- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
canım yaaa üzülme, kız sen söyle nolcak. erkek kafası işte özel gün tarih falan hak getire.3 hayır yoğun gecmemıs bugün
Smoothıe canım yemek yapmadım maddı durumlar ıyı de yıl bu aralarAman da amaan ya şekerimizin yıldönümüymüşbebeğim benim Allah eşinle oğlunla hayırlı sağlıklı sıhhatli neşe huzur dolu bir ömür mutlu olacağınız bir evliliğiniz olsun inşallah kuzum benim
Dünde güzel yürümüşsün Maşallah tatlım benim :)
Kız neler pişirdin ayol :) güzel yemek yapıyorsundur sen kesin süslü müslü .. Neydi o kız bak ismini hayırlıyamadım çilekli içeceğinin adı .. Onlardan belli kuzumun süslü değişik yemekler yaptığı :)
Ne solıyebılırm suratım asık oturuyorum insan bı düşünür ne var diye gelır aklına ama nerdeeeecanım yaaa üzülme, kız sen söyle nolcak. erkek kafası işte özel gün tarih falan hak getire.
aynen sadece ip atladığın zaman baya fazla atlaman lazım cardio etkisi için terlemek falan. ayak bileklerimi yoruyor benim çok fazlası . jill + pilates + ip atlama şeklinde devam ediyorum şuanlık bakalım nolcek.Ayy evet kuzum ya iple atlamak daha zor , aynen bende ip oraya çarpıyor buraya takılıyor, parkede çok ses çıkıyor , bide çok sayı yapmak için sık sık atlamak isterse insan her seferinde ayakkabı giy çıkar zor oluyor :) yani bir aralar bende yapmışdım geçen yıl :) ama bu sene tek başına hiç yapmadım :) jill pilates falan yaptıgın için ip atlamakda ekstra yağ yaktırır sana , ama sadece ip atlama olayına fazla sıcak bakmıyorum, yanında kas çalıştırıcı bir program mutlaka olmalı bence.. Hiç hareketsiz kalmakdan genede iyidir tabii .. Ayy kız ben ip mi atlasam burda odamda çakdırmadan :) bak bi lamba yandı kafamda :)
kuzum hayırdır oğlunu niye hastaneye götürdün, önemli bir şey yokdur inşallah tatlım .Kızlar merhabalar sabahtır beri giremedim küçük oğlumu hastaneye götürdük, eşim nöbet istirahatliydi vs hiç fırsat olmadı
Bugün saha kahvaltıda çok sz tereyağda yumurta bir bardak çay bir dilim ekmek bir küçük dilim peynir domates ve salatalık yedim saat 10 du
Sonra hastaneden geldik 2 gibi çeyrek ekmek arasına et dürüm yedim onun iki katı yeşil salata yedim
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Saat 7 de yürüyüşe çıktım çıkmadan önce yoğurt zerdeçal vs karşımı yedim
Çok acıktım şimdi de bir muz ve çilek yedim
ay ben söylemesem oturduğum yerde çatlardım heralde . tarih falan sordun mu bugün ayın kaçı falan gibiNe solıyebılırm suratım asık oturuyorum insan bı düşünür ne var diye gelır aklına ama nerdeeee
Sormadım kı oturdum beklıyorum zaten geldgınden berı oyuna bakıo telefondaay ben söylemesem oturduğum yerde çatlardım heralde . tarih falan sordun mu bugün ayın kaçı falan gibi
Ahh kuzum Dişianka' da yazmış ya , erkek milleti pek önemsemez öyle tarihleri kızz aman sende abartma şekerim git kendin sarıl boynuna hatırlat anacım.. Onun hatırlamasını beklersen ohhoo :) kuzum erkeklerin yüzde 90' ı öyledir öyle özel gün kutlama falan sevmez tarih tutamaz aklında..Ne solıyebılırm suratım asık oturuyorum insan bı düşünür ne var diye gelır aklına ama nerdeeee
Daha 2 gün önce kendi sordu yıldonumuz hangı gune denk gelıo dıyeAhh kuzum Dişianka' da yazmış ya , erkek milleti pek önemsemez öyle tarihleri kızz aman sende abartma şekerim git kendin sarıl boynuna hatırlat anacım.. Onun hatırlamasını beklersen ohhoo :) kuzum erkeklerin yüzde 90' ı öyledir öyle özel gün kutlama falan sevmez tarih tutamaz aklında..
Sen bir hafta önceden ya da iki gün önceden başlıyacakdın hatırlatmaya ayy çok heyecanlıyım evlilik yıldönümüz yaklaşıyor falan filan diye ayy.. Erkekleri biraz tiyatro yaparak, biraz şirinlik yaparak yönlendirebiliriz :)
NeyseAhh kuzum Dişianka' da yazmış ya , erkek milleti pek önemsemez öyle tarihleri kızz aman sende abartma şekerim git kendin sarıl boynuna hatırlat anacım.. Onun hatırlamasını beklersen ohhoo :) kuzum erkeklerin yüzde 90' ı öyledir öyle özel gün kutlama falan sevmez tarih tutamaz aklında..
Sen bir hafta önceden ya da iki gün önceden başlıyacakdın hatırlatmaya ayy çok heyecanlıyım evlilik yıldönümüz yaklaşıyor falan filan diye ayy.. Erkekleri biraz tiyatro yaparak, biraz şirinlik yaparak yönlendirebiliriz :)
Hiiç takma kafana kendinde demişsin maddi durum falan çocuğun aklı belki orda, sonuçda hayatı birlikde omuzlayacaksınız bebeğim benim. Sende surat asıp iyice moralini bozma aksine anlayışlı pozitif ol ki eşin evinde huzur bulsun.. Hadi bakem gülümsemekle başla :))
Belki de sürpriz yapar sana unutmuş numarasıyla :) ama yapmasada önemseme kız amaaan bunlar satış sektörlerinin tuzakları, değişiklik güzeldir tabii ama abartmaya gerek yok bebeğim :) sen Allah' a dua et ömür boyu mutluluk versin geçim versin yuvanıza inan o daha önemli şekerim benim :)Daha 2 gün önce kendi sordu yıldonumuz hangı gune denk gelıo dıye
sporumu da yazayım ben
jillian level 2 / 4.gün ( 30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
toplam = 60 dk
Ya dedesi abisi yüzünden öptüler o kadar ikaz ettiğim halde yine de yara oldu, baya Zaman geçti ama geçmeyince dermatolojiye götürdük, antibiyotik merhem verddi. Kullanmaya başladık bakalım inşallah geçer kuzucumun yüzü, biraz da nazara geliyor kendisi azıcık tosuncuk ta.
kuzum hayırdır oğlunu niye hastaneye götürdün, önemli bir şey yokdur inşallah tatlım .
Beslenme düzenini oturttun sen anam çikolata falan hiç görmüyorum artık :))
Yürüyüşde de çok prensipli gidiyorsun şekerim :) kız senle komşu olmak çok isterdim ha ne güzel yürürdük senle ha :)) kim kimi geçerdi bilemem ama şekerim
heh ofsaytDaha 2 gün önce kendi sordu yıldonumuz hangı gune denk gelıo dıye
Günün en sportmen kızı şeçildin şekerim :))
Oyy yerim ben onun tombiş yanaklarını yerimm :))Ya dedesi abisi yüzünden öptüler o kadar ikaz ettiğim halde yine de yara oldu, baya Zaman geçti ama geçmeyince dermatolojiye götürdük, antibiyotik merhem verddi. Kullanmaya başladık bakalım inşallah geçer kuzucumun yüzü, biraz da nazara geliyor kendisi azıcık tosuncuk ta
Prensipli gidiyorum da kilolar da keşke öyle takır takır gitse ama nerdeee... Hayır Bi başkası olsa 50 kiloya inmişti yeminle ne inatçi bir vücudum varmış arkadaş anlamadım kisinir oluyorum neye bu kadar tıkanıyorsa
Yürüyüş iyi de kırgınlığımdan Fıtness blender mi yapamıyorum maalesef ki Nasıl özledim tatlişkomudaha yeni dsmbıllarımı bile kullanamadım içimde kaldı resmen
Ayy kuzumsun ya sende benim canım@Olivenoil abla söylemek istedim ben seni çok seviyorumm ya iyiki seni tanıdımm. Bu arada k valden nasıl oldu ablacımm.
Ayy nerdesiniz kızlar ya hemende hepiniz uyudunuz mu kız daha bu saatte anam :)
bayangezenti şekerim bugün sporunu yaptın mı ? Gezmelerde misin baby :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?