Aynen öyle bebeğim sen de farkındasın işde , görsünler bakalım kimmiş zayıflayamayan :))Evett ablaa haklisinn bozmicamm ins
buseferde yüzün cökmüs yok sarkmissin fln derler millette laf cok :)
Aynen öyle bebeğim sen de farkındasın işde , görsünler bakalım kimmiş zayıflayamayan :))
Zayıflayıncada harbiden öyle derler ha, çekememezliğin bu kadarı :)
Topuk dikenlerin zayıflayınca geçer inşallah tatlım ya bir on kilo versen sanırım kalmazlar rahatlarsın inşallah. Ha gayret gülüm :)
bul ablacım, bu işi yapsan yapsan sen yaparsın :))Bekleyin kızlar ben size bulurum takvimini anacıklarım :))
Kizlar yaa benim bi sorunum varhavalar cok guzel istesem hergun yurusem sıkılasirmiyim acaba ?
Sağol bebeğim ya, ölcem zannedip kendini boşyere hırpalıyor, ölüm korkusu var şu an acayip şekilde, psikyatr' a götürcez ertesi günde inş..
kesinlikle poşet sarılmaya gerek yok, millet oooo ne çok terledim kilo verdim diyo gülesim geliyo, hem poşetin mantar yapma riski var, hiç bulaşma T tombul cilek cim , yeşil çaya, bol su içmeye devam2 saat yürüyüş mü 30 dk Max mı ???
Strece falanda gerek yok Max' da anam :))
Kuzum şaka takılıyorum ne istiyorsan yap bebeğim.. Streç sarmak ödem attırır ancak, yağ yakmazsın ama terle vücuttaki suyu atarsın, bence gerek yok yeşilçay iç bana kalırsa :)
Öyle deyip kendini şartlama kuzucuğum, hayatının en güzel yıllarındasın. İnsan o yaşlardayken kıymetini bilmiyor bebeğim.. Metobolizman hızlıdır senin çabucak verirsin sen azimle, ama veremezsende yılmak yok ille pes edecek o yağlar .. Sen geç yatıyordun sanırım , hala öyle mi? Bende geç uyuyan bir tipim ve malesef geç uyumak kilo vermeyi durduruyor.. Çünkü vücut açsa gece 2 gibi hormonun adını hatırlıyamadım şimdi ; o hormonu salgılıyor ve zayıflıyormuşuz.. Ama geç yatınca onu kaçırıyoruz işde..
Komsu arkadar akraba herkes ztn laf sokuyorkii
benim esim spor cok yapiyor halter fln
cok süperde fizigi var ben onun yanina hic yakismiyormusum bunu bi tanidik dedi
dünde komsuma dedim diyet yaliyorum diye güldü genemiiii ya sen yapamazsin kizim dedii cook zoruma gidiyor bunlarr
aaa hadsiz lere bak, öyle laf söylenirmi, neden yapamayacakmışsın, göster kız onlara gününü,
tamam sekerim :)kesinlikle poşet sarılmaya gerek yok, millet oooo ne çok terledim kilo verdim diyo gülesim geliyo, hem poşetin mantar yapma riski var, hiç bulaşma T tombul cilek cim , yeşil çaya, bol su içmeye devam
Harika gidiyorsun sekerim masallah :) ben 1 ileri iki geri devam ediyorum :)Günaydin bugünkü kilom 94.900
Harika gidiyorsun sekerim masallah :) ben 1 ileri iki geri devam ediyorum :)
Aynen leptinin hormonuleptin olabilirmi o hormon??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?