Geçmiş olsun Canım kayınvaliden Nasıl olduOoo kızlar bugün Maşallahınız var anam sevindim bu duruma :))
Yok yaaaa pışıkkkKız Seda şu programın takvimini atsana buraya anam :))
Millete para ödettirme kız yandexde var hepsi, takvimi at yapsın millet işde anam :)
Neyse kızlar ben gece gelirim inş öptüm sizleri :))
Sağol bebeğim, aramızda olmana sevindim :)Geçmiş olsun Canım kayınvaliden Nasıl oldu
Tek tek yazkoz programları bi kağıda çek resmini , al sana takvim anam :))Yok yaaaa pışıkkk
Hem takvim değil gün gün ayrı workout plan 1 diyor açıklama var altta link link videolar :))
Hahaha olsun canım ben acayip zevk aldım programdan sabah kalktığımda yapmak için sabırsızlanıyorumTek tek yazkoz programları bi kağıda çek resmini , al sana takvim anam :))
Yoksa tek başına yapıp durursun arkadaş bulamazsın heheheh :)))
Bekleyin kızlar ben size bulurum takvimini anacıklarım :))Almaya alır canım 40 tl ne ki de sonucda var yandex de o yüzden dedim :)
Videolar sorun değil ki YouTube'da zaten var hayır yandexe gerek yok... Ben baya Bi araştırdım yok program round 1 var o da benim işime yaramazdıBekleyin kızlar ben size bulurum takvimini anacıklarım :))
sıkılaşırsın tabi. tempolu yürüdüğün zaman zaten bütün kas grupların çalışıyor. haliyle sıkılaşma toparlama olurKizlar yaa benim bi sorunum varhavalar cok guzel istesem hergun yurusem sıkılasirmiyim acaba ?
Kuzum olur öyle, reglin yakınsa zaten nerdeyse 2 kilo fazla çıkarsın tatlım takma kafaya..
Strecle sarabilirim kendimi ise yariyorsa :)sıkılaşırsın tabi. tempolu yürüdüğün zaman zaten bütün kas grupların çalışıyor. haliyle sıkılaşma toparlama olurhatta haşır huşur sesler olmasa içine poşet falan da giy dicem ama ses olursa tuhaf olur az
İyi sevindim iyi olmasına evet psikolojik olunca çok zor oluyor rabbim şifa versinSağol bebeğim, aramızda olmana sevindim :)
İyi olacak inşallah ya, bugün daha iyice çok şükür birazda psikolojik sorunları doktor da öyle dedi bugün :)
Kız sen Karataycı değil miydin bebeğim, bambaşka bişi olmuş bu ayol :))Bugün yediklerimi de yazayim
sabah kahve
1dilim ekmek
1domates ve 1biber
cok az sucuk
1dilim peynirr
öglen
2tane schnitzel
aksam yok
2litre su
sporda yok yapamiyorum artik
Sağol bebeğim ya, ölcem zannedip kendini boşyere hırpalıyor, ölüm korkusu var şu an acayip şekilde, psikyatr' a götürcez ertesi günde inş..İyi sevindim iyi olmasına evet psikolojik olunca çok zor oluyor rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?