- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
Dur bekle ben sana link göndericemsitesi İngilizce nasıl yapcam ya
Unlu gıdalar ve şekerli içecekler malesef göbek yapıyorKilon yok ve sadece göbek varsa mutlaka kardio yapmalısın bölgesel zayıflama diye birşey yok... Kardio arkasına ister pilates ister barre ister call yap... Ve göbek yediklerimizle de çok alakalı
Ben de iki sezeryan oldum ha birde yere yatarak sırt üstü nefes egzersizleri çok etkili, nefes alırken yukarı şişereceksin göbeğini verirken çekebildipin kadar içine çekeceksin
Aynen öyle canım göbek istemiyorsak protein sebze ve faydalı karbonhidratUnlu gıdalar ve şekerli içecekler malesef göbek yapıyor
Aynen öyle canım göbek istemiyorsak protein sebze ve faydalı karbonhidrat
Zaten nerde tadı güzel olan Bi yiyecek var hepsi vücuda zararlı
Ayy o çikolatalı kekler ben de ona hastayım Islak kek brwmi falan...
Ama ne yapıcaz kendimizi bembeyaz Bi pantolon üzerine çook hoş Bi pudra bluzla hayal edicezdüşünsenize Bi hayal edin içinde kendinizi..
ayaklarda ten rengi Bi stiletto üzerinde siyah zarif Bi elbise yağlar fırtlamıyor inceciksin belin ince kolun ince boynun ince yüzün küçücük
bu videonun sadece 5. kuru mu 15 dolar, yoksa o ücreti ödeyinde hepsinimi almış oluyoruz?
Bak burda ayrıntılı anlatım var Can'ım
Round 5 zorluk derecesi 1 den başlıyor ortalama 50' hergün farklı videolar Hıtt kardio ağırlıklı bölgeseller de var yoga pilates hepsine yer veriyor 15$ sadece bir proram 8 haftalık ve bütün roundlar 8 haftalık hangisini almak istersenbu videonun sadece 5. kuru mu 15 dolar, yoksa o ücreti ödeyinde hepsinimi almış oluyoruz?
bide kaç dakika sürüyo videolar?
iyiyim canım sağol sen nasılsın?nasıl gidiyor?
Tam 68dim canim yaa :)tam 68.0 mıydın. yani mesela 68.8 se 200 gr alınabilir.. bide tartılarda günlük değişim olabiliyo. bence cok takılma bu duruma :)
Bncede yaa nebilm niye cikiyorsam daha cikmiycam yaa moralim bozuldu vallaYaa Can'ım günlük niye çıkıyorsun tartıya bu sende stres yapıyor işte , bu da kilo vermeye engelll. Birdaha cumadan önce çıkmak yok, ben öyle yapıcam en azından
İyiyim tatlım ne olsun sezonu açtık bekliyoruz bakalımiyiyim canım sağol sen nasılsın?nasıl gidiyor?
hayırlı olsun, bol bol kazancınız olsun inşallah, bu sene turizm biraz zor durumda ama Allah yardımcısı olsun herkesin,sizinİyiyim tatlım ne olsun sezonu açtık bekliyoruz bakalım
Amin inşallah Evet çok zor bu sene hepimizin yardımcısı olsun rabbimhayırlı olsun, bol bol kazancınız olsun inşallah, bu sene turizm biraz zor durumda ama Allah yardımcısı olsun herkesin,sizin
Kuzum olur öyle, reglin yakınsa zaten nerdeyse 2 kilo fazla çıkarsın tatlım takma kafaya..Offf sinirim tepemdee 95.500 olmusum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?