geçmiş olsun canım, kendini yorma bugünde kasların dinlensin, ayrıca kendine dikkat et emziriyosun sütten bebeğede geçer derler kendini hasta etmeMerhaba kızlar... Ben bugün biraz kötüyüm ya Boğaz'ın başım yanıyor soğuk almışım galibasabah sporumu yapamadım hiç halim yok gözlerimi bile tam açamıyorum, en çokta yapamadığıma yanıyorum
Dün yürüyüşten eve gelince terkiydim biraz üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı oğlumu emdirdim vs unuttum öyle kaldı o da beni hasta etti... Bakalım ileriki Zaman'larda durumum iyi olursa yapıcam inşallah
Çok sağol evet haklısıngeçmiş olsun canım, kendini yorma bugünde kasların dinlensin, ayrıca kendine dikkat et emziriyosun sütten bebeğede geçer derler kendini hasta etme
Ay kızlar baya konuşmuşsunuz tam olarak okuyamadım ama ne güzel sporlara devam ediyosunuz çok canım çekti yaa. 4 gündür yapamıyorum dersten başımı kaldıramıyorum spor yaparsam erkenden uykum geliyor öyle olunca da ders çalışamıyorum. Ayrıca kötü bi olay daha yaşadım çok stresli bi dönemdeyim. 1 hafta sonra vizelerimi bitirmiş ve toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem :/
Adaçayı iç Can'ım boğaz Ağrı'sına iyi gelir geçmiş olsunMerhaba kızlar... Ben bugün biraz kötüyüm ya Boğaz'ın başım yanıyor soğuk almışım galibasabah sporumu yapamadım hiç halim yok gözlerimi bile tam açamıyorum, en çokta yapamadığıma yanıyorum
Dün yürüyüşten eve gelince terkiydim biraz üzerimi değiştirmeye fırsatım olmadı oğlumu emdirdim vs unuttum öyle kaldı o da beni hasta etti... Bakalım ileriki Zaman'larda durumum iyi olursa yapıcam inşallah
çok sağol canım desteğin için inşallah dediğin gibi olurderslerini ihmal etme sınavlar bitince sıkılana kadar spor yaparsın çıkarırsın acısını :))
yaşadığın köü olay neyse inşallah düzelir,sınavlarından başka hiçbirşeyi düşünmemeye çalışgerisi zamanı gelince hallolur
O bence kendini kandırıyor :) ve millete karşı savunma psikolojisi olarak öyle dalga geçerek, laf söylenmesine izin vermiyordur. Gerçekde içinden kilolarıyla mutlu olduğunu hiç zannetmiyorum şekerim :)
Canım benim Allah iş rastlığı kolaylıklar versin kuzum :) Incomming acentası mısınız bebeğim, öyle mi deniyordu ? Sezon açılmadı daha tam, yazın daha yogun olursun, iş olsunda bebeğim yoğun olmaya insan razı oluyor tatlım benim :)Dünkü menümü hiç yazmayayım size sabah 06.00 da grubum olduğu için çok erken uyandım 05.00 de kahvaltım 1 simit yemek zorunda kaldım öğlen müşteriden zor fırsat bulup 1 tabak çorba içtim akşam saat 10 da evde olduğum için sadece salata yedim ve yattım şuan işe gidiyorum bilmeyenler için söyleyeyim ben turizmciyim kızlar bizde işler böyle 7/24 ayaktayız malesef
Evet kaçamak yaparken bunun için ne kadar spor yapıcam diye düşünmek aklımıza gelirse o an caydırıcı oluyor :)) neyse sporla eritmişsindir bebeğim bide spor yapmasaydın demi ama :)dün geceyi fitness blenderla bitirdim. ama öncesinde tatlı, pişmaniye vs. yemiştim. yani yaptıgım spor sadece o tatlılar icin gitti
Evet verdi dr bugün alıcaz ilacını dün yokdu eczanede bugün gelmiş aradılar.. Bakalım birazdan almaya çıkıcaz.. Bizde etkisini merak ediyoruz kuzum inş rahatlatır :)geçmiş olsun, psikolojik hap verirler belki ozaman kendini toparlar inşallah
Artık eve dönünce inşallah kızlar :)bul ablacım, bu işi yapsan yapsan sen yaparsın :))
Evet tatlım gece aklıma sonradan gelmişdi, bazen dilinin ucuna gelip getiremiyorsun :) kesinlikle LEPTİN hormonu :)leptin olabilirmi o hormon??
Günaydin bugünkü kilom 94.900
Kuzum geçmiş olsun tatlım bugün dinlen ayy, bak kendine son günlerde fazla yüklendin vücuduna bir iki gün ara verince vücudunda toparlanır hem.. Spor sonrası ter olayına çok dikkat etmek lazım, insan anlamıyor sonra çıkıyor acısı tatlım..Merhaba kızlar... Ben bugün biraz kötüyüm ya Boğaz'ın başım yanıyor soğuk almışım galibasabah sporumu yapamadım hiç halim yok gözlerimi bile tam açamıyorum, en çokta yapamadığıma yanıyorum
Dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğim, hayırlısıyla sınavların bi bitsin sporunuda yaparsın diyetinide bebeğim :)Ay kızlar baya konuşmuşsunuz tam olarak okuyamadım ama ne güzel sporlara devam ediyosunuz çok canım çekti yaa. 4 gündür yapamıyorum dersten başımı kaldıramıyorum spor yaparsam erkenden uykum geliyor öyle olunca da ders çalışamıyorum. Ayrıca kötü bi olay daha yaşadım çok stresli bi dönemdeyim. 1 hafta sonra vizelerimi bitirmiş ve toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem :/
Hayır acenta değil Can'ım büyük textil mağazasının içinde hediyelik dükkanım var benim Amin inşallah gelenler Türkiye'ye 1 haftalık tur ile 200 dolara gelen insanlar malesef ucuza gelen insanlar alım gücü sıfır evet ya gaza geldimCanım benim Allah iş rastlığı kolaylıklar versin kuzum :) Incomming acentası mısınız bebeğim, öyle mi deniyordu ? Sezon açılmadı daha tam, yazın daha yogun olursun, iş olsunda bebeğim yoğun olmaya insan razı oluyor tatlım benim :)
İltifatlar çok hoşuna gidiyor insanın demi bebeğim ya daha da vercez inşallah :)
Canım kesin adet şişkinliğidir merak etme afetin olunca inerler annenlerde gelirler belki görüşürsünüzKızlar ya vücudum davul gibi oldu ayy karnım acayip şişmiş durumda daha reglime de var epey 10 gün falan.. Tamam yedim ama bu kadar olamaz yanii, sürekli ayakdayım ondan sanırım ödem şişlik arttı iyice.. Yeşilçay da içemedim hiç normal çay kahveden ona fırsat vermedim ama ihmal etmemek lazım demek ki...
Birazdan ablamla eczaneye ordan da Markete yürüycez inş.. Akşama gene misafirler gelir :) ev boş oluncada canım sıkılıyor aslında gitmesinler istiyorum :) Annemlerde burada değiller Erkek kardeşim başka şehirde görev yapıyor oraya gitmişlerdi görüşemedik tlf dışında :) hayırlısı bakalım işde böyle anacıklarım..
Ayy çok sağol ya ama şimdi daha iyiyim bol bol limonlu sıcak su içiyorum, inşallah hemen atlatırım da sporum kalmaz hata akşama iyi olursan yapıcam mutlaka...Kuzum geçmiş olsun tatlım bugün dinlen ayy, bak kendine son günlerde fazla yüklendin vücuduna bir iki gün ara verince vücudunda toparlanır hem.. Spor sonrası ter olayına çok dikkat etmek lazım, insan anlamıyor sonra çıkıyor acısı tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?