Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kız Seda şu programın takvimini atsana buraya anam :))
Millete para ödettirme kız yandexde var hepsi, takvimi at yapsın millet işde anam :)

Neyse kızlar ben gece gelirim inş öptüm sizleri :))

Kız Seda şu programın takvimini atsana buraya anam :))
Millete para ödettirme kız yandexde var hepsi, takvimi at yapsın millet işde anam :)

Neyse kızlar ben gece gelirim inş öptüm sizleri :))
Yok yaaaa pışıkkk
Hem takvim değil gün gün ayrı workout plan 1 diyor açıklama var altta link link videolar :))

Tek tek yazkoz programları bi kağıda çek resmini , al sana takvim anam :))
Yoksa tek başına yapıp durursun arkadaş bulamazsın heheheh :)))
Hahaha olsun canım ben acayip zevk aldım programdan sabah kalktığımda yapmak için sabırsızlanıyorum
40 tl bişey değil yani herkes alabilir

bugün jillian level 2 / 2.gün yaptım.
bu level 2 beni daha çok terletiyor level 1 e oranla. havalar ısındı diye mi acaba yoksa hakkaten daha terletici bir video mu yapanlar deyin bakim

ardından da 30 dk pilates yaptım :)

toplam 60 dk spor eh günü kurtardık .

Kizlar yaa benim bi sorunum var havalar cok guzel istesem hergun yurusem sıkılasirmiyim acaba ?
sıkılaşırsın tabi. tempolu yürüdüğün zaman zaten bütün kas grupların çalışıyor. haliyle sıkılaşma toparlama olur hatta haşır huşur sesler olmasa içine poşet falan da giy dicem ama ses olursa tuhaf olur az

Kızlar sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta bir kk peynir yeşillik bir bardak çay
Öğlen bir tabak yoğurtlu karışım( nohut- yarma) haşlanmış
Akşam da bir tabak çorba çok az karışık kızartma bir iki çatal ve yeşil salata
Ara öğün Türk kahvesi

Fıtness blender 50'+ 1 saat yüksek tempo yürüyüş... Yürüyüşten de şimdi geldim

Son düzenleme:
Strecle sarabilirim kendimi ise yariyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…