Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

spor cok güzel bişey.. haziran da Allah nasip ederse inş buralar yıkılcak yıkılcaaaak

haziran 1-2 gibi evime gecmeyi düşünüyorum. evdeki en geniş aydınlık odayı kendi odam yaptım ki 7/24 spor yapabilmek icin ortam oluşsun. resmen o günlerin hayalini kuruyorum..

şimdi bi gün amcamlarda bi gün kardeşimde bi gün kuzenimde zor oluyo. yapsam niye yapıyosun demezler ama onların düzenine uymak zorunda kalıyorum ister istemez... bide yani her gittiğim yere aletlerimi vs. götüremicegim icin hevesim kursagımda kalıyo hep. o yüzden haziranı 4 gözle bekliyorum

inş bu konu o zaman da aktif olur

Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam

nice nice,mutlu,huzurlu yıllara inşallah, sevgiyle aşkla.....

geçmiş olsun canım, önce sen kendine dikkat et, biraz rahatsızdınya bide emziriyosun oğlunun vücut direnci mi düştüki,bugün nasıl oldu??

Begümüm özledim ayy seni kuzum , çok öpüyorum şekerim :)
Spor paylaşımlarını hiç görmüyorum artık kuzum, nediyon ayy bi yaz :))

bu aralar yoğunum ya, akşam 9 dan önce eve giremiyorum, beslenmemide iyi yapıyorum ama vücudumun direnci düştü mü ne uçukların biri bitiyo biri çıkıyo dudağımın her köşesini ortasını altını üstünü dolanmaya niyetli

çok
geçmiş olsn abla psikolojik olunca zor allah kolaylık versin .bizim tayinler 10 güne açıklanacak inş abla beklemedeyizz

çok
geçmiş olsn abla psikolojik olunca zor allah kolaylık versin .bizim tayinler 10 güne açıklanacak inş abla beklemedeyizz

çok

çok

kilon kaç oldu canım meraklandırdın şimdik bak

wooowwww süpermiş darısı başıma :) benden tam olarak 1 kg eksiksin :)

inş sende istedigin kilolara gelirsin. ya ben simdiye kadar bu kiloya düşerdim de 1 ayım resmen boşa gitti. ama şimdi düşünüyorumda o günlerde en azından geri kilo alma olayım cok olmadı. bu kacamakların olması da iyi bişey aslında :) arada iyi oluyo. ya bide insanız sonuçta nefsimiz var

aynen arada bi kaçıyor belki de olmalı dediğin gibi hem vücudun alışmış düzenini de bozmuş oluyoruz bence :)

nice nice,mutlu,huzurlu yıllara inşallah, sevgiyle aşkla.....

geçmiş olsun canım, önce sen kendine dikkat et, biraz rahatsızdınya bide emziriyosun oğlunun vücut direnci mi düştüki,bugün nasıl oldu??
Evet bira abarttım sanırım hem sabah ağır spor hem akşam yürüyüş hem yeme içme birde ğstüne emzir hala tam olarak toparlayamadım. Yürürken beynim sallanıyor sanki

Oo süper bi haber bu tatlım, diyet ve sporun etkileri 3,5 gün sonra ortaya çıkıyor , bide koşuşturma eklenince üzerine süper olmuş desene kuzum :)

İnşallah hayırlısıyla kendi evine geçersin tatlım. Başka yerde spor yapabilmen bile azimli olduğunu gösteriyor Maşallah tatlım benim. 4 hazirana ne kaldı ayy :))

Allah kolaylık versin tatlım benim. Geçmiş olsun bebeğim ya, uçuk da kötü olur yaa , vitamin almaya çalış direncin düşdü demek ki tatlım..

çok

Sağol kuzum benim evet zor bir durum hayırlısı bakalım ne olacak ..

Hayırlısıyla inşallah güzel bir yere çıkar tatlım, dualarımız senin için bebeğim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…