Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Smoothıe canım yemek yapmadım maddı durumlar ıyı de yıl bu aralar

aynen sadece ip atladığın zaman baya fazla atlaman lazım cardio etkisi için terlemek falan. ayak bileklerimi yoruyor benim çok fazlası . jill + pilates + ip atlama şeklinde devam ediyorum şuanlık bakalım nolcek.
ayy atlayabiliyosan atla şekerim sen de ipsiz atla . 250 den baladım her gün 50 arttırark atlıyorum işte ben.

.
kuzum hayırdır oğlunu niye hastaneye götürdün, önemli bir şey yokdur inşallah tatlım .
Beslenme düzenini oturttun sen anam çikolata falan hiç görmüyorum artık :))
Yürüyüşde de çok prensipli gidiyorsun şekerim :) kız senle komşu olmak çok isterdim ha ne güzel yürürdük senle ha :)) kim kimi geçerdi bilemem ama şekerim

Ne solıyebılırm suratım asık oturuyorum insan bı düşünür ne var diye gelır aklına ama nerdeeee
Ahh kuzum Dişianka' da yazmış ya , erkek milleti pek önemsemez öyle tarihleri kızz aman sende abartma şekerim git kendin sarıl boynuna hatırlat anacım.. Onun hatırlamasını beklersen ohhoo :) kuzum erkeklerin yüzde 90' ı öyledir öyle özel gün kutlama falan sevmez tarih tutamaz aklında..

Sen bir hafta önceden ya da iki gün önceden başlıyacakdın hatırlatmaya ayy çok heyecanlıyım evlilik yıldönümüz yaklaşıyor falan filan diye ayy.. Erkekleri biraz tiyatro yaparak, biraz şirinlik yaparak yönlendirebiliriz :)

Hiiç takma kafana kendinde demişsin maddi durum falan çocuğun aklı belki orda, sonuçda hayatı birlikde omuzlayacaksınız bebeğim benim. Sende surat asıp iyice moralini bozma aksine anlayışlı pozitif ol ki eşin evinde huzur bulsun.. Hadi bakem gülümsemekle başla :))

Daha 2 gün önce kendi sordu yıldonumuz hangı gune denk gelıo dıye

Neyse

Daha 2 gün önce kendi sordu yıldonumuz hangı gune denk gelıo dıye
Belki de sürpriz yapar sana unutmuş numarasıyla :) ama yapmasada önemseme kız amaaan bunlar satış sektörlerinin tuzakları, değişiklik güzeldir tabii ama abartmaya gerek yok bebeğim :) sen Allah' a dua et ömür boyu mutluluk versin geçim versin yuvanıza inan o daha önemli şekerim benim :)

Ya dedesi abisi yüzünden öptüler o kadar ikaz ettiğim halde yine de yara oldu, baya Zaman geçti ama geçmeyince dermatolojiye götürdük, antibiyotik merhem verddi. Kullanmaya başladık bakalım inşallah geçer kuzucumun yüzü, biraz da nazara geliyor kendisi azıcık tosuncuk ta
Prensipli gidiyorum da kilolar da keşke öyle takır takır gitse ama nerdeee... Hayır Bi başkası olsa 50 kiloya inmişti yeminle ne inatçi bir vücudum varmış arkadaş anlamadım ki sinir oluyorum neye bu kadar tıkanıyorsa
Yürüyüş iyi de kırgınlığımdan Fıtness blender mi yapamıyorum maalesef ki Nasıl özledim tatlişkomu daha yeni dsmbıllarımı bile kullanamadım içimde kaldı resmen

Oyy yerim ben onun tombiş yanaklarını yerimm :)) ciltleri çok hassas oluyor bebeklerin, çabucak da iyileşir ama kuzum inş merak etme geçmiş olsun :)

İlle gidecek kız sabır ve azimle anam napcaz, bende kaç aydır bir ileri iki geri yapıp duruyorum kuzum görüyon işde, napalım vazgeçecek değiliz kör topal gidicez hedefe ulaşana kadar inş tatlım..

Dinlensin azcık vücudun biraz aradan birşey olmaz daha da iyi olur hatta, hem yürüyüş de yapıyorsun hatta ona bile bir gün ara versen olur yani :) ( inan kıskançlıktan demiyom kız :)) )

Seda kız 5 kg neysede , çok ağır kaldırmak kadınlarda rahim sarkmalarına sebep veriyormuş , bu habere çok üzüldüm ben ya 20 kg a göz dikmişdim oysaki :) ama daha iyice araştırmadım en fazla ne kadara kadar kaldırmak lazım.. Ağırlıklarını kullanınca etkilerini sende farkedeceksin hemen gerçekden acayip etkili ama sınırlarıda bilmemiz gerekiyor ..

@Olivenoil abla söylemek istedim ben seni çok seviyorumm ya iyiki seni tanıdımm. Bu arada k valden nasıl oldu ablacımm.
Ayy kuzumsun ya sende benim canım bende seni çok seviyorum tatlım.. Evet iyiki tanıdık birbirimizi tatlım. İnş uzun süreler hep birlikde sporumuzu diyetimizi yapıcaz birlikteliğimiz sürecek..

Kvalidem gece uyumuyor resmen eşim sabaha kadar başında bekliyor.. Gece olunca ölüm korkusu geliyor uyuyunca ölecekmişim gibi geliyor diyor.. Psikolojik yani daha çok rahatsızlığı.. Bugün kalp dokroruna Holter ( ili gün kabini ölçer ritim çihazı takılmışdı ) sonuçlarını gösterdik gayet iyi bir anarmallik yok dedi. İşde guatrı var zehirli olandan o da bulantı yapıyor. İlacını değiştiricez, Karaciger hormon testi yaptırıcaz ona göre ilaç vericek doktoru.. İşde böyle uğraşıyoruz kuzum :) Allah iyilik versin bakalım inş biz gitmeden biraz sağlığına kavuşur da içimiz rahat döneriz ama zor gibi birazda ğsikolojik olunca .. Hayırlısı bakalım tatlım..

Sizin tayin belli oldu mu ablam ??

Ayy nerdesiniz kızlar ya hemende hepiniz uyudunuz mu kız daha bu saatte anam :)
bayangezenti şekerim bugün sporunu yaptın mı ? Gezmelerde misin baby :)

gezmelerde değilim de bu akşam şehir dışına cıkcam. o yüzden hazırlıklarım vardı. dün iş çıkışı da çuval , büyük poşet vs. aradım. sonra lazer epilasyona filan gittim eve geldim hazırlıklarımı tamamladım odamı vs. topladım ayy cok yogundum yani. hep hareket halindeydim. akşam yemegi yerine de çiğköfte yedim cok tıkandım spor da yapamadım yorgunluktan. amma velakin sabah tartıda hiiiic görmedigim bi rakam gördüm yani üniversitye gitmeden bu haldeydim ama o zamanlar hic tartılmadıgım icin bu rakamları görmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…