Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evett ablaa haklisinn bozmicamm ins
buseferde yüzün cökmüs yok sarkmissin fln derler millette laf cok :)
Aynen öyle bebeğim sen de farkındasın işde , görsünler bakalım kimmiş zayıflayamayan :))
Zayıflayıncada harbiden öyle derler ha, çekememezliğin bu kadarı :)
Topuk dikenlerin zayıflayınca geçer inşallah tatlım ya bir on kilo versen sanırım kalmazlar rahatlarsın inşallah. Ha gayret gülüm :)

Ayol der onlar der :):)
Abla kilolu olmayanlarda bile varmis
ama benimii kilodanya ayaklarim tasiyamadii benim yükümü

Dünkü menümü hiç yazmayayım size sabah 06.00 da grubum olduğu için çok erken uyandım 05.00 de kahvaltım 1 simit yemek zorunda kaldım öğlen müşteriden zor fırsat bulup 1 tabak çorba içtim akşam saat 10 da evde olduğum için sadece salata yedim ve yattım şuan işe gidiyorum bilmeyenler için söyleyeyim ben turizmciyim kızlar bizde işler böyle 7/24 ayaktayız malesef

Dün pazarlamacı geldi Adam Şok'a girdi sana ne oldu böyle dedi çok hoşuma gitti kızlar daha çok gaza geldim birde yemem içmem düzelse sporu bugün gidebilirsen gideceğim kızlar grup olmazsa dün akşam saat 21.00 kadar gruplarınız vardı akşama kadar yerli grup gelince tabi onlara malesef birşey satamıyoruz yabancı olunca kalmak zorundaydım mecbur eşim 2 haftaya dönerse kaldığım yerden devam inşallah

kesinlikle poşet sarılmaya gerek yok, millet oooo ne çok terledim kilo verdim diyo gülesim geliyo, hem poşetin mantar yapma riski var, hiç bulaşma T tombul cilek cim , yeşil çaya, bol su içmeye devam

O Olivenoil cim bi tanıdık var,toplu birazcıkta, kiloları için ne dedi biliyomusun,
ben onları yapmak için para verdim yemeklere de öyle yaptım bidaha para verip yada deli gibi koşturup vermek için niye uğraşayım,para vedimde aldım ben onları hıhh yaptı,
gülermisiy ağlarmısıy şimdi

leptin olabilirmi o hormon??

aaa hadsiz lere bak, öyle laf söylenirmi, neden yapamayacakmışsın, göster kız onlara gününü,

Merhaba kızlar... Ben bugün biraz kötüyüm ya Boğaz'ın başım yanıyor soğuk almışım galiba sabah sporumu yapamadım hiç halim yok gözlerimi bile tam açamıyorum, en çokta yapamadığıma yanıyorum
Dün yürüyüşten eve gelince terkiydim biraz üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı oğlumu emdirdim vs unuttum öyle kaldı o da beni hasta etti... Bakalım ileriki Zaman'larda durumum iyi olursa yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…