:) Ekip sayın az anam tüm mahalleyi topla kız :)Bugünkü yürüyüş arkadaşlarım biri eşimin devresinin annesi diğeri 45 yaşındaki komşum herkesi örgütledim hahahahaa:)))
2 saat yürüyüş mü 30 dk Max mı ???Strecle sarabilirim kendimi ise yariyorsa :)
Mantikli strece gerek yok havalarda gusel diye yuruyus yapmak istiyorm hergun diyorm yarn cikarm bir turlu cikamyrm evden2 saat yürüyüş mü 30 dk Max mı ???
Strece falanda gerek yok Max' da anam :))
Kuzum şaka takılıyorum ne istiyorsan yap bebeğim.. Streç sarmak ödem attırır ancak, yağ yakmazsın ama terle vücuttaki suyu atarsın, bence gerek yok yeşilçay iç bana kalırsa :)
Caanım bazn yediğimiz şeylerde aşırı ödem yapıyor, hiç moralini bozmadan devam et.. Yolumuz uzun hemencecik gitmeyecek sabırla istikrarla devam edicez.. Bazen kaçamağımızda olacak, ödemimizde olacak, arada mecbur ara verdiğimizde olacak ama hemen toparlanmasını bilip yeniden devam edicez kuzum, bunu aklına koydukdan sonra hiçbir yağ dayanamaz bize şekerim :) yemiycem deyince yemiyen bir tipsin, senin sorunun dvamını getirmek. Kendinide o konuda eğittin mi yani bir sene de sürse 2 senede sürse vericem dedin mi bitmişdir bu iş inşallah.. Yoksa üç ay yapıyım seksende rahat yerim gene dediğin zaman olmuyor hoopp başa dönülüyor ki sende bu konuda tecrübelisin artık tatlım benim, yılmadan yola devam bebeğim :))hayirr daha iki hafta var regl olmama
Çıkacaksan aniden karar ver ve hemen giyin çık, düşünme, çıksam mı çıkmasam mı diye ..Mantikli strece gerek yok havalarda gusel diye yuruyus yapmak istiyorm hergun diyorm yarn cikarm bir turlu cikamyrm evden
Hı dogru aslında hatta biri bana oglen 11 12 gibi emir versin disari cik yuru diye bende cikimÇıkacaksan aniden karar ver ve hemen giyin çık, düşünme, çıksam mı çıkmasam mı diye ..
Motivasyon taktiklerinden alıntı :))
Sen hayalen ben sana diyormuşum gibi düşün ayy , at kendini dışarlara :))Hı dogru aslında hatta biri bana oglen 11 12 gibi emir versin disari cik yuru diye bende cikim
Level 2 1 e göre bir tık daha zor bebeğim ondan terlemen :)bugün jillian level 2 / 2.gün yaptım.
bu level 2 beni daha çok terletiyor level 1 e oranla. havalar ısındı diye mi acaba yoksa hakkaten daha terletici bir video mu yapanlar deyin bakim
ardından da 30 dk pilates yaptım :)
toplam 60 dk sporeh günü kurtardık .
Olur :) ben en iyisi yarin ole yapim hatta soz verim soz verince tutmayi severimde ki mutlaka tutarm yarin cikcam soz oh beeSen hayalen ben sana diyormuşum gibi düşün ayy , at kendini dışarlara :))
Caanım bazn yediğimiz şeylerde aşırı ödem yapıyor, hiç moralini bozmadan devam et.. Yolumuz uzun hemencecik gitmeyecek sabırla istikrarla devam edicez.. Bazen kaçamağımızda olacak, ödemimizde olacak, arada mecbur ara verdiğimizde olacak ama hemen toparlanmasını bilip yeniden devam edicez kuzum, bunu aklına koydukdan sonra hiçbir yağ dayanamaz bize şekerim :) yemiycem deyince yemiyen bir tipsin, senin sorunun dvamını getirmek. Kendinide o konuda eğittin mi yani bir sene de sürse 2 senede sürse vericem dedin mi bitmişdir bu iş inşallah.. Yoksa üç ay yapıyım seksende rahat yerim gene dediğin zaman olmuyor hoopp başa dönülüyor ki sende bu konuda tecrübelisin artık tatlım benim, yılmadan yola devam bebeğim :))
Hadi bakalım inş :) bildirimini bekliycem, kız bende inş bir engel çıkmazsa kvalidem fenalaşmazsa falan yani bende yürüycem yarın inş , birlikde yürüyelim inş :))Olur :) ben en iyisi yarin ole yapim hatta soz verim soz verince tutmayi severimde ki mutlaka tutarm yarin cikcam soz oh bee
Hayir ben karatay diyeti fln yapmiyorumki karistirdin galiba :)Kız sen Karataycı değil miydin bebeğim, bambaşka bişi olmuş bu ayol :))
Olur canim ins :)Hadi bakalım inş :) bildirimini bekliycem, kız bende inş bir engel çıkmazsa kvalidem fenalaşmazsa falan yani bende yürüycem yarın inş , birlikde yürüyelim inş :))
Sakın bozma moralini hatta yağlarınla dalga geç , gideceksiniz emanetsiniz bende de alaya al onları . Panik ve stress daha çok zorlaştırır kilo vermeni. Ya evet ben seni daha karbonhidrat diyetindeki paylaşımlarından anıyorum kuzum ki o zamanlar 80 falandın sanırım.. Napalım artık geçmiş geride kaldı önemli olan ders almak tatlım. Ben sana inanıyorum bu sefer 65 olacaksın.. Daha genceciksin bu güzel yıllarını böyle geçirmeye değmez, gerekirse bir yıl iki yıl sık dişini incecik hemde sağlıklı ol bebeğim.. Başaracaksın bu kez biliyorum inş ben.. Bende 65 e düşmeye mücadele edicem bakalım.. Hep birlikde birbirimizden güç alarak ilerliycez güzel günlere doğru :))Evett haklisin ztn bozmadimda cok sinir oluyorumm aslinda ben cabuk verirdim nolduysa veremiyorumm artik
Ilk diyete 80 basladim 100le bitirdim kilo vermeyi birak üstüne ekliyorum ya resmen rekor kiriyorumm her sene daha fazla kilo almis olarak konu aciyorum valla rekorr bendee
ama bukezz bozmicam biktim sarkan göbegimdenn
Ayy ben onu miyav su yerine sana mı yazmışım kuzum :) karıştırdım mesajları demek ki.. Seni biliyorum tatlım belli bi diyette değilsinHayir ben karatay diyeti fln yapmiyorumki karistirdin galiba :)
Ayy ben onu miyav su yerine sana mı yazmışım kuzum :) karıştırdım mesajları demek ki.. Seni biliyorum tatlım belli bi diyette değilsinMiyav_su ya yazmışdım ben onu pardon bebeğim :))
O sıra başım ağrıyordu kuzum, e ben yaşlıyım ayy siz gibi genç deiilim :)Olsun abla sorun degill :)
Ahhh ahhh evett biara karbonhidrat diyeti yapiyordum ozm 80 fln dim keske simdi 80 olsamm yaaSakın bozma moralini hatta yağlarınla dalga geç , gideceksiniz emanetsiniz bende de alaya al onları . Panik ve stress daha çok zorlaştırır kilo vermeni. Ya evet ben seni daha karbonhidrat diyetindeki paylaşımlarından anıyorum kuzum ki o zamanlar 80 falandın sanırım.. Napalım artık geçmiş geride kaldı önemli olan ders almak tatlım. Ben sana inanıyorum bu sefer 65 olacaksın.. Daha genceciksin bu güzel yıllarını böyle geçirmeye değmez, gerekirse bir yıl iki yıl sık dişini incecik hemde sağlıklı ol bebeğim.. Başaracaksın bu kez biliyorum inş ben.. Bende 65 e düşmeye mücadele edicem bakalım.. Hep birlikde birbirimizden güç alarak ilerliycez güzel günlere doğru :))
O sıra başım ağrıyordu kuzum, e ben yaşlıyım ayy siz gibi genç deiilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?