Hamgi ilaç?Kızlar ya vücudum davul gibi oldu ayy karnım acayip şişmiş durumda daha reglime de var epey 10 gün falan.. Tamam yedim ama bu kadar olamaz yanii, sürekli ayakdayım ondan sanırım ödem şişlik arttı iyice.. Yeşilçay da içemedim hiç normal çay kahveden ona fırsat vermedim ama ihmal etmemek lazım demek ki...
Birazdan ablamla eczaneye ordan da Markete yürüycez inş.. Akşama gene misafirler gelir :) ev boş oluncada canım sıkılıyor aslında gitmesinler istiyorum :) Annemlerde burada değiller Erkek kardeşim başka şehirde görev yapıyor oraya gitmişlerdi görüşemedik tlf dışında :) hayırlısı bakalım işde böyle anacıklarım..
Kız paralıları yakala napcan bitlilerle uğraşma anam :)) Arapların olduğu yere dükkan aç kız deli para harcıyorlar bilirsin :)) Allah iş rastlığı versin kuzum benim bereketini gör işlerin inşallah tatlımHayır acenta değil Can'ım büyük textil mağazasının içinde hediyelik dükkanım var benim Amin inşallah gelenler Türkiye'ye 1 haftalık tur ile 200 dolara gelen insanlar malesef ucuza gelen insanlar alım gücü sıfır evet ya gaza geldim
reglime var ayy daha hava değişimimden etkilenip sürpriz yapmazsa şayet.. Ama ben Tr' ye gelince hep bi koşuşturmaca geçiyor zamanım ve çok ayakda kalıyorum bu şişlik problemim genelde oluyor malesef.. Şimdi tartılsam 80 çıkarım kesin o derece yani :) amaan şişlik işde geçer vakti gelince :)Canım kesin adet şişkinliğidir merak etme afetin olunca inerler annenlerde gelirler belki görüşürsünüz
Kız Seda dambellar gelince hastalık falan kalmamış anamAyy çok sağol ya ama şimdi daha iyiyim bol bol limonlu sıcak su içiyorum, inşallah hemen atlatırım da sporum kalmaz hata akşama iyi olursan yapıcam mutlaka...
Bu arada kızlar dambıllarım geldi 5 er kiloluk toplamda 10 kilo by:)) bunları ds deneyeceğim F,b de bugün dambıllarla çalışma var yine heyecanlıyım yeni oyuncaklarımı denicem
Kızlar ben kendime şu kürü yapıcam.. Zayıfla kürleri sayfasında kızın bitanesini yapmış öyle güzel yazmış ki heyacanını şaşkınlığını çok güzel ifade etmiş
Bir tabak yoğurt (5 kaşık)
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdeçal
Bir çay kaşığı tarçın
Ve bunlara ek olarak kendisi katmış bunları:
-istediğimiz bir meyve doğrarmış ve gevrek katmış içine günde iki öğün yapmış akşam yatmadan öncekinde ise sadece yoğurt be baharatlar katmış
Ben de yapıcam büyün gün yapamasam da mutlaka bir öğüne eklicem belki sabah belki öğlen
deli ya bu kız spor aletleri delisi işde
Laroxyl miydi ne ama içmiycek çünkü guatrına dokunuyormuş başka ilaç alcaz belki.. Tecrüben mi var bu konuda hemşire hanım :))Hamgi ilaç?
Gayet güzel az sayılmaz tatlım, hergün yapıyorsun sporunu artık Maşallah kız sana baby :))İş çıkışı 40 dakkalık yürüyüş ve akşam 8den sonra fitness blender yaptım. Yetmez ama evet
Jill'ci kızlar pek bi azimli oluyor ya Maşallah :))Bugün de sporumu yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum
jillian level 2 / 3. gün
pilates (30 dk )
250 ip atlama
Patates kızartması fazla değilse zararı yok yarın sıkı tutarsın şekerciim.. Kız topiğinde epey katılımcın olmuş Maşallah ama azıcık aktif olabilsen topikde keske kuzum daha iyi motive olursunuz :)Bugün yediklerim
sabah kahve
öglen döner ayran
aksam cok az patates kizartmasi
1bucuk litre su
bugün abarttim tüm gün disardaydim
Hoşgeldin bebeğiminsanityden hemen sonra solugu burada aldım oda tasıma dısarda gezme derken yapmaya anca fırsat buldum ama yaptımbebek gibiyim su an
Patates kızartması fazla değilse zararı yok yarın sıkı tutarsın şekerciim.. Kız topiğinde epey katılımcın olmuş Maşallah ama azıcık aktif olabilsen topikde keske kuzum daha iyi motive olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?