- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Ahah yaptimki kuzum dun 1 bucuk saat yurudum :) bugun cikamycam ama evlilik yil donumumuz evi temzlicem Yemen falan yapcam
Kızlar merhabalar sabahtır beri giremedim küçük oğlumu hastaneye götürdük, eşim nöbet istirahatliydi vs hiç fırsat olmadı
Bugün saha kahvaltıda çok sz tereyağda yumurta bir bardak çay bir dilim ekmek bir küçük dilim peynir domates ve salatalık yedim saat 10 du
Sonra hastaneden geldik 2 gibi çeyrek ekmek arasına et dürüm yedim onun iki katı yeşil salata yedim
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Saat 7 de yürüyüşe çıktım çıkmadan önce yoğurt zerdeçal vs karşımı yedim
Çok acıktım şimdi de bir muz ve çilek yedim
Begümüm özledim ayy seni kuzum , çok öpüyorum şekerim :)
Spor paylaşımlarını hiç görmüyorum artık kuzum, nediyon ayy bi yaz :))
geçmiş olsn abla psikolojik olunca zor allah kolaylık versin .bizim tayinler 10 güne açıklanacak inş abla beklemedeyizzAyy kuzumsun ya sende benim canımbende seni çok seviyorum tatlım.. Evet iyiki tanıdık birbirimizi tatlım. İnş uzun süreler hep birlikde sporumuzu diyetimizi yapıcaz birlikteliğimiz sürecek..
Kvalidem gece uyumuyor resmen eşim sabaha kadar başında bekliyor.. Gece olunca ölüm korkusu geliyor uyuyunca ölecekmişim gibi geliyor diyor.. Psikolojik yani daha çok rahatsızlığı.. Bugün kalp dokroruna Holter ( ili gün kabini ölçer ritim çihazı takılmışdı ) sonuçlarını gösterdik gayet iyi bir anarmallik yok dedi. İşde guatrı var zehirli olandan o da bulantı yapıyor. İlacını değiştiricez, Karaciger hormon testi yaptırıcaz ona göre ilaç vericek doktoru.. İşde böyle uğraşıyoruz kuzum :) Allah iyilik versin bakalım inş biz gitmeden biraz sağlığına kavuşur da içimiz rahat döneriz ama zor gibi birazda ğsikolojik olunca .. Hayırlısı bakalım tatlım..
Sizin tayin belli oldu mu ablam ??
geçmiş olsn abla psikolojik olunca zor allah kolaylık versin .bizim tayinler 10 güne açıklanacak inş abla beklemedeyizzAyy kuzumsun ya sende benim canımbende seni çok seviyorum tatlım.. Evet iyiki tanıdık birbirimizi tatlım. İnş uzun süreler hep birlikde sporumuzu diyetimizi yapıcaz birlikteliğimiz sürecek..
Kvalidem gece uyumuyor resmen eşim sabaha kadar başında bekliyor.. Gece olunca ölüm korkusu geliyor uyuyunca ölecekmişim gibi geliyor diyor.. Psikolojik yani daha çok rahatsızlığı.. Bugün kalp dokroruna Holter ( ili gün kabini ölçer ritim çihazı takılmışdı ) sonuçlarını gösterdik gayet iyi bir anarmallik yok dedi. İşde guatrı var zehirli olandan o da bulantı yapıyor. İlacını değiştiricez, Karaciger hormon testi yaptırıcaz ona göre ilaç vericek doktoru.. İşde böyle uğraşıyoruz kuzum :) Allah iyilik versin bakalım inş biz gitmeden biraz sağlığına kavuşur da içimiz rahat döneriz ama zor gibi birazda ğsikolojik olunca .. Hayırlısı bakalım tatlım..
kilon kaç oldu canım meraklandırdın şimdik bakgezmelerde değilim de bu akşam şehir dışına cıkcam. o yüzden hazırlıklarım vardı. dün iş çıkışı da çuval , büyük poşet vs. aradım. sonra lazer epilasyona filan gittim eve geldim hazırlıklarımı tamamladım odamı vs. topladım ayy cok yogundum yani. hep hareket halindeydim. akşam yemegi yerine de çiğköfte yedim cok tıkandım spor da yapamadım yorgunluktan. amma velakin sabah tartıda hiiiic görmedigim bi rakam gördümyani üniversitye gitmeden bu haldeydim ama o zamanlar hic tartılmadıgım icin bu rakamları görmemiştim :)
kilon kaç oldu canım meraklandırdın şimdik bak
wooowwww süpermiş darısı başıma :) benden tam olarak 1 kg eksiksin :)Sabah 52.4 cıktı :)
wooowwww süpermiş darısı başıma :) benden tam olarak 1 kg eksiksin :)
aynen arada bi kaçıyor belki de olmalı dediğin gibi hem vücudun alışmış düzenini de bozmuş oluyoruz bence :)inş sende istedigin kilolara gelirsin. ya ben simdiye kadar bu kiloya düşerdim de 1 ayım resmen boşa gitti. ama şimdi düşünüyorumda o günlerde en azından geri kilo alma olayım cok olmadı. bu kacamakların olması da iyi bişey aslında :) arada iyi oluyo. ya bide insanız sonuçta nefsimiz var
Evet bira abarttım sanırım hem sabah ağır spor hem akşam yürüyüş hem yeme içme birde ğstüne emzir hala tam olarak toparlayamadım. Yürürken beynim sallanıyor sankinice nice,mutlu,huzurlu yıllara inşallah, sevgiyle aşkla.....
geçmiş olsun canım, önce sen kendine dikkat et, biraz rahatsızdınya bide emziriyosun oğlunun vücut direnci mi düştüki,bugün nasıl oldu??
Oo süper bi haber bu tatlım, diyet ve sporun etkileri 3,5 gün sonra ortaya çıkıyor , bide koşuşturma eklenince üzerine süper olmuş desene kuzum :)gezmelerde değilim de bu akşam şehir dışına cıkcam. o yüzden hazırlıklarım vardı. dün iş çıkışı da çuval , büyük poşet vs. aradım. sonra lazer epilasyona filan gittim eve geldim hazırlıklarımı tamamladım odamı vs. topladım ayy cok yogundum yani. hep hareket halindeydim. akşam yemegi yerine de çiğköfte yedim cok tıkandım spor da yapamadım yorgunluktan. amma velakin sabah tartıda hiiiic görmedigim bi rakam gördümyani üniversitye gitmeden bu haldeydim ama o zamanlar hic tartılmadıgım icin bu rakamları görmemiştim :)
İnşallah hayırlısıyla kendi evine geçersin tatlım. Başka yerde spor yapabilmen bile azimli olduğunu gösteriyor Maşallah tatlım benim. 4 hazirana ne kaldı ayy :))spor cok güzel bişey.. haziran da Allah nasip ederse inş buralar yıkılcak yıkılcaaaak
haziran 1-2 gibi evime gecmeyi düşünüyorum. evdeki en geniş aydınlık odayı kendi odam yaptım ki 7/24 spor yapabilmek icin ortam oluşsun. resmen o günlerin hayalini kuruyorum..
şimdi bi gün amcamlarda bi gün kardeşimde bi gün kuzenimde zor oluyo. yapsam niye yapıyosun demezler ama onların düzenine uymak zorunda kalıyorum ister istemez... bide yani her gittiğim yere aletlerimi vs. götüremicegim icin hevesim kursagımda kalıyo hep. o yüzden haziranı 4 gözle bekliyorum
inş bu konu o zaman da aktif olur
Allah kolaylık versin tatlım benim. Geçmiş olsun bebeğim ya, uçuk da kötü olur yaa , vitamin almaya çalış direncin düşdü demek ki tatlım..bu aralar yoğunum ya, akşam 9 dan önce eve giremiyorum, beslenmemide iyi yapıyorum ama vücudumun direnci düştü mü neuçukların biri bitiyo biri çıkıyo dudağımın her köşesini ortasını altını üstünü dolanmaya niyetli
Sağol kuzum benim evet zor bir durum hayırlısı bakalım ne olacak ..çok
geçmiş olsn abla psikolojik olunca zor allah kolaylık versin .bizim tayinler 10 güne açıklanacak inş abla beklemedeyizz
Vay anamm kuzum boyun kaç? Ben en son evlendiğimde o kiloda ayakda gezen iskelotor gibiydim ama :))Sabah 52.4 cıktı :)
Kız aradaki 1 kg için mi darısı başıma diyosun şekerim ahanda haftaya eksi bir kilo olursun sen zatiii tatlım :)) Allah bizim gibi aşırı kiloluların yardımcısı olsun :))wooowwww süpermiş darısı başıma :) benden tam olarak 1 kg eksiksin :)
Kuzum nasıl oldun ? Düzelemedin mi hala?Evet bira abarttım sanırım hem sabah ağır spor hem akşam yürüyüş hem yeme içme birde ğstüne emzir hala tam olarak toparlayamadım. Yürürken beynim sallanıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?