlıklar sollarsın sen şimdi bizi
Oh ne güzel ben sabah 06.30 uyandım dükkana geldim işten erken çıkarsam spora gideceğimEvet kızlarr hepinize günaydınlarrr diyerekten başlıyorum
Sabah bir bardak sıcak limonlu suyumu içtim ve Fıtness blender round 5-6. Gününü yapmış bulunmaktayım. Sabah 8.30 da başladım... Bugün 14 dk Hıtt kardio yaptım ama o neydi öyle yaçığlık atarak yaptım hiç abartmıyorum ayrıca bugün yürüyüşlere de çıkıcam
Tamamdır CanımCan'ım her gün ne yeşilimizi ve yaptığımız sırları mutlaka bildirim yapıyoruz. Ayrıca her cuma tartı günü
Günaydın canlar metebatur fitnes blander yapim dedim sabah yok yapamadım 2 dk zor dayandım pek hantal vücudum ya birde şu sezeryan göbeği için spor ne öneririsin acaba max 30 lamı başlasam verdim biraz kilomu ama söyle incecik dik duracak güzel bi bayan olmak için çok varEvet kızlarr hepinize günaydınlarrr diyerekten başlıyorum
Sabah bir bardak sıcak limonlu suyumu içtim ve Fıtness blender round 5-6. Gününü yapmış bulunmaktayım. Sabah 8.30 da başladım... Bugün 14 dk Hıtt kardio yaptım ama o neydi öyle yaçığlık atarak yaptım hiç abartmıyorum ayrıca bugün yürüyüşlere de çıkıcam
Kız Türkiye'ye geldi o kayınvalidesi rahatsız diye ama en son pastaya yumulmuş olarak biliniyorTamamdır Canım@Olivenoil kız nerdesin
Kilon yok ve sadece göbek varsa mutlaka kardio yapmalısın bölgesel zayıflama diye birşey yok... Kardio arkasına ister pilates ister barre ister call yap... Ve göbek yediklerimizle de çok alakalıGünaydın canlar metebatur fitnes blander yapim dedim sabah yok yapamadım 2 dk zor dayandım pek hantal vücudum ya birde şu sezeryan göbeği için spor ne öneririsin acaba max 30 lamı başlasam verdim biraz kilomu ama söyle incecik dik duracak güzel bi bayan olmak için çok var
ben biraz yapıp bıraktım fitnes blander ı başlangıç olarak başka bir programımı tercih etseydim yanlış mı oldu yoksa benmi beceriksizim zorlandım hayli fıstığım türkiyeye hoş geldin kayınvaldene geçmiş olsunSüper kuzum :) fitness blender da Seda tecrübeli Raund5 yapıyor hatun :) aklında olsun seninde ama seni max' a geçiricez kız ben bi döneyim inş :)
Kondüsyonun tam olarak ne bilmiyorum ama pes etmiceksin ben ilk aylar Leslie ile boşuna oyalandım mesela çok pişmanım, birkaç birşey deneyip yapamıyorum diye bırakmamalıydımkilo ve göbek var tatlım boy 155 kilo 66 dün itibariyle oda 4 kilo verdim 3 haftada ama spor olarak kardiyo hangi proğramla başlayım yada rastgelemi seceyim
Oo sezon açıldı değilmi senin? İşten kaçta çıkıyorsun sporunu ne Zaman yapabileceksin?Oh ne güzel ben sabah 06.30 uyandım dükkana geldim işten erken çıkarsam spora gideceğimbenim yerimide 1 tur fazla yap baby
fitnes blander programını nasıl satın alınıyor nettenmi aldınKondüsyonun tam olarak ne bilmiyorum ama pes etmiceksin ben ilk aylar Leslie ile boşuna oyalandım mesela çok pişmanım, birkaç birşey deneyip yapamıyorum diye bırakmamalıydım
Asla karışık yapma İnan düzen ve program çok önemli
Birde YouTube başında ne yapayım bugün diye araştırmak beni strese sokuyordu birde her şeyin Bi günü Zaman'ı var, örneğin hergün kalça veya göbek çalışılmıyor. İşte ben bu yüzden Fıtness blender programın satın aldım keşke diyorum daha önceden alsaydım, inan bana 40 tl nereye gitmiyor ki hazır program sana 2 aylık.. Adamlar o kadar güzel dizayn etmişler ki yaptıkça anlıyorsun bunu
Ama eğer para vermek istemiyorum diyorsan, jessıca smıth de öneririm, Leslie den zor jıllean dan kolay Bi tık
Ha mesela 30 Day shred le başlatabilirsin, sonra rıpped beya body shred vs devam edersin tatlım
Hee verecez tabii ki
Evet kendi sitesinde var zaten yönlendiriyor 15$ karşılığında mailine geliyor... İstersen sen 3 veya 4 ü de satın alabilirsin round 5 zor olur diyorsanfitnes blander programını nasıl satın alınıyor nettenmi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?