Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

geçmiş olsun canım, kendini yorma bugünde kasların dinlensin, ayrıca kendine dikkat et emziriyosun sütten bebeğede geçer derler kendini hasta etme

Ay kızlar baya konuşmuşsunuz tam olarak okuyamadım ama ne güzel sporlara devam ediyosunuz çok canım çekti yaa. 4 gündür yapamıyorum dersten başımı kaldıramıyorum spor yaparsam erkenden uykum geliyor öyle olunca da ders çalışamıyorum. Ayrıca kötü bi olay daha yaşadım çok stresli bi dönemdeyim. 1 hafta sonra vizelerimi bitirmiş ve toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem :/

derslerini ihmal etme sınavlar bitince sıkılana kadar spor yaparsın çıkarırsın acısını :))
yaşadığın köü olay neyse inşallah düzelir,sınavlarından başka hiçbirşeyi düşünmemeye çalış gerisi zamanı gelince hallolur

Adaçayı iç Can'ım boğaz Ağrı'sına iyi gelir geçmiş olsun

çok sağol canım desteğin için inşallah dediğin gibi olur

O bence kendini kandırıyor :) ve millete karşı savunma psikolojisi olarak öyle dalga geçerek, laf söylenmesine izin vermiyordur. Gerçekde içinden kilolarıyla mutlu olduğunu hiç zannetmiyorum şekerim :)

Canım benim Allah iş rastlığı kolaylıklar versin kuzum :) Incomming acentası mısınız bebeğim, öyle mi deniyordu ? Sezon açılmadı daha tam, yazın daha yogun olursun, iş olsunda bebeğim yoğun olmaya insan razı oluyor tatlım benim :)
İltifatlar çok hoşuna gidiyor insanın demi bebeğim ya daha da vercez inşallah :)

dün geceyi fitness blenderla bitirdim. ama öncesinde tatlı, pişmaniye vs. yemiştim. yani yaptıgım spor sadece o tatlılar icin gitti
Evet kaçamak yaparken bunun için ne kadar spor yapıcam diye düşünmek aklımıza gelirse o an caydırıcı oluyor :)) neyse sporla eritmişsindir bebeğim bide spor yapmasaydın demi ama :)

Kuzum geçmiş olsun tatlım bugün dinlen ayy, bak kendine son günlerde fazla yüklendin vücuduna bir iki gün ara verince vücudunda toparlanır hem.. Spor sonrası ter olayına çok dikkat etmek lazım, insan anlamıyor sonra çıkıyor acısı tatlım..

Dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğim, hayırlısıyla sınavların bi bitsin sporunuda yaparsın diyetinide bebeğim :)

Kızlar ya vücudum davul gibi oldu ayy karnım acayip şişmiş durumda daha reglime de var epey 10 gün falan.. Tamam yedim ama bu kadar olamaz yanii, sürekli ayakdayım ondan sanırım ödem şişlik arttı iyice.. Yeşilçay da içemedim hiç normal çay kahveden ona fırsat vermedim ama ihmal etmemek lazım demek ki...

Birazdan ablamla eczaneye ordan da Markete yürüycez inş.. Akşama gene misafirler gelir :) ev boş oluncada canım sıkılıyor aslında gitmesinler istiyorum :) Annemlerde burada değiller Erkek kardeşim başka şehirde görev yapıyor oraya gitmişlerdi görüşemedik tlf dışında :) hayırlısı bakalım işde böyle anacıklarım..

Hayır acenta değil Can'ım büyük textil mağazasının içinde hediyelik dükkanım var benim Amin inşallah gelenler Türkiye'ye 1 haftalık tur ile 200 dolara gelen insanlar malesef ucuza gelen insanlar alım gücü sıfır evet ya gaza geldim

Canım kesin adet şişkinliğidir merak etme afetin olunca inerler annenlerde gelirler belki görüşürsünüz

Ayy çok sağol ya ama şimdi daha iyiyim bol bol limonlu sıcak su içiyorum, inşallah hemen atlatırım da sporum kalmaz hata akşama iyi olursan yapıcam mutlaka...
Bu arada kızlar dambıllarım geldi 5 er kiloluk toplamda 10 kilo by:)) bunları ds deneyeceğim F,b de bugün dambıllarla çalışma var yine heyecanlıyım yeni oyuncaklarımı denicem

Kızlar ben kendime şu kürü yapıcam.. Zayıfla kürleri sayfasında kızın bitanesini yapmış öyle güzel yazmış ki heyacanını şaşkınlığını çok güzel ifade etmiş
Bir tabak yoğurt (5 kaşık)
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdeçal
Bir çay kaşığı tarçın
Ve bunlara ek olarak kendisi katmış bunları:
-istediğimiz bir meyve doğrarmış ve gevrek katmış içine günde iki öğün yapmış akşam yatmadan öncekinde ise sadece yoğurt be baharatlar katmış
Ben de yapıcam büyün gün yapamasam da mutlaka bir öğüne eklicem belki sabah belki öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…