Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ya kızlar 1 gunde 1 kilo almam imkansiz dimi ? 7000 cal almam gerekiyor? İyide dun 68 ken bugun neden 69? Dun tursu yedim bayada tuzluydu ondan mi dersiniz ? Sinirim bozuldu hee bi ileri iki geri gidip duruyorum
Yaa Can'ım günlük niye çıkıyorsun tartıya bu sende stres yapıyor işte , bu da kilo vermeye engelll. Birdaha cumadan önce çıkmak yok, ben öyle yapıcam en azından

Evet kızlarr hepinize günaydınlarrr diyerekten başlıyorum
Sabah bir bardak sıcak limonlu suyumu içtim ve Fıtness blender round 5-6. Gününü yapmış bulunmaktayım. Sabah 8.30 da başladım... Bugün 14 dk Hıtt kardio yaptım ama o neydi öyle ya çığlık atarak yaptım hiç abartmıyorum ayrıca bugün yürüyüşlere de çıkıcam

Günaydın bebişim iyiym sen nasılsın, niye ara verdin ki sen vermezdin ya kolay kolay
Evet şekerim bildirimlerini bekliyoruz
2 saat yürüyüşler 3 saat ağırlıklar sollarsın sen şimdi bizi
Bazı sorunlar vardı hoş devam ediyor ama kaldığım yerden devam ah onlar kışındı Canım benim sezon açıldı malesef sabah burdayım akşamları fırsatım olursa gidiyorum spora malesef yarın kilo bildirimide yaparım

Oh ne güzel ben sabah 06.30 uyandım dükkana geldim işten erken çıkarsam spora gideceğim benim yerimide 1 tur fazla yap baby

Günaydın canlar metebatur fitnes blander yapim dedim sabah yok yapamadım 2 dk zor dayandım pek hantal vücudum ya birde şu sezeryan göbeği için spor ne öneririsin acaba max 30 lamı başlasam verdim biraz kilomu ama söyle incecik dik duracak güzel bi bayan olmak için çok var

Kilon yok ve sadece göbek varsa mutlaka kardio yapmalısın bölgesel zayıflama diye birşey yok... Kardio arkasına ister pilates ister barre ister call yap... Ve göbek yediklerimizle de çok alakalı
Ben de iki sezeryan oldum ha birde yere yatarak sırt üstü nefes egzersizleri çok etkili, nefes alırken yukarı şişereceksin göbeğini verirken çekebildipin kadar içine çekeceksin

Süper kuzum :) fitness blender da Seda tecrübeli Raund5 yapıyor hatun :) aklında olsun seninde ama seni max' a geçiricez kız ben bi döneyim inş :)
ben biraz yapıp bıraktım fitnes blander ı başlangıç olarak başka bir programımı tercih etseydim yanlış mı oldu yoksa benmi beceriksizim zorlandım hayli fıstığım türkiyeye hoş geldin kayınvaldene geçmiş olsun

kilo ve göbek var tatlım boy 155 kilo 66 dün itibariyle oda 4 kilo verdim 3 haftada ama spor olarak kardiyo hangi proğramla başlayım yada rastgelemi seceyim

kilo ve göbek var tatlım boy 155 kilo 66 dün itibariyle oda 4 kilo verdim 3 haftada ama spor olarak kardiyo hangi proğramla başlayım yada rastgelemi seceyim
Kondüsyonun tam olarak ne bilmiyorum ama pes etmiceksin ben ilk aylar Leslie ile boşuna oyalandım mesela çok pişmanım, birkaç birşey deneyip yapamıyorum diye bırakmamalıydım
Asla karışık yapma İnan düzen ve program çok önemli
Birde YouTube başında ne yapayım bugün diye araştırmak beni strese sokuyordu birde her şeyin Bi günü Zaman'ı var, örneğin hergün kalça veya göbek çalışılmıyor. İşte ben bu yüzden Fıtness blender programın satın aldım keşke diyorum daha önceden alsaydım, inan bana 40 tl nereye gitmiyor ki hazır program sana 2 aylık.. Adamlar o kadar güzel dizayn etmişler ki yaptıkça anlıyorsun bunu
Ama eğer para vermek istemiyorum diyorsan, jessıca smıth de öneririm, Leslie den zor jıllean dan kolay Bi tık
Ha mesela 30 Day shred le başlatabilirsin, sonra rıpped beya body shred vs devam edersin tatlım

fitnes blander programını nasıl satın alınıyor nettenmi aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…