Menün gayet güzel kuzum.. Akşam yemediğinde ya da erken yediğinde gerçekden güzel kilolar veriyor insan.. Senin beslenmen intermittent Fasting sistemi olmuş oluyor ve bunu dünya üzerinde çok kişi uyguluyor. Hatta günde tek öğün yapanlarda var.. Ben bir ara öğlen 15 de tek öğün şeklinde yapmışdım ve istediğimden yiyordum :) tabi aşırı abartmadan tatlı falan olmadan yani :) ama tıka basa doyuyordum.. Hatta elimde tuttuğum JOker Bir sistem bu sıkışınca bunu devreye sokucam gene inşallah.. Kimbilir dönünce yapabilirim :))Bugün yediklerimi de yazayim
sabah kahve
1dilim ekmek
1domates ve 1biber
cok az sucuk
1dilim peynirr
öglen
2tane schnitzel
aksam yok
2litre su
sporda yok yapamiyorum artik
Olacaksın şekerim inşallah, bi gıcık arkadaşlarından bahsetmişdin eski yazılarında, onlara inat vereceksin şekerim ( karıştırmadığımı düşünüyorum ama belkide karıştırmışımdır , öyleyse kusura bakma bebeğim )Ahhh ahhh evett biara karbonhidrat diyeti yapiyordum ozm 80 fln dim keske simdi 80 olsamm yaa
Evett bukez kararliyim 65 olmasada bi 70 75 fln olurr yanii :)
Öyle deyip kendini şartlama kuzucuğum, hayatının en güzel yıllarındasın. İnsan o yaşlardayken kıymetini bilmiyor bebeğim.. Metobolizman hızlıdır senin çabucak verirsin sen azimle, ama veremezsende yılmak yok ille pes edecek o yağlar .. Sen geç yatıyordun sanırım , hala öyle mi? Bende geç uyuyan bir tipim ve malesef geç uyumak kilo vermeyi durduruyor.. Çünkü vücut açsa gece 2 gibi hormonun adını hatırlıyamadım şimdi ; o hormonu salgılıyor ve zayıflıyormuşuz.. Ama geç yatınca onu kaçırıyoruz işde..Seninde ruhun genc
ben 25 yasindayimda noluyor kendimi 50 yasinda hissediyorum
Menün gayet güzel kuzum.. Akşam yemediğinde ya da erken yediğinde gerçekden güzel kilolar veriyor insan.. Senin beslenmen intermittent Fasting sistemi olmuş oluyor ve bunu dünya üzerinde çok kişi uyguluyor. Hatta günde tek öğün yapanlarda var.. Ben bir ara öğlen 15 de tek öğün şeklinde yapmışdım ve istediğimden yiyordum :) tabi aşırı abartmadan tatlı falan olmadan yani :) ama tıka basa doyuyordum.. Hatta elimde tuttuğum JOker Bir sistem bu sıkışınca bunu devreye sokucam gene inşallah.. Kimbilir dönünce yapabilirim :))
Olacaksın şekerim inşallah, bi gıcık arkadaşlarından bahsetmişdin eski yazılarında, onlara inat vereceksin şekerim ( karıştırmadığımı düşünüyorum ama belkide karıştırmışımdır , öyleyse kusura bakma bebeğim )
Öyle deyip kendini şartlama kuzucuğum, hayatının en güzel yıllarındasın. İnsan o yaşlardayken kıymetini bilmiyor bebeğim.. Metobolizman hızlıdır senin çabucak verirsin sen azimle, ama veremezsende yılmak yok ille pes edecek o yağlar .. Sen geç yatıyordun sanırım , hala öyle mi? Bende geç uyuyan bir tipim ve malesef geç uyumak kilo vermeyi durduruyor.. Çünkü vücut açsa gece 2 gibi hormonun adını hatırlıyamadım şimdi ; o hormonu salgılıyor ve zayıflıyormuşuz.. Ama geç yatınca onu kaçırıyoruz işde..
Strecle sarabilirim kendimi ise yariyorsa :)
aynen daha zor bakalım alışırım heralde bir iki güne. başındayım daha. bak jillian bitsin geliyorum max30 a. videolarını indirttim nişanlıma. ama şuan kondisyonum hazır değil ona. jillian bitsin hazır olucam inşallah .Level 2 1 e göre bir tık daha zor bebeğim ondan terlemen :)
Ardındanda pilates süpersin yani tatlım :)
Yeni avatar resminde pek bir cici ayy :))
ay ne fesat insanlar var yaaa şu hayatta. o kadar şaşırıyorum ki yani bunları gördükçe duydukça. ben bir insan evladına gidip hayatta bu lafları edemem. tövbe ettim diyelim vicdan azabından gece başımı yastığa koyamam . bir insanın huzurunu kaçırmak insanlara huzur verir hale gelmişKomsu arkadar akraba herkes ztn laf sokuyorkii
benim esim spor cok yapiyor halter fln
cok süperde fizigi var ben onun yanina hic yakismiyormusum bunu bi tanidik dedi
dünde komsuma dedim diyet yaliyorum diye güldü genemiiii ya sen yapamazsin kizim dedii cook zoruma gidiyor bunlarr
Evet işe yarıyor bak komşunda isbatıymış :) ne güzel vermiş bravo Ona, darısı bizim başımıza bebeğim :))Evet aslinda bazen bende öyle yapiyorum sabah yemiyorum öglen patliyana kadar yiyorum aksam yemiyorum
benim komsum 88 den fln 52 kilo oldu bu yöntemle
İşde onlara inat vereceksin inşallah bu kez kesin kararlı ol kuzum benim. İnsanlar malesef öyle acımasız ki, zayıfla göster onlara gülmek alaya almak neymiş. Bir kadın kiloluysa eşine bile göz koyan oluyor malesef, sanki herşey görsellik gibi ama fitse eşi kolay kolay cesaret edemiyorlar. Aman kuzum bu kilolar herşeyimizi etkiliyor işde ..Komsu arkadar akraba herkes ztn laf sokuyorkii
benim esim spor cok yapiyor halter fln
cok süperde fizigi var ben onun yanina hic yakismiyormusum bunu bi tanidik dedi
dünde komsuma dedim diyet yaliyorum diye güldü genemiiii ya sen yapamazsin kizim dedii cook zoruma gidiyor bunlarr
Aa süpersin bebeğim ya indirdin demek ki programı, ayy böyle azimli kızlara bayılıyorum ya:) sabırsızlıkla bekliyorum şekerim. Sıkı bir Max ' cı olacagından eminim şekerim benim :))daha fazla terlemeni sağlar ödemini atarsın :) terle eriyen yağlar da atılıyorsa şayet o da gider belki
ama yürüyüşe üşenme başla biran evvel derim.
aynen daha zor bakalım alışırım heralde bir iki güne. başındayım daha. bak jillian bitsin geliyorum max30 a. videolarını indirttim nişanlıma. ama şuan kondisyonum hazır değil ona. jillian bitsin hazır olucam inşallah .
ay evet dimiii avatarım çok tatlışşş ben de çok sevdim
Malesef var öyle tipler şekerim, bazen en yakınındakiler bile olabiliyor. Vicdan azabından uyuyamam demişsin ya ayy ne tatlısın kuzum şimdi daha bir sevdim seni, hassas insansın demek ki. Karşısındakine değer veren insan değerlidir.. Canımsıın bebeğimay ne fesat insanlar var yaaa şu hayatta. o kadar şaşırıyorum ki yani bunları gördükçe duydukça. ben bir insan evladına gidip hayatta bu lafları edemem. tövbe ettim diyelim vicdan azabından gece başımı yastığa koyamam . bir insanın huzurunu kaçırmak insanlara huzur verir hale gelmiş
Aa süpersin bebeğim ya indirdin demek ki programı, ayy böyle azimli kızlara bayılıyorum ya:) sabırsızlıkla bekliyorum şekerim. Sıkı bir Max ' cı olacagından eminim şekerim benim :))
Malesef var öyle tipler şekerim, bazen en yakınındakiler bile olabiliyor. Vicdan azabından uyuyamam demişsin ya ayy ne tatlısın kuzum şimdi daha bir sevdim seni, hassas insansın demek ki. Karşısındakine değer veren insan değerlidir.. Canımsıın bebeğim
Sağol bebeğim benim, karşılıklı demek ki hislerimizben de sabırsızlanıyorum canııımm yaaaainşallah hep birlik göreceğiz artık :)
ayyyyyyutandım ya şimdik ben ben de seni pek çok sevdim ,çok ilgili alakalısın sıcak kanlısın
tecrübe diyorsun yaniSağol bebeğim benim, karşılıklı demek ki hislerimizinsan yazılarıyla az çok karekterini ortaya koyuyor ben anlıyabiliyorum yani.. Yaşımdan olsa gerek biraz da :))
Canım benim çok teşekkür ederim, ya evet ruh olarak genç sayılırım, yani yeğenlerim görümcemin çocukları falan çok severler beni sanki arkadaşlarıymışım gibi muhabbetin dibine vuruyoruz onlarla, gençlerle muhabbeti ayrı bir seviyorum yapı meselesi demek ki :) gerçi görümcemler bende epey büyükdür onlarda benle sohbete bayılırlar hep enerji verdiğimi söylerler bana :) kendimi övmüş gibi oldum ama :))tecrübe diyorsun yaniyaşında bir şey yok ki ama. 28 yaşındayım ben. abla demesem olur mu :) çünkü ruhun o kadar genç ki , zaten önemli olan ruh yaşıdır . sana abla demek haksızlık olur gibime geliyor :)
valla tam da övülmelikmişsin zatenCanım benim çok teşekkür ederim, ya evet ruh olarak genç sayılırım, yani yeğenlerim görümcemin çocukları falan çok severler beni sanki arkadaşlarıymışım gibi muhabbetin dibine vuruyoruz onlarla, gençlerle muhabbeti ayrı bir seviyorum yapı meselesi demek ki :) gerçi görümcemler bende epey büyükdür onlarda benle sohbete bayılırlar hep enerji verdiğimi söylerler bana :) kendimi övmüş gibi oldum ama :))
Canım ben abla demenden de hiç rahatsız olmam dememenden de olmam , nasıl istersen öyle hitap edebilirsin şekerim sana bırakıyorum kuzum :))
Amin cümlemizin inşallah tatlım :)valla tam da övülmelikmişsin zatenmaşallah diyelim nazarlara gelme Allah enerjini daim etsin şekerim
ay ne fesat insanlar var yaaa şu hayatta. o kadar şaşırıyorum ki yani bunları gördükçe duydukça. ben bir insan evladına gidip hayatta bu lafları edemem. tövbe ettim diyelim vicdan azabından gece başımı yastığa koyamam . bir insanın huzurunu kaçırmak insanlara huzur verir hale gelmiş
İşde onlara inat vereceksin inşallah bu kez kesin kararlı ol kuzum benim. İnsanlar malesef öyle acımasız ki, zayıfla göster onlara gülmek alaya almak neymiş. Bir kadın kiloluysa eşine bile göz koyan oluyor malesef, sanki herşey görsellik gibi ama fitse eşi kolay kolay cesaret edemiyorlar. Aman kuzum bu kilolar herşeyimizi etkiliyor işde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?