Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar bugün çok yoruldum ya ayaklarımın altı sızlıyor resmen , sabah 11:30 dan beri daha yeni yarım saattir oturabildim. Ev kalabalıkdı gene.. Kalabalığı seviyorum güzel oluyorda, bide yorgunluk olmasa keşke :)
Yarın sumuhendis tatlım gelir inş :)
F frenzy80 fatima38 aaa kızlar nerdesiniz ayy gelmez oldunuz şekerim? Arada bi cee diyin ayol azlüyorum ki ben sizleri görmeyince şekerlerim :))

Kız aradaki 1 kg için mi darısı başıma diyosun şekerim ahanda haftaya eksi bir kilo olursun sen zatiii tatlım :)) Allah bizim gibi aşırı kiloluların yardımcısı olsun :))
ay canikom benim artık son 4 kilo olduğundan gitmiyor gitmiyor . ondan öyle dedim takıldım da azcık :)

Spor bildirimim

jillian level 2 / 5.gün (30 dk)
pilates (30 dk )
350 ip atlama
kalça ve besen egzersizi
toplam = 60 dk

Kuzum nasıl oldun ? Düzelemedin mi hala?
Aslında iyiym o kadar kötü değil çok şükür ama işte fitness blender yapacak kadar değil o kadar enerjiyi bulamıyorum kendimde
Bakalım yarın inşallah yapmaya çalışacam Boğazım hala kötü ama 3 gündür yapamıyorum canımı sıkıyor bu durum benim
Ayrıca bugün şeker guatr vs tahlil istedim alt ast üre kilo vermemi zorlaştıracak unsurlar ne ise onlar
Pazartesi de diyetisyene gidip sonuçlarla birlikte metabolizma hızıma, yağ kas su vs baktırıcam inşallah
Merak ediyorum bakalım sonuçlar Nasıl

ay canikom benim artık son 4 kilo olduğundan gitmiyor gitmiyor . ondan öyle dedim takıldım da azcık :)
Sporu oldukça arttırdın gider merak etme ama kilo azaldıkca yavas gidiyor, sabırla verirsin inş. Bide düğün hazırlıkları sırasında zaten istemesende 3,4 kilo verirsin şekerim :)

Biraz olsun iyi olmana sevindim şekerim :)
Sen iyi olda yaparsın tatlım kafaya takma sporu az vücudun dinlensin kıı :)
Süper olmuş tahlil yaptırman, sonuçlarını bende merak ediyorum. Bide diyetisyen görsün bakalım neler diyecek :)

Evet bakalım ne çıkacak sonuçlar aslında ben bir kaç ay önce baktırmıştım bir sıkıntı yoktu ama, diyetisyene gitmm için o tahlilleri vermem gerekliydi
Ama şundan eminim ki benim yerimde Bi başkası olsaydı çoktannn vermişti kiloları bundan eminim
Ben zaten hareketli biriyim arası 3,5 yaş olan iki çoçuğum var ikinci zaten daha bebek. Aksama kadar totom yer yüzü görmüyor, beni bi görseniz evin içinde maratona katılacak gibi koşturuyorum. E malum kimim kimsem yok burda herşey bana bakıyor birde üstüne emziriyorum. Bi başkası olsaydı bu şartlar altında çoktan vermişti kilolarını
Birde ben kaç aydır üstüne spor yapıyorum, buraya tayin geldiğimizde ev yerleştirirken oğlum 20 günlük falandı tam 88.7 idim şuan eğer akşam aç yatarsam 78.5 falanım yok yatarsam 79 çıkıyorum. Yani kızlar toplamda 10 kilo vermişim tam 7 ayda 10 kilo...
Bilmiyorum neden bu kadar yavaş gidiyor sma şunu söyleyebilirim ben şuan 5 sene öncesinin kilosundayım...
Sivastan Bolu'ya gidince bir sene içinde 15 kilo aldım. Yalnızdım o Zaman stresten yedim içtim durdum vs uzun meseleler
Acaba diyorum uzun süredir ğzerimde olduğu için mi zor gidiyor bu kilolar??

günaydın cnm hayırlı cumalarınız olsun

ben buralardayımm nasılsın

Heyyyy kızlarr ne yapıyorsunuz ne var ne yok... Sporlar yemeler içmeler ne alemde
Hiç birşey yazmıyorsunuz Yaa vallahi topiğimiz gariban kaldı, kız O Olivenoil srn de artık evine mi gidiyon napıyosun biraz çabuk ol , vallahi millet iyice boşladı kocanı bırak orda kalsın madem anacığına o kadar meraklı
Sen dön evine sporuna başla, söyle bakalım söyle kaç kilo aldın hadi hadi yedin tabi güzelim lokantalarda pastanelerde kebaplar lahmacunlar pastalar bilmem ne biliyom ben seni anam boğazlı kadınsın duramazsın
Ben de öyleyim de ordan biliyom hahaa

Kızlar ben hala otırduğum yerden ter boşaltıyorum, boğazım da kötü atlatamadım hala dambıllarımla bakışıp duruyoruz
Benim kilo 79 kızlar ama çok ödem var , hastalıktan dolayı yüzüm gözüm şiş
Galiba pazartesiyse kadar Fıtness blenderime devam edemicem, tam toparlanmadan başlarsam daha kötü olurum diye korkuyorum

Sporu oldukça arttırdın gider merak etme ama kilo azaldıkca yavas gidiyor, sabırla verirsin inş. Bide düğün hazırlıkları sırasında zaten istemesende 3,4 kilo verirsin şekerim :)
hadi inşallah . düğüne kaldı 4 ay. şuana kadar stresten kilo verme olmadı. ama sanırsam son 2 ay kala falan stres artıyor. evdi eşyaydı derken. bakalım işi şansa bırakmamak için işte uğraşıyorum

Spor sayfasında Leithia Burpe hareketini ve etkilerini paylaşmış, gördün mü? Oldu olacak onuda ekle şekerim :)
aa yok tatlım görmedim ay dur ben ona da bakayım ,eksik kalırsam olmaz

hayırlı cumalar, hayırlı günler kızlar
uzunca bi aradan sonra sonunda internetim yenilendi ve geldim :) nasılsınız umarım herkes istediği gibi kilo vermeye devam ediyordur
asli ablam nasılsın :) anneniz nasıl oldu durumu umarım iyidir ve umarım senin yemeklerle aran kötüdur
kilo bildirimimi yapayim hemen
15nisan 64.9
22nisan 64.1
fark -800
ödem var mi bilemiyorum reglim yeni başladı çünkü parmaklarımda şişlik hissediyorum ama yine de emin değilim bitince belli olacak

bu aralar biraz hayatımda değişiklikler oluyor büyük bir firmanin laboratuarindan iş teklifi aldım çok büyük ihtimalle kabul edeceğim bu ayın 26sında memur alimi var bizden çok umudum olmasada yine de tercih yapacağım bakalım kısmetimizde ne var Rabbim neylerse güzel eyler :)
tercih işlemini de tel üzerinden yapacağımdan dolayı çok fazla gelemeyebilirim yine
unutmadan spor değişimlerimi söyleyim max programı iki ay sonucu ki düzenli gidemedim bundan sonra ise başlayınca nasıl düzen geliştireceğim bilmiyorum zaman gösterecek
göğüsten 5cm, belden 3cm,göbekten 4cm, kalçadan 2cm incelme var
bu konuda asli abla sana çok çok teşekkür ederim seninle tanışmamış olsaydık belki ben hala 70kilo dolaşıyor olacaktim iyiki yolumuz kesişmiş :)
kilo vermek isteyen uğraşan herkese Allah kolaylik versin :)

inşallah iş teklifini kabul edersin,şimdiden hayırlı uğurlu olsun
çok güzel incelmişsin bunun içinde tebrik ederim seni yeni işyeri yeni görüntü, özgüven tavan huhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…