Artık eve dönünce inşallah kızlar :)
daha ne olsun, spor yapıcam diye canını çıkarmaya gerek yok, sonra yorgunluk çöker bıkkınlık gelirİş çıkışı 40 dakkalık yürüyüş ve akşam 8den sonra fitness blender yaptım. Yetmez ama evet
daha ne olsun, spor yapıcam diye canını çıkarmaya gerek yok, sonra yorgunluk çöker bıkkınlık gelir
aynen öyle,sabahın köründe kalk işe git devreleri yanıyo insanın,bide eve gelince spor yapmak gerçekten bazen çookk zorluyoöyle valla. bide zaten tüm gün işyerinde canı cıkıyo insanın
ipli nerdeeee o sayıyı atlamayazdım heraldeJill'ci kızlar pek bi azimli oluyor ya Maşallah :))
İpi iple mi ipsiz mi atlıyorsun tatlım ?? Çok güzel gidiyorsun :))
Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcamÇileğim naptın ayy yürüyüş yapacakdın kız ses soluk çıkmadı :) ayy yapmasanda gel kuzum her türlü kabülümüzsün bebeğim :))
ooo tebrikler yıl dönümünüz kutlu olsun canım. nice mutlu huzurlu aşk dolu seneleriniz olsunAhah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam
Hımm biliyorum o ilacı.. Ama şimdi burda yazmak olmazLaroxyl miydi ne ama içmiycek çünkü guatrına dokunuyormuş başka ilaç alcaz belki.. Tecrüben mi var bu konuda hemşire hanım :))
Tebrikler şekerim mutluluklar diliyorum daha nice yıl dönümlere :)Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam
Aslında çok güzel bir grup olabilirsiniz, içinizden biri aktif olsa daha toparlayıcı olur, Muruvvet sanki bu konuda aday gibi :) bugün değişiklik olmuş mu kilonda bebeğim ? Hergün olacak diye birşey yok gerçi ama merakdan soruyorum canısı :))Evet abla iyi olurda napiyim iki cocuk yemekti temizlikti fln vakit buldukca yaziyorum
Ayy evet ya spor sonrası kesinlikle yorgunluk falan kalmıyor, mutluluk hormonları da salgılanıyor ya, bi mutluluk bi huzur, bağımlılık yapmasının sebebi de bu olsa gerek tatlım :)hosbulduk kuzum ay ne guzel seyler demissin oyle
vallahi buraya kayıt oldugum gunden beri spor yapıyorumama yeme icmeyle birlikte profesyonel sekilde yaklasık bir yıldır yapıyorum diyebilirim
vallahi insanity enerjisi bu heralde sporun hayatıma en buyuk katkısı bu enerji patlamaları oluyor cok cok nadir yasadım motivasyon eksikligini spor yapmadıgımda kendimi daha cok kotu hissettigimi fark ettim hatta sınav dolayısıyla spora ara verdigimde cok enerjisizdim annem sen sporu bıraktıgın icin depresyona girdin o seni mutlu ediyordu tekrar basla diyordu
keske yapan kisilerin yakınında olsam da birbirimizi daha cok gazlasak
simdi domates salata ve kahve yapıcam kendime programın son dakikaları yorgunluktan ölüyorum ama bittikten bes dakika sonra muthis enerjik hissediyorum
Begümüm özledim ayy seni kuzum , çok öpüyorum şekerim :)inşallah inşallah,acelemiz yok bekleriz biz :))
Aşkmı hatırlamadı ısten geldi 7de hala beklıyorumooo tebrikler yıl dönümünüz kutlu olsun canım. nice mutlu huzurlu aşk dolu seneleriniz olsun
Gecmıs olsun canım muhım bısı yoktur ıns?Kızlar merhabalar sabahtır beri giremedim küçük oğlumu hastaneye götürdük, eşim nöbet istirahatliydi vs hiç fırsat olmadı
Bugün saha kahvaltıda çok sz tereyağda yumurta bir bardak çay bir dilim ekmek bir küçük dilim peynir domates ve salatalık yedim saat 10 du
Sonra hastaneden geldik 2 gibi çeyrek ekmek arasına et dürüm yedim onun iki katı yeşil salata yedim
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Saat 7 de yürüyüşe çıktım çıkmadan önce yoğurt zerdeçal vs karşımı yedim
Çok acıktım şimdi de bir muz ve çilek yedim
Tebrikler şekerim mutluluklar diliyorum daha nice yıl dönümlere :)
kaçıncı yıl dönümünüz peki. kız yoğun bi gün geçirmiştir dikkatsizliğine gelmiştir hemen indirme bayraklarıAşkmı hatırlamadı ısten geldi 7de hala beklıyorum
Ayy evet kuzum ya iple atlamak daha zor , aynen bende ip oraya çarpıyor buraya takılıyor, parkede çok ses çıkıyor , bide çok sayı yapmak için sık sık atlamak isterse insan her seferinde ayakkabı giy çıkar zor oluyor :) yani bir aralar bende yapmışdım geçen yıl :) ama bu sene tek başına hiç yapmadım :) jill pilates falan yaptıgın için ip atlamakda ekstra yağ yaktırır sana , ama sadece ip atlama olayına fazla sıcak bakmıyorum, yanında kas çalıştırıcı bir program mutlaka olmalı bence.. Hiç hareketsiz kalmakdan genede iyidir tabii .. Ayy kız ben ip mi atlasam burda odamda çakdırmadan :) bak bi lamba yandı kafamda :)ipli nerdeeee o sayıyı atlamayazdım heraldeipsiz atlıyorum. evde ip takılıyor her yana denedim. ipsiz atlamaya karar verdim. zıplıyorum işte o da fayda verir hiç yoktan :)
3 hayır yoğun gecmemıs bugünkaçıncı yıl dönümünüz peki. kız yoğun bi gün geçirmiştir dikkatsizliğine gelmiştir hemen indirme bayrakları
Aman da amaan ya şekerimizin yıldönümüymüşAhah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?