Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hamgi ilaç?

Kız paralıları yakala napcan bitlilerle uğraşma anam :)) Arapların olduğu yere dükkan aç kız deli para harcıyorlar bilirsin :)) Allah iş rastlığı versin kuzum benim bereketini gör işlerin inşallah tatlım
Canım kesin adet şişkinliğidir merak etme afetin olunca inerler annenlerde gelirler belki görüşürsünüz
reglime var ayy daha hava değişimimden etkilenip sürpriz yapmazsa şayet.. Ama ben Tr' ye gelince hep bi koşuşturmaca geçiyor zamanım ve çok ayakda kalıyorum bu şişlik problemim genelde oluyor malesef.. Şimdi tartılsam 80 çıkarım kesin o derece yani :) amaan şişlik işde geçer vakti gelince :)

Kız Seda dambellar gelince hastalık falan kalmamış anam iyi Maşallah sevindim ayy :))
Bu kürü sürekli yapmadım ama bir iki gün etkili gibi oluyor üçüncü gün bende işe yaramıyor gibi ama uzun süre denemek lazım belkide tatlım..
Eki Görüntüle 1816932

İşte benim ikiz bebeklerim:))))
deli ya bu kız spor aletleri delisi işde aman insan böyle delilik versin insana deeill mi şekerim :))
Kız dikkat et ayağına falan düşürme aman ha ciddi dikkatli ol bebeğim :)

Bugün yediklerim
sabah kahve
öglen döner ayran
aksam cok az patates kizartmasi
1bucuk litre su
bugün abarttim tüm gün disardaydim
Patates kızartması fazla değilse zararı yok yarın sıkı tutarsın şekerciim.. Kız topiğinde epey katılımcın olmuş Maşallah ama azıcık aktif olabilsen topikde keske kuzum daha iyi motive olursunuz :)

insanityden hemen sonra solugu burada aldım oda tasıma dısarda gezme derken yapmaya anca fırsat buldum ama yaptım bebek gibiyim su an
Hoşgeldin bebeğim bizleri spor sayfasında hiiçç yalnız bırakmadın burada da görmek seni, gerçekden çok güzell tatlım benim

Kızlar sporsever azimli yıllardır sporla içiçe sporu hayatının birparçası yapmış bir güzelle karşı karşıyasınız anacıklarım :)) darısı hepimizin başına..

Sen oda taşı bide o yorgunlukda Insanıty yap, Maşallah gerçekden bebeğim yaa :) kızlara ve bana örneksin herzaman şekerim

Kızlar yarın gene hastane yollarındayız :) içimiz dışımız doktor ilaç sağlık oldu :)) ben bugün gene yoğundum ve epeyce yoruldum hepinize hayırlı geceler kozlar ben yatiimm artık :)

Patates kızartması fazla değilse zararı yok yarın sıkı tutarsın şekerciim.. Kız topiğinde epey katılımcın olmuş Maşallah ama azıcık aktif olabilsen topikde keske kuzum daha iyi motive olursunuz :)

Evet abla iyi olurda napiyim iki cocuk yemekti temizlikti fln vakit buldukca yaziyorum

hosbulduk kuzum ay ne guzel seyler demissin oyle
vallahi buraya kayıt oldugum gunden beri spor yapıyorum ama yeme icmeyle birlikte profesyonel sekilde yaklasık bir yıldır yapıyorum diyebilirim
vallahi insanity enerjisi bu heralde sporun hayatıma en buyuk katkısı bu enerji patlamaları oluyor cok cok nadir yasadım motivasyon eksikligini spor yapmadıgımda kendimi daha cok kotu hissettigimi fark ettim hatta sınav dolayısıyla spora ara verdigimde cok enerjisizdim annem sen sporu bıraktıgın icin depresyona girdin o seni mutlu ediyordu tekrar basla diyordu
keske yapan kisilerin yakınında olsam da birbirimizi daha cok gazlasak
simdi domates salata ve kahve yapıcam kendime programın son dakikaları yorgunluktan ölüyorum ama bittikten bes dakika sonra muthis enerjik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…