Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Jill'ci kızlar pek bi azimli oluyor ya Maşallah :))
İpi iple mi ipsiz mi atlıyorsun tatlım ?? Çok güzel gidiyorsun :))
ipli nerdeeee o sayıyı atlamayazdım heralde ipsiz atlıyorum. evde ip takılıyor her yana denedim. ipsiz atlamaya karar verdim. zıplıyorum işte o da fayda verir hiç yoktan :)

Çileğim naptın ayy yürüyüş yapacakdın kız ses soluk çıkmadı :) ayy yapmasanda gel kuzum her türlü kabülümüzsün bebeğim :))
Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam

Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam
ooo tebrikler yıl dönümünüz kutlu olsun canım. nice mutlu huzurlu aşk dolu seneleriniz olsun

Kızlar merhabalar sabahtır beri giremedim küçük oğlumu hastaneye götürdük, eşim nöbet istirahatliydi vs hiç fırsat olmadı
Bugün saha kahvaltıda çok sz tereyağda yumurta bir bardak çay bir dilim ekmek bir küçük dilim peynir domates ve salatalık yedim saat 10 du
Sonra hastaneden geldik 2 gibi çeyrek ekmek arasına et dürüm yedim onun iki katı yeşil salata yedim
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Saat 7 de yürüyüşe çıktım çıkmadan önce yoğurt zerdeçal vs karşımı yedim
Çok acıktım şimdi de bir muz ve çilek yedim

Evet abla iyi olurda napiyim iki cocuk yemekti temizlikti fln vakit buldukca yaziyorum
Aslında çok güzel bir grup olabilirsiniz, içinizden biri aktif olsa daha toparlayıcı olur, Muruvvet sanki bu konuda aday gibi :) bugün değişiklik olmuş mu kilonda bebeğim ? Hergün olacak diye birşey yok gerçi ama merakdan soruyorum canısı :))

Ayy evet ya spor sonrası kesinlikle yorgunluk falan kalmıyor, mutluluk hormonları da salgılanıyor ya, bi mutluluk bi huzur, bağımlılık yapmasının sebebi de bu olsa gerek tatlım :)

Bende bunca kosturmaya ragmen kilo almış görünüyorum çogu şişlik ama sporumuda öyle özledim ki :) keske kayıtlı olmuş olsaydı videolar gizli gizli çaktırmadan yapardım odamda :)) dönüşde inş daha bi severek isteyerek ve özleyerek yapacağım için mutluyum :))

Adrianacığım geçen bir yerde denk geldim senin yaşın çok genç tabii ama kadınların aşırı derecede ağırlık kaldırması rahim sarkmalarına sebep oluyormuş :) açıkca biraz tırsdım :) tabi bu heralde 10 kg üzeri ağırlıklar için geçerlidir diye düşünüyorum ben 20 kg a çıkma niyetindeydim de ama şimdi bunun araştırmasına giricem vaktim olmadı henüz :)
Çünkü doğum yapmış bayanlar için fazla ağırlık ciddi sorunlar çıkarabilir, hem hatırlatmış olayım kızlara hemde bilgin var mı senin hiç kuzum araştırmayı seversin sen belki denk gelmişsindir bir yerde :)öpüyorum kuzum

Gecmıs olsun canım muhım bısı yoktur ıns?

ipli nerdeeee o sayıyı atlamayazdım heralde ipsiz atlıyorum. evde ip takılıyor her yana denedim. ipsiz atlamaya karar verdim. zıplıyorum işte o da fayda verir hiç yoktan :)
Ayy evet kuzum ya iple atlamak daha zor , aynen bende ip oraya çarpıyor buraya takılıyor, parkede çok ses çıkıyor , bide çok sayı yapmak için sık sık atlamak isterse insan her seferinde ayakkabı giy çıkar zor oluyor :) yani bir aralar bende yapmışdım geçen yıl :) ama bu sene tek başına hiç yapmadım :) jill pilates falan yaptıgın için ip atlamakda ekstra yağ yaktırır sana , ama sadece ip atlama olayına fazla sıcak bakmıyorum, yanında kas çalıştırıcı bir program mutlaka olmalı bence.. Hiç hareketsiz kalmakdan genede iyidir tabii .. Ayy kız ben ip mi atlasam burda odamda çakdırmadan :) bak bi lamba yandı kafamda :)

Aman da amaan ya şekerimizin yıldönümüymüş bebeğim benim Allah eşinle oğlunla hayırlı sağlıklı sıhhatli neşe huzur dolu bir ömür mutlu olacağınız bir evliliğiniz olsun inşallah kuzum benim

Dünde güzel yürümüşsün Maşallah tatlım benim :)

Kız neler pişirdin ayol :) güzel yemek yapıyorsundur sen kesin süslü müslü .. Neydi o kız bak ismini hayırlıyamadım çilekli içeceğinin adı .. Onlardan belli kuzumun süslü değişik yemekler yaptığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…